Teraz jest 19 lis 2024, 21:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 82 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 20:33 

Unlockowane bronie śmierdzą - z tym się zgodzę, choć ostatnio ciągle latam z Pilum ( at enga ). Co do kwestii Krylov vs Scar to chyba tylko ślepy nie widzi różnicy ;p

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 21:03 

Meewosh (btw czyta sie Miłosz? :) ) nie tak do konca. Sam piszesz ze tylko slepy nie widzi roznicy miedzy scarem a krylovem. Racja i wlasnie dlatego w EU zawsze biore vossa, gra sie nim o niebo lepiej niz scarem imo. Jezeli by wybierac bron najbardziej podobna w dzialaniu do krylova to powiedzialbym zdecydowanie ze voss.

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 23:09 

Hmmmm....musze popróbowac polatać wszystkimi typami szturmowca(odblokowany mam tylko recon,ale za to wszystkie jego możliwe unlocki).

dupielos napisał(a):
Jak nie krylov to wole vossa, gra sie podobnie jak krylovem, ciut mniejszy dmg za to 40 ammo w magazynku czasami ratuje dupsko a na wieksze odleglosci wymiataja rakiety - to juz podwaza dosc mocno przydatnosc baura.

Mów co chcesz,ale jeśli o to chodzi to uważam że baur jest lepszy od vossa,a nawet jeśli nie,to po co rozwijać jedno drzewko tylko dla rakiet,a drugie tylko dla broni?

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2006, 02:12 

Lepszy? Czy ja napisalem ze jest gorszy? Jak Ci sie nim dobrze gra to graj ale to nie znaczy od razu ze jest lepszy od innych broni.

Po co odblokowywac 2 drzewka. Proste - po to by miec to co sie chce. Bo np mi sie tak podoba, bo chce miec rakiety i vossa, bo mi sie tak dobrze gra. Nawet choby po to zeby miec 2 pelne drzewka odblokowane. Tak dla jaj. Wystarczy? Przeszkadza ci to?

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2006, 03:59 

Dla jaj, to ja mam Karabinek Lamberta i jest calkiem fajny :-)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2006, 08:58 

A co myślicie o zwiadowcy ze snajperką?? :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2006, 11:43 

BP ja mam zwiadowce ze snajperka(zwanego dalej"snajperem') ale odblokowałem drugie drzewko(zwane dalej"komandosem")ponieważ denerwowała mnie nieużyteczność snajpera na małe odległości.
Moja rada?
Odblokuj snajpera i RDX, zawsze ustawiaj se kita zeller-H,RDX,i stabilizator(bedziesz miał szanse i z pojazdami,i z dużej odległości) a opócz tego,poświęć kilka(dziesiąt? :wink: ) dedów żeby nauczyć się dobrze walczyć nożem-wtedy na małe odległości też nie będziesz bezbronny.

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2006, 12:37 

Ja gram wylacznie asfaltem, i moje spostrzezenie jest takie - jest najskuteczniejszy, jesli trzyma sie jakiegos supporta i nie pozostaje w jednym miejscu zbyt dlugo. Co do unlockow, to dla mnie zarowno SCAR jak i Krylov sa lepsze od Vossa. Baura nie mam odblokowanego, podnioslem go moze dwa razy i raczej bez rewelacji, za duzy recoil zeby sie nim dalo sensownie grac na bliski dystans. Natomiast z unlockow za niezbedne uwazam rakiety - na kampiacych panow samochodzikow jak ulal. Poza tym jak sie czlowiek dobrze ulozy, to mozna z tego walic w wiezyczke kampujacemu przy fladze mechowi i dezorientowac strzelca. W sam raz, zeby ulatwic wyciecie pojazdu ATkom z wlasnej druzyny. Ogolnie uwazam asfalta za najwszechstronniejsza klase w grze - dokladnie taka, jaka powinien byc.

pozdr,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2006, 12:45 

Ja prawie cały czas gram snajperkiem jedyna wada to to że Zeller-H ma tylko 3 naboje ;( bardzo skuteczne są też miny APC...

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2006, 14:21 

Ognacy napisz wiec poradnik o strzalniu ze scara :D Uwierz probowalem na rozne sposoby ale recoila scara nie jestem w stanie opanowac :D Moze jest jakis knif np strzelac po nogach bo recoil jest taki ze trafi sie heda? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2006, 14:36 

to wy chyba parkinsona macie czy coś, że ze scara nie możecie kogoś zabić xD. nacelowujesz na tułów i full auto, nie wiem jak wy ale ja czy gram scarem czy krylovem mam rundy po 35 killów na runde albo więcej. Dziś próbowałam pograć vossem, ale po kilku rundkach stwierdziłęm ze scar jest o niebo lepszy, siła ognia tego vossa woła o pomste do nieba,

Ostatnio edytowano 5 lis 2006, 16:50 przez Exil, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2006, 16:23 

huh musze wiec testnac jeszcze scara, moze za wczesnie go przekreslilem ;p
Jedno mnie tylko bardzo zastanwia Exil... jak kogokolwiek mozna zabic na full auto? :D Chyba ze z bardzo bliska...

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2006, 17:27 

ja robie tak kłade sie na końcu wentylacji mojego tytana z Baurem i żucam se apteke .. niema szansy aby ktos przeszedł

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2006, 18:47 

tytan ---> wsparcie wg mnie rozkladasz sie z maszynowka i zyc nie umierac ;p

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2006, 19:46 

dupielos napisał(a):
huh musze wiec testnac jeszcze scara, moze za wczesnie go przekreslilem ;p
Jedno mnie tylko bardzo zastanwia Exil... jak kogokolwiek mozna zabic na full auto? :D Chyba ze z bardzo bliska...

Zgadzam się z Exilem - w przypadku SCARa tryb auto i celowanie w dolną część tułowia, nawet na większe odległości działa zaskakująco dobrze (a jak ktoś chce kampowac i walić z dachów przez pół mapki, to chyba raczej Baurem, ew. Krylovem, a najlepiej po prostu snajperem). Gorzej się zdejmuje gości leżacych plackiem powyżej Ciebie, tam Krylov ma przewagę mniejszego odrzutu. Co do siły ognia Vossa też się zgadzam - o wiele za mała, jak na karabin szturmowy, ona jest gdzieś na poziomie niższym niż M16 w BF2, tak na oko.

pozdr,Ognacy

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 82 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2