Teraz jest 6 lis 2024, 01:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 18:34 

Tołdi napisał(a):
yacub napisał(a):
Tołdi napisał(a):
nie chce się chwalić ale dziś się dowiedziałem gdzie Kononowicz mieszka

I tak bym to skasował, a Ty zaliczyłbyś bana.

ty chyba dzieckiem jesteś :? nawet nie miałem zamiaru tego robić, a poza tym to mogłem ściemnić i podać adres którego nie ma

I tak dostałbyś bana... :lol:

@Gorefest

1.Tak więc nikt mi nie zabroni się z niego śmiać.
2. Zapewne gdybyś chciał być prezydentem Białegostoku to napewno.

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 19:13 

http://www.pronet.lublin.pl/~kuczinsyn/kononowicz.mp3 8)

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 20:00 
Moderator forum

Co do "opóźnienia" faceta - raczej nie. Pewno by się spokojnie zmieścił w normie. Osoby opóźnione w rozwoju mają prawie zawsze spore problemy z ukończeniem podstawówki, a nawet najprostsze techiczne szkoły średnie przekraczają ich możliwości intelektualne. Nic śmiesznego nie ma w tym że napadli na jego matke. Śmieszne jest to jakie wymogi formalne musi spełnić osoba ubiegająca się o stanowisko w samorządzie. Śmieszne jest to że nie musi mieć zielonego pojęcia o tym co będzie musiała robić i jak to ma robić. Żadnego egzaminu państwowego z wiedzy o ustroju i państwie, gdy nawet kierowca, