Roba_PL napisał(a):
marteen napisał(a):
Sory masz coś do mnie ? może sam lepiej zagrasz jak ci coś nie pasuje to nie komentuj całego klanu. Widziałeś jak gramy ? Masz pewność ze będziemy złymi reprezentantami ?? weź się zastanów co ty piszesz bo żal mi ciebie. Jak zagramy jakiś mecz to wtedy skomentujesz bo jak na razie nie masz podstaw do stwierdzania takich faktów. ( to był mój ostatni post w tym temacie. )
Mah napisał(a):
Jako iż jestem byłym graczem Ff|Team byłem na ts'ie przy podejmowaniu większości decyzji. Byłem też przy tej, o której chce tutaj wspomnieć. W składzie Team Poland znajduję się dobrze znany wszystkim HeadShot (Team Pukawka, Ff|Team). Widnieje on na liście jako sMS i jak się nie mylę to już jego 3 kopia Battlefield 2. Jak już wspomniałem byłem przy decyzjach klanowych, byłem także przy wymyślaniu nowego nick'a dla HeadShot'a.
FragMaster napisał(a):
3.IMO nie ma o co się tak oburzać.Chłopak za jeden błąd, w którym ja miałem udział, ponieważ nie negowałem jego cheatowania
Headshot napisał(a):
Nicka nie mam zamiaru zmieniać, bo uważam, że jest to po prostu nie jest fair. Klanu szukał nie będę z dwóch powodów: od początku, kiedy nick Headshot jest rozpoznawany na scenie bf.pl zawsze grałem z tą samą grupą ludzi i zmieniać tego nie mam zamiaru, a Team Pukawka dał jasno do zrozumienia, że nie jestem tam mile widziany i nie przyjmą mnie z powrotem ani pod nickiem Headshot, ani jakimkolwiek innym. Po drugie jak zauważyliście stałem się rozpoznawalny na scenie raczej jako "czarny charakter", i pojawienie się mnie w jakimkolwiek polskim klanie zepsułoby jego wizerunek.
no sorry ale jak dla Ciebie 2+2 nie jest 4 to o czym mamy rozmawiać
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
, jak dla mnie zarówno Headshot aka SMS, jak i pukawka/ff.team (mimo zapowiedzi o kompletnym rozstaniu się z Headshotem przyjmują go ponownie i pomagają mu znowu "zaistnieć" na scenie BF2
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
) są spaleni... zresztą nie jest tylko moje zdanie
PS. Widziałem jak graliście i słyszałem o Twych częstych "obawach" grania z lepszymi od siebie
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)