Teraz jest 19 lis 2024, 20:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 82 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2006, 21:23 

SCAR

Magazines 6
Reload time 3.9s
Deviation Shoot
Base/Per Shoot/Reduction 2.0/0.32/0.09
Deviation Min 0.43
Deviation Moving
Max/Forward/Strafe/Reduction 1/0.2/0.04/0.12
Deviation Jump
Max/Per Jump/Reduction 7/7/0.14
Deviation Standing 1.3
Deviation Crouching 1.1
Deviation Zoom 0.6
Bullet Velocity 900 meter/sec
Draw time 1s
Damage Minimum 20
Damage Normal 29
Damage Decreasing Distance 35 meter
Only Minimal Damage Distance 65 meters

Voss

Rate of Fire 900 RPM
Clip size 40
Reload time 3.9s
Deviation Shoot
Base/Per Shoot/Reduction 2.5/0.24/0.08
Deviation Min 0.48
Deviation Moving
Max/Forward/Strafe/Reduction 1/0.15/0.1/0.13
Deviation Jump
Max/Per Jump/Reduction 7/7/0.14
Deviation Standing 1.3
Deviation Crouching 1.1
Deviation Zoom 0.6
Bullet Velocity 900 meter/sec
Draw time 1s
Damage Minimum 20
Damage Normal 25
Damage Decreasing Distance 40 meter
Only Minimal Damage Distance 65 meters

Roznica nie jest porazajaca... za to voss ma wyraznie wiekszy rate of fire (nie ma w statach co prawda rof'a scara ale grajac czuc to po porstu).

Ok wiem staty statami a w praktyce roznie bywa, no nic potestuje :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2006, 22:11 

Pogralem troche komandosem i teraz mam zamiar asfalta odblokować.Spostrzeżenia:
:arrow: Rzeczywiście krylov rulez
:arrow: Najważniejsza rzecz do odblokowania-rakiety)
Pytania:
:arrow: Naprawde voss jest taki słaby?T.j kto radzi go odblokować a kto nie?
:arrow: Naprawde Baur ma taki duży rozrzut?
:arrow: Dlaczego uważacie ze scar jest silny?Jak dla mnie to conajwyżej jako lewatywa może służyć :twisted:

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2006, 00:10 

SCAR jest silny, ale jest beznadziejnie niecelny jak sie wali wiekszymi seriami... w bliskim kontakcie z asfaltem z krylovem nie ma szans, chyba ze ten pierwszy bedzie miał duzego farta lub ten drugi bedzie newbie.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2006, 10:05 

MaZZeo napisał(a):
SCAR jest silny, ale jest beznadziejnie niecelny jak sie wali wiekszymi seriami... w bliskim kontakcie z asfaltem z krylovem nie ma szans, chyba ze ten pierwszy bedzie miał duzego farta lub ten drugi bedzie newbie.

to chyba wszędzie grają newbie albo ja ciągle farta mam xD

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2006, 11:04 

Exill miales racje z tym full auto :D Nigdy sam bym nie wpadl na to by full auto jechac na sredni dystans zwlaszcza ze scara :shock: a tu sie okazuje ze to dziala :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2006, 11:25 

Vossem grałem na razie rzadko ale to fajna broń na małe i średnie dystanse. Tam gdzie jest sporo zabudowy i mnóstwo miejsc do zamelinowania super się sprawdza. Za to na otwartych przestrzeniach fajnie sprawdza się Baur (Single Fire). Perfekcyjne opanowanie granatnika i określania błyskawiszcznego położenia celu + Baur daje całkiem fajne wyniki. W korytarzach gdy wypada duet przeciwnika nawet taki laik jak ja ma szansę przeżyć :D. Bardzo fajnie gra się tym żołnierzem w tandemie z żołnierzem wsparcia. Wybrałem go chociażby dlatego że i tak 2/3 ludzi zasuwa albo "zwiadowcą" albo "wsparciem".

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2006, 17:09 

dupielos dobrze gada,polac mu.

