Teraz jest 16 kwi 2025, 15:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2003, 21:51 

Miejmy nadzieje, ze PB pod swoje skrzydla wezmie rowniez BF'a. moze mala petycja czy cos? ich bedzie latwiej namowic niz EA/Dice pewnie.

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2003, 21:52 

Piasecznik napisał(a):
Zmiana fizyki gry (tak jak trajektoria lotu pocisku) jest możliwa ale wymaga zpatchowania samego serwera. Inaczej mówiąc czit musi działać na serwerze. Jednak wtedy raczej wszyscy będą na serwerze korzystali z nowej fizyki itp.

Chyba ze gosc ma Evilahacka(zaznaczenie wszytskich przeciwnikow na ekranie), norecoila i aimbota ustawionego na glowe( wydaje mi sie ze wtedy kazde trafienie jest liczone jak headshot). Oczywiscie wszystko odnosi sie do AA ponownie, ale w bfie tez pewnie sa mozliwe takie cuda.

Tytuł: Ehh zooltar
PostNapisane: 15 wrz 2003, 23:35 

Cytuj:
Zooltar :
udzie... jezu. czity sa problemem jak w kazdej grze ale jak czytam takie pierdzielenie o jeleniu to mi rece opadaja

- nie ma czitow ktore sprawiaja ze ktos lepiej lata samolotem

- trafianie z arty bez namiarow jest prostsze niz trafianie z namiarami, wiec nie ma w tym nic niezwyklego

-istnieje cos takiego jak dobry snajper

-nie ma czitow pozwalajacych strzelac przez sciany (co za bzdura)

itd. itp

zanim zaczniecie pisac ********* zastanowcie sie czy warto marnowac miejsce na serwerze...
sziiisz....

Ehh człowieku chyba nie rozumiesz o co chodzi
jak masz radar hack to samolotem widzisz wszystko , dobry snajper rozumie ale żeby cie ściagrał z drugiego końca mapy :), a co do strzeleania przez góry to zgadzam sie z bulldogiem że da sie zabic zza murku ale nie zza góry no i z takiej odległosci a pozatym po co sie bede wysilął poprostu .....

Przede wszystkim Choidzi mi o cb i oto że nie można takich rzeczy udowodnić

Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2003, 11:36 

Szukalem troche info o jakims programie antycziterskim do BF'a i oto co znalazlem:

To tekst o najpopularniejszych czitach do naszej gry (nie zawiera zadnych linkow do czitow, nie ma obawy): http://www.counter-hack.net/content.php?page=bf1942. Wiem ze nie najnowsze, ale chyba nic sie nie zmienilo od tamtej pory.

To jest bardzo ciekawe, juz nieaktualne, ale mimo to warte przeczytania http://www.counter-hack.net/forums/index.php?act=ST&f=6&t=216&s=32dfb1e84eb4d65457be4b15ad76e67d.

Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2003, 13:40 

art - pograj jeszcze troszke w bf i wtedy sie kloc i zarzucaj takie tematy mk? ;) map hack nie zastapi umiejetnosci. dobry pilot umie zlokalizowac przeciwnika rozgladajac sie i zmieniajac kamery, oraz sluchajac gdzie jest wrog.

piszesz ze 70% ludzi w bf czituje. ja takich wrazen nie mam. moim zdaniem czitujacy to albo margines, albo czity sa za slabe. zagraj sobie w doda to zobaczysz co to czitowanie.

masz racje ze w CB jest to na razie nie do udowodnienia, ale na wszytko przyjdzie czas. ja jak dotad tylko z dwa razy mialem podejrzenia ze wrog czituje i nie sprawdzilo sie. po prostu klany byly dobre

i po ostatnie - jak juz cos napiszesz to dokladnie przeczytaj co napisales, sprawdz przecinki i kropki, bo rzeczywiscie ciezko zrozumiec o co ci chodzi.

pozdrawiam

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2