Teraz jest 25 lut 2025, 23:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2006, 01:31 

maniu no stats no fun :D Tak ja statsiarz jestem i w zasadzie tylko jedna statystyka by mi wystarczyla - k/d ratio :twisted: Reszta mnie nie obchodzi :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2006, 03:57 
Moderator forum

a co powiesz na kdr 54 w apc ? :| NOOB :(

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2006, 11:11 

lal 54 w apc xD też mi wyczyn, ustawiasz się na spawnie na karkandzie i fragi same wchodzą :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2006, 11:38 

Szymo ja na latwizne nie ide zwykle i biegam na piechote. Mam wieksza satysfakcje z 1 wygranego duela niz z 50 fragow w apc. Czasami sie zdaza jak trzeba cos szybko przejac czy przeciwnik mocno cisnie ale to rzadkosc. Poza tym wiem jak to jest spawnac sie i dostac na dzien dobry z tego granatnika z apc. Szkoda czyjes ratio niszczyc w tak banalny sposob :wink:
Mozecie mi mowic milosierny samarytanin :lol:

sry za ot, niech ktos zalozy topica o statsach :D :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2006, 12:31 

Apos napisał(a):
Sprawa punktów zostanie załationa jest dwojako.

Dla fanów zbierania punków - niektórym dobrze znany serwis bf2tracker.com już jest gotowy na premiere Quake Wars. Wystarczy zajrzeć tu i już wiemy, że tak samo jak dla Battlefieldów oraz AAO bedą zliczane punkty, prowadzone statystyki itp.

do ET też był system statów - nie pamiętam adresu stronki, ale wiem, że była

Cytuj:
Przyzwyczajonych do zbierania expa czeka rozwiązanie znane z obecnego ET:W - serwery z savexp, które jak sama nazwa wskazuje zapisują liczbę punków.

jak sama nazwa wskazuje, serwery z savexp zapisują punkty i NIE RESETUJĄ ICH :) normalnie po końcu kampanii masz reset i zaczynasz z punktami od zera - na savexp punkty przechodzą na następną kampanię, co jest lekko śnięte, bo cała zabawa to właśnie zbieranie xp w jak największej ilości w ciągu tych 3 czy 6 map

Cytuj:
A jeżeli chodzi o najgorszy minus ET:QW - czekanie do daty premiery - można załatwić na wiele sposobów: gry (niekoniecznie 2142, jest wieeele wartych świeczki tytułów), praca, sport co kto woli ;)

albo Company of Heroes :) lepsze niż praca i sport :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2006, 13:33 

ImRo|Keyser.Soze i się zgodze w każdym punkcie ;)

ale i tak mimo tego wszystkiego Enemy Territory to nie jest gra do kolekcjonowania odznaczeń, unlocków, punktów, dogtagów i innym świecidełek - tam się gra jak w fpp należy - dla przyjemności ;)

Tak samo będzie w Quake Wars + to co pisałem powyżej

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2006, 17:03 

Apos napisał(a):
ImRo|Keyser.Soze i się zgodze w każdym punkcie ;)

ale i tak mimo tego wszystkiego Enemy Territory to nie jest gra do kolekcjonowania odznaczeń, unlocków, punktów, dogtagów i innym świecidełek - tam się gra jak w fpp należy - dla przyjemności ;)

Tak samo będzie w Quake Wars + to co pisałem powyżej

Miejmy nadzieje. Bez statsow w battlefieldzie byloby pewnie bez porownania mniej chamstwa i rozych wynaturzencow, ktorzy czerpia radoche ze stania na spawnie w 2 czolgi i walenia do spawnujacych sie graczy. Unlocki sa fajne i mi sie podobaja, ale powinny byc przyznawane po prostu za czas gry. Byloby po problemie.

pozdr,Ognacy

ps. @szymon08: 54 K/D ratio w APC? Gratuacje, gratuacje. Zloty pixelowy order "Expert Spawn Camper Whore" z liscmi debowymi i brylantami sie nalezy. I gumiaki galowe.

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2006, 17:23 

Musialby byc jeszcze wymuszony przez gre autokick za max 3 min idla :D Inaczej po tygodniu zaroiloby sie od mastahow z unlockami i zerowym stanem konta :D Chyba ze pierwszy unlock byl po 200 godzinach gry... ale to troche przegiete by bylo :lol:

Najlpiej dla mnie by unlockow broni nie bylo wcale... granaty, defibrylator, c4 czy miny ok ale broni palnej nie. Dodatkowo troche bym wyrownal staty broni bo taki scar 11 w porownaniu do krylowa jest poprostu kiepski.

