Teraz jest 3 sie 2025, 16:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 263 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 00:48 

Witam
Hm o jakie 200 godzin chodzi?????????
Aby odblokowac all wszystkie unlocki w kazdej postaci potrzeba ok 150 godzin gry, a dla tych co maja dobrego skilla(ja nie mam)czas sie skraca wielokrotnie a przeciez na mecze potrzeba tylko pare unlockow.
Awans daje Ci jeden unlock wiec masz okolo 10 unlockow w 2-3 dni.
Ponadto aby lekko przyspieszyc kariere(lol)badz SLem i wydawaj rozkazy jak druzyna bedzie dzialac w obrebie rozkazu twoje punkty sa bonusowane wiec idzie o wiele szybciej.
A co do Mega Mastahow z generalskimi odznaczeniami to juz bylo przerabiane w BF2 lata taki z pagonami z nieba a ma wiecej zgonow niz zabitych(zreszta zobacz BFHQ jakimi statami dysponuja)
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 00:55 

to tak samo jak z cheatami..sorry ten gość gra już od początku w demko apotem full wersje ja gram od godziny a chciałbym mieć skilla takiego jak on..więc instaluje cheaty..no sorry nie mam czasu grac na serwie te kilkadziesiąt godzin aby się nauczyć...to podobne tłumaczenie,dla mnie nie ma zbytniej różnicy między tym żałosnym nabijaniem a cziterstwem,jedno i drugie jest dziecinne i lamerskie

tak BTW to to tez jest cheat=czyli oszustwo,oszukiwanie gry i ludzi uczciwie "zarabiających" swoje punkciki i mozolnie odblokowujących unlocki

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 01:20 

Wiekszosc z was ma racje, kolesie nie maja umiaru. Mam nadzieje ze ktos sie tym zajmie. Jak sobie pomysle ze gralem powiedzmy 1-2 godz dziennie, przez pare dni, aby odblokowac sobie Lamberta czy Vossa a taki gnojek ma to w 3 minuty. To chyba jest to troche irytujace co?!

Trzeba zalozyc temat z cyklu "Best Round BF2142" niech sie pucuja 8)

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 02:41 

Interesowanie sie iloscia punktow innych graczy jest mniej wiecej tak samo glupie, jak sama gra dla punktow i marnowanie czasu na stat padding. Czy jakis tam gracz #1 ma 1000 pkt, czy sto milionow, jest mi to kompletnie obojetne. Jesli komus nie jest, powinien sie raczej zastanowic po co gra, i czy aby nie stracil kontaktu z rzeczywistoscia.

pozdr,Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 07:38 

Wiesz ognacy nie po to jest ten temat -_-
Ekhm to ja może odświeżę sytuację z dowodami ... a nie na pusto :twisted: :twisted: :twisted:
LoL ... Macie i "podziwiajcie":

NASZA WIELKA POLSKA WSCHODZĄCA GWIAZDA !!!
MISTRZ ŚWIATA W SWOJEJ "klasie":
LELUS!!! BRAWA.... 12827 pkt ... :shock: Naprawdę MASTAH ...
I jego wierni naśladowcy:
UNDE4TH -8085
Homerr- 3448
Towarzysz- 2154
Grubster- 2659
Ghost_PL- 6274
Samson.pl- 1796
Niedzwiedz- 2241
Snake83- 1113
QbaPL89- 2137
Punish4u2- 2075
MacieX- 2033
Somku_PL- 2546

To co znalazłem lol ... dzorzucajcie ...

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 08:44 

Tak to jest jak ktoś leje na statsy, a potrzebuje unlocków na FFA, aby ćwiczyć do klanówek. Dziękujemy EA :) ! Pozatym Jeżeli ktoś co rundę zagląda w BFHQ(czy jak to sie nazywa: :lol: ) i martwi się szybkością zdobywania nowych rang to jest coś nie tak... Wiele osób będzie używało tego buga, aby zdobyć wszystkie unlocki i zaoszczędzone godziny poświęcić na gre klanową. Ludzie nabiją sobie 20K, i potem nie będą lecieć dalej bo po co?

Ostatnio edytowano 10 lis 2006, 08:48 przez Solimo, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 08:46 

Ja sie spotkałem z takim czymś i byłem komendantem i mi też leciały punkty to też jestem LaM ???