Caly czas gralem krylowem i scarem na zmiane,choc tym pierwszym lepiej mi sie walilo w klientow.Teraz mam Voss Lara i mam wszystko w du** :D :D Bron wymiata na bliskie,srednie i dalekie dystansje,dobry celownik i jeszcze wyrzutnia rakiet na deser.Nic mi nie stoi na pszeszkodzie)no chyba ze jakis zablakany mech :lol: ,ale wtedy uciekam rzucam apteczke i kampie piechote :lol: )

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2006, 18:27 

Adnas napisał(a):
Vossem grałem na razie rzadko ale to fajna broń na małe i średnie dystanse. Tam gdzie jest sporo zabudowy i mnóstwo miejsc do zamelinowania super się sprawdza. Za to na otwartych przestrzeniach fajnie sprawdza się Baur (Single Fire). Perfekcyjne opanowanie granatnika i określania błyskawiszcznego położenia celu + Baur daje całkiem fajne wyniki. W korytarzach gdy wypada duet przeciwnika nawet taki laik jak ja ma szansę przeżyć :D. Bardzo fajnie gra się tym żołnierzem w tandemie z żołnierzem wsparcia. Wybrałem go chociażby dlatego że i tak 2/3 ludzi zasuwa albo "zwiadowcą" albo "wsparciem".

ależ zwiadowca(snjaper) to super klasa!!
dowód(grałem tylko snajperem z zeller-h na Camp Gibraltar,server 48slotów):
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2006, 18:49 

i masz świetnego skill, jesteś boski xD taki wynik snajpą to nic, spróbuj pobiegać jako asfalt i nabić taki wynik to będziesz się miał czym chwalić, bo imo snajperzy to lamki, byle głupek może się położyć na ziemi z dala od wroga i strzelać :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2006, 18:57 

Jesli tak uwazasz to sprubuj zrobic wynik chocby 25 bez zadnego wlasnego death'a, bo fakt faktem granie snajperem z wynikiem 1 do 1 (K : D) czy nawet 4 do 1 to nic nadzwyczajnego. Cala zabawa w snajpienie (nie camp) to tak grac by nie zginac wypruznic caly magazynek z zasada "one shoot, one kill". Bo sama gra snajperka jeszcze nic nie znaczy. Dla mnie w tej grze brakuje tego ze punkty powinno otrzymywac sie z ronicy pomiedzy Kill a Death.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2006, 19:10 

Exil napisał(a):
masz świetnego skill, jesteś boski xD taki wynik snajpą to nic, spróbuj pobiegać jako asfalt i nabić taki wynik to będziesz się miał czym chwalić, bo imo snajperzy to lamki, byle głupek może się położyć na ziemi z dala od wroga i strzelać Smile

Sie weż zastanów i/lub pograj najpierw co?Wcale bym nie powiedzial że snajperem tak łatwo grac bo na mały dystans jest kompletnie bezbronny.Moze jak sie zakampisz to jest łatwo,ale najpierw spróbuj zająć kampe pod ostzrałem innych snajperów.Poza tym jak tylko widze że ktoś obok mnie ginie,i pisze że od snajperki to będąc snajperem w 80% przypadków odnajduje tego snajpera i..... Więc snajper musi bardzo dobrze znać mapy,by wiedzieć jeśli ktoś trafi mu w tułów,lub obok niego to wiedzieć od razu skąd padł strzałi zdjąc tamtego zanim przeładuje...

Przperaszam,ALT mi się psuje
:( [size=7]

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2006, 20:19 

Popieram Exila.Np: szturmowcem musisz ciagle gdzies biegac(tu pisze o infntry np: FO berlin),caly czas jest akcja,kogos podleczyc,kogos uzdrowic,zdjac snajpera granatnikiem.Sa emocje sa akcja.

A snajperem se lezysz,jak odblokujesz to podlkadasz pod wejscie claymore,jak jestes pod strzalem wycofujesz sie .

A moze stworzmy oddzielny temat bo ten jest o asfalcie nie o snajperze/reconie.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2006, 11:15 

MATiASSek napisał(a):
A snajperem se lezysz,jak odblokujesz to podlkadasz pod wejscie claymore,jak jestes pod strzalem wycofujesz sie .

I to jest podejscie poczatkujacego "snajpera" ...

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2006, 11:28 

apropa recona, przeciez mozan zrobic z niego komandosa, pred unlock :p + karabinek i lecisz, a nie tylko campic... recon to tez wszechsronna postac, nie jest uzalezniona od snajpy :]

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2006, 11:30 

Exil napisał(a):
bo imo snajperzy to lamki, byle głupek może się położyć na ziemi z dala od wroga i strzelać :)

ale jak jesteś blisko powiedzmy 20-30m i masz przed sobą asflata ;) z krylowem to masz raptem -1,5s na oddanie headshoota to inaczej zginiesz.Wtedy są prawdziwe emocje. Większoć assaltów kuca i zaczyna w ciebie strzelać a ty musisz oddać jeden (bo na 2 nie masz szans) celny strzał ...

lamerstwo to jest strzelanie z 10m z full-auto do kogoś... a potem apteczka pod nogi i idziesz dalej ...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 82 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2