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2006, 03:37 

ognacy napisał(a):
Miejmy nadzieje. Bez statsow w battlefieldzie byloby pewnie bez porownania mniej chamstwa i rozych wynaturzencow, ktorzy czerpia radoche ze stania na spawnie w 2 czolgi i walenia do spawnujacych sie graczy.

no, w ET tego nie ma. Jest spawnkilling, owszem, ale nie przybiera takich rozmiarów jak w BFie - pewnie dlatego, że jest spawnshield i cała drużyna się spawnuje w reguły w jednym miejscu w jednym czasie - i samotny spawnkiller może najwyżej zabić jednego czy dwóch a potem zginąć sromotnie. Z drugiej strony są tam inne sposoby na kampienie, kto walił z mortara w bunkier na Battery, ten wie :P

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2006, 22:13 

ufff...
dobrnalem do konca...
musze sobie ulzyc ;_) stuk puk w klawe
jak czytam lilonna to rysuje mi sie obraz trola, ktory mysli, ze zjadl wszystkie rozumy, bo kilka recenzji napisal, ze jest super hiper znany, fajny, pro, mastah... co ja biedny zuczek moge wiedziec o zabijaniu ;_)
najpierw sie z paroma osobami uczepil, ze 2142 to mod. nawet jesli by tak bylo, to co z tego? nie podoba sie, nie kupuj, nie graj i nie udowadniaj wszystkim, ze gra im sie podoba, bo wydali na nia kase. hahahaa tez mi cos...
zrozum w koncu lailonn, ze nie jestes pempkiem wszechswiata i ze twoje biadolenie nikogo nie obchodzi (uogolnienie, zeby nie bylo). inni moga miec inne zdanie od ciebie i powinienes przyjac to do wiadomosci, a nie do usranej smierci udowadniac, ze to ty masz racje
prywatne firmy, jak ea istnieja po to, zeby zarabiac kase. to nie sa instytucje uzytecznosci publicznej. beda dzialac w ten sposob, jesli klienci nie beda protestowac, a placze kilku % graczy, ze cos im sie nie podoba, ze sa niezadowoleni i czuja sie oszukani, na pewno tego nie zmienia. poza tym jesli popsuja sobie opinie, to i tak klienci do nich wroca z wypuszczeniem nowego hitu
gry wygladaja tak, jak chca tego gracze (wiekszosc) i jak to wyjdzie programistom ;_) kto mial z tym stycznosc wie o co chodzi
wiec miej pretensje do wiekszosci, moze to ci od lopaty, albo pseudointeligenci, jak ja ;_)
tak wiec dzieki panowie za koncowke, ktora przywrocila mi wiare w homo sapiens ;_)

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2006, 20:31 

Ciekawe... ostatnio gdy sie sprzeczalem z Keyserem pojawili sie magicznie xmac a potem neuro, ktorzy normalnie na forum nie bywaja. Dzis znow ta sama sytuacja. neuro jako, ze twoj post byl jednym zdaniem i to obrazliwym usunalem go :}

xmac z takim czasem spedzonym w grze to wysmiewanie cudzego stanu wiedzy o grze to jak kiepski zart :D

http://bf2s.com/player/43958908/ :lol:

Domyslam sie, ze obaj jestescie kolegami Keysera ale on chyab dosc duzy juz jest i umie sam sie wypwoiadac co tez i tu czynil do konca dyskusji, ktora niewatpliwie nastala jakis czas temu.

Troche glupie jest wypowiadanie sie jako "plecy" innego uzytkownika podczas gdy samemu sie "plecow" nie ma.

Na 99% twoich zarzutow xmac juz daawno w tym topicu odpisalem co Keyser zrozumial i jak widac sprzeczka dobiegla konca. Popraw zaplon w glowce to nie bedzie drugiej takiej wpadki.

