Witam jestem świeżo upieczonym graczem Battlefield 2 wcześniej pogrywałem w call of duty 1,UO,2. Mam pytanie odnoszące się do doświadczonych graczy? Czemu nie mogę dostawać stopni i odznaczenie?? Dostałem starszego szeregowego

<jupi> i niebieskie odznaczenie za pilotowanie Helikoptera. Na dodatku jeszcze medal za szturm i obronę.Pewnego dnia jakiś!!!!!! Koleś zapytał mnie ile mam procent i jaki odznaczenie?? Wiec odpowiedziałem gdzie to się sprawdza a on odpowiedział ze w menu głównym. Mój mózg otrzymał komendę działania

i rozpoczęło się poszukiwanie profilu w menu głównym, po 10 minutowym poszukiwaniu profilu misja okazała się sukcesem

profil został odnaleziony.Dłuższa chwila upłynęła zanim się skapowałem ze nie mam profilu mimo to ze jest wpisany mój nic operacyjny n12Power w lewym górnym rogu, straciłem orientacje w terenie, bo nie było moich odznaczeń?? Ani stopnia, co walczyłem o niego jak lew bengalski w8.Wszystkie zakładki, co obserwowałem wskazywały mi ze mam profil, ale go nie mam. Walnąłem sznupe jak koń dupe i się z lekka wkur.. Bo wszędzie mam 0% i nic zanotowane po tylu wysiłkach i godzinach walki. Ale na serwerze, co grałem to był odznaczony jako rankingowy i miał 2 belki.
Proszę o pomoc!!!!!!!!! plzzzzzzzzzzz jestem w desperacji i powoli zaczynam mniej jeść i zażywać płynów energetycznych tylko wyskokowych

żeby nadrobić procenty które straciłem w grze

hehe pozdro