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 09:41 

PL4FC-Vegael napisał(a):
Snake83- 1113

ojjjj Snejku, Snejku... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 09:51 

Nie przesadzajcie z tymi potrzebami na klanowki. Na klanowkach wszystkich unlockow nie uzywasz. Jak zaczynasz to pierwsze 10 unlockow dostajesz po 2-3 dniach grania. Potem dobijasz jeszcze z 4 i juz masz wszystko co jest potrzebne na klanowki.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 10:47 

Dobrze że scena szybko zareagowała. Widać że sporo osób już zdążyło się zlamić w nowym BFie. Mam propozycję żeby statsiarze sami wpisywali się w jakimś wyznaczonym miejscu . Niki z tej listy miały by zakaz gry na polskich serwerach. Każdy ma możliwość założenia 4 kont niech za kare jadą od początku. Co wy na to ? i czy jest to możliwe ?

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 10:52 

No to ja z tej listy straciłem szacunek dla paru osób.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 10:55 

PL4FC-Vegael napisał(a):
Wiesz ognacy nie po to jest ten temat -_-
Ekhm to ja może odświeżę sytuację z dowodami ... a nie na pusto :twisted: :twisted: :twisted:
LoL ... Macie i "podziwiajcie":

Towarzysz- 2154

przyznaje się do tego :oops: Wyglądało to tak że gdy grałem sobie na serwie zauważyłem że jedemu kolesiowi leci 200 pkt na minute !!! Pomyślałem co jest !!! może jakiśbug. Potem kolejnemu kolesiowi tak te pkt leciały. Postanowiłem ich śledzić i wsiadłem z nimi do transportera. Polecieli nad wrogiego tytana i jeden kolo nagle zaczął co chwila zmienicać miejsce a pilotowi leciały pkt. Potem pozwloli mi wsiąść za stery i tak przez kilka rund. Wieczorem zapoznałęm się ze stanowiskiem innych graczy wobec tej srawy i ślubuję że już nigdy nie będe nabijał w taki sposób statów i będe to zwlaczał.

P.S. Teraz na każdym serwerze z mapką tytana przynajmniej 2 kolesiów tak robi a ja nabijam sobie kille w działkach na nich :P

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 11:18 

Echh te unlocki - mi by nie przeszkadzało jakby ich nie było :wink: imho mogło by być jak w starym poczciwym BF1942 i po częściowym kłopocie a i wszyscy wtedy mają równe szanse podczas rozgrywki 8) A co do dalszego nabijania punktów to jeśli to jest robione "normalnie" czyli podczas zwykłej rogrywki to spoko mi to nie przeszkadza ale nabijanie pkt przez takie sposoby jak np helikopter przy tytanie to jest po prostu żenujące i irytujące bo zniechęca wogóle do takie systemu "rankingu" - traci to w ten czas cały sens :roll: już nie wspominająć o tych graczach :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 11:26 
Moderator forum

hegemon napisał(a):
Niki z tej listy miały by zakaz gry na polskich serwerach. Każdy ma możliwość założenia 4 kont niech za kare jadą od początku. Co wy na to ? i czy jest to możliwe ?

Moze od razu niech kupia sobie nowa gre i jada na nowym CD KEYu? :roll:
Mam nadzieje ze scena za czitow wezmie sie tak samo jak za durne statsienie...

MK napisał(a):
to tak samo jak z cheatami..sorry ten gość gra już od początku w demko apotem full wersje ja gram od godziny a chciałbym mieć skilla takiego jak on..więc instaluje cheaty..no sorry nie mam czasu grac na serwie te kilkadziesiąt godzin aby się nauczyć...to podobne tłumaczenie,dla mnie nie ma zbytniej różnicy między tym żałosnym nabijaniem a cziterstwem,jedno i drugie jest dziecinne i lamerskie

Tylko zeby miec skilla potrzebny jest jeszcze reflex, talent i myslenie, trening to nie wszystko. jA bym to cheatow tego nie porownal, co najwyzej do bug using'u. Ty jako czolgista w BF42 tez jestes bug userem, strzelajac w pewne miejsca czolgu, czy zeslizgujac sie po scianie :wink:

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 11:52 
Moderator forum

o lol skoro można tak szybko nabić sobie rangi i unlocki to chyba kupie jednak bf2142 :D :D :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 263 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2