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2006, 23:35 

hehe...
a ty dalej swoje...
tak sie sklada, ze zagladam na to forum od czasu do czasu i jak sie trafi cos, co mnie zbulwersuje, to pisze, no i wczesniej ofc musze sie zalogowac ;_)
jesli chodzi o przyklaskiwanie komus (w tym przypadku keyserowi), to jak czytam cos imho madrego, to sie pod slowami takiej osoby podpisuje
jak juz obsmiewasz moj exp w grze, to gram dla przyjemnosci i na spedzanie w grze setek godzin nie mam czasu, bo mam rodzine, prace... nie wiem, jak to sie wpisuje w srednia wszystkich graczy, ktorzy kupili gre, ale przypuszczam, ze mocno nie odstaje, zwazywszy, ze konto zalozylem wczesnie, bo bardzo dlugo gralem w demo, gdzie statsy sie nie liczyly, itd...
Lailonn napisał(a):
Na 99% twoich zarzutow xmac juz daawno w tym topicu odpisalem co Keyser zrozumial i jak widac sprzeczka dobiegla konca. Popraw zaplon w glowce to nie bedzie drugiej takiej wpadki.

a to mnie akurat malo interesuje, bo imho nic nie udowodniles i twoje tlumaczenia mnie nie przekonuja. poza tym, jak juz napisalem czytalem posta jak bylo juz 8 stron i dlatego mam taki slaby zaplon ;_)
Lailonn napisał(a):
Domyslam sie, ze obaj jestescie kolegami Keysera ale on chyab dosc duzy juz jest i umie sam sie wypwoiadac co tez i tu czynil do konca dyskusji, ktora niewatpliwie nastala jakis czas temu.

niestety kolegami nie jestesmy, chociaz raz go na jakims serwerze spotkalem i zabilem granatem ;_P
nic osobistego do ciebie nie mam, ale wydaje mi sie, ze powinienes nabrac troche dystansu do tego co robisz, piszesz... a z krytyki wyciagac wnioski, a nie sie odgryzac i doszukiwac drugiego dna, ktorego nie ma
ide sie piwka napic i poczytac, co sie dzis dzialo w realu
pozdrawiam serdecznie

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2006, 00:05 

Cytuj:
jak juz obsmiewasz moj exp w grze, to gram dla przyjemnosci i na spedzanie w grze setek godzin nie mam czasu, bo mam rodzine, prace... nie wiem, jak to sie wpisuje w srednia wszystkich graczy, ktorzy kupili gre, ale przypuszczam, ze mocno nie odstaje

Skoro podwazasz moj "pseudo autorytet-nie wiem czy mozna miec takowy w grze - to po prostu sprawdzam czy masz ku temu jakies podstawy. Spedziles w grze nawet nie 1/10 tego co ja wiec uznalem, ze nie. Twoj post nie byl zbyt "mily i grzeczny" wiec jakiego tonu wypowiedzi sie po mnie spodziewales? Tez mam prace i studia i rozne rzeczy na glowie. Wiec tez nie odbiegam od normy ;P

Cytuj:
a to mnie akurat malo interesuje, bo imho nic nie udowodniles i twoje tlumaczenia mnie nie przekonuja. poza tym, jak juz napisalem czytalem posta jak bylo juz 8 stron i dlatego mam taki slaby zaplon ;_)

No sry ale jak piszesz, ze cie nie interesuje co ktos pisze to jak chcesz dyskutowac? Moje tlumaczenia postawy jaka reprezentuje pokryly sie z opiniami nawet Keysera na temat samej gry. Tylko, ze podeszlismy do sprawy z 2 roznych stron.

Ja: "2142 jest gorszy - nie kupie"
On: "2142 jest gorszy ale pogram do wydania czegos lepszego"

Napisalem rowniez kilkukrotnie, ze rozumiem osoby, ktorym sie 2142 podoba itd itd.

Cytuj:
nic osobistego do ciebie nie mam, ale wydaje mi sie, ze powinienes nabrac troche dystansu do tego co robisz, piszesz... a z krytyki wyciagac wnioski, a nie sie odgryzac i doszukiwac drugiego dna, ktorego nie ma

Ja tez nic osobistego do nikogo nie mam. Sa pewne osoby, ktorych zachowanie i postzreganie swiata mnie irytuje w tym np Keyser, ze tal latwo przystaje na komerche i olewactwo EA ale nie przeszkadza mi to w dalszym ciagu czytac recenzje "Seraphima" bo o dizwo mamy bardzo podobny gust i te same gry sie nam podobaja lub nie(ironia losu? :P)

Ciezko jednak zachowac dystans gdy ot tak zostaje sie zwyzywanym przez kogos z kim sie nawet nue gadalo. O ile pamietam neuro ostatnio strasznie walczyl o "kulture' rozmowy a tu prosze jaka zmiana ;>

Chyba czas zamknac topic bo poza flamem nic sie tu juz nie dzieje...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Strefa czasowa: UTC + 2