Headshot napisał(a):
(to do Lailonna)
Nie no gratulacje rozumowania... Powiedzieć Ci, dlaczego? No ok, zrobię to specjalnie dla Ciebie.
Otóż ok, pierwszy CD-Key został zbanowany. Kupiłem nową grę, ok - grałem na niej pod nickiem [69]Headshot[69], więc nawet jakbym zmienił nicka na sMS^ to nic by to nie dało, bo przecież każdy może sprawdzić, kim naprawdę jestem. Teraz sam pomyśl: po co mi 3 kopia gry? No własnie... Z poświęcenia. Tylko i wyłącznie z poświęcenia dla klanu i m.in. dla tej gry. Kupiłem 3 kopię Battlefield'a tylko i wyłącznie po to, żeby nie wzbudzać podejrzeń i zataić to na tak długo, jak to możliwe.
to kupuj 4 bo jutro z shazem pogadam i mu przedstawie screeny na dowod ze sms= headshot. Kazdy wiedzial ze to twoj nowy nick ale do tej pory nie bylo na to niezbitych dowodow, a tu taka niespodzianka niedosc ze podajesz historie swoje nicka to jeszcze przyznajesz sie do cheatowania a nawet podajesz cene jaka za te smieszne programy zaplaciles. Plus koledzy pisza ze wiedzieli ale im to nie przeszkadzalo. Czuj sie zbanowany na 5 lat w esl, zreszta Ff team pewnie tez beknie. Gratuluje glupoty.
Cale szczescie w Team Poland infantry graja ludzie ktorzy sobie zasluzyli na to, bez pomocy zadnych dopalaczy.