Teraz jest 23 lut 2025, 11:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 00:43 

a to zlacze ma jakis wplyw!?!?!? gram na sr/wyzszych (plynnie i takie badziewo mam...niezaleznie od konfiguracji video w grze...) dark messiah na max det chodzi plynnie(w miare) a tepy battlefield nie moze...
to ta gra jest tak niedopracowana czy co.....
aa....w instrukcji jest napisane ze 6600gt apg tez jest kompatybilne wiec rodzaj zlacza nie ma tu chyba znaczenia....

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 23:55 
Zbanowany

ahh to ja juz nie wiem =/ Ta gra się robi coraz to bardziej głupia co do dobrych kompów. Tak było z zasraną Battlefield 1942. Gdzie przy AMD ATHLON 1,8ghz i karcie graficzniej jaka kiedys byla najlepsza na rynku.... to i tak się cieło.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2006, 19:56 

Zauważ że X1300 nie jest najlepszą kartą, tylko (będe szczery) najgorszą w swojej serii. Z tego co pamiętam w Vietnamie na 9800 były artefakty.
JA mam Saphhire X700 i nie mam żadnych problemów z grafiką

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2006, 20:35 
Zbanowany

Nie dosłownie najgrosza ;D ponieważ do najgrosze zalicza się X1000 :) X1300 jest na 2 miejscu z najgroszych :P

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2006, 16:47 
Zbanowany

Juz wiem! Zmagalem sie z tym ponad miesiac i wiem dlaczego sie tak robi :D Moja karta ma chlodzenie pasywne i przez to szybciej sie nagrzewa. BF sie nie wyrabia. Jak ostanio inne tez gry np. GTA w czasie gry wyskakiwał tylko błąd o sterowniku, ale to pikuś. Gra przynajmniej nie miała bugów ;)

W końcu zamontowałem sobie wiatraczki (te takie jakie są w zasilaczach).
I jest GIT ;D

Wniosek z całego forum:

Poprostu zostało źle zaprojektowane chłodzenie do tych kart. Karta jest dobra, zawsze można zdjąć chłodzenie pasuwne i założyć normalne =D, ale prze to stracimy pare złotych :) ale naszczescie nie wiele :) Ale karte polecam. Nie jest to jak to mówią gówno. Spisuje sie znakomicie, gram na średnich ustawieniach w BF2 i BF2142. NIe zacina się..... płynna gra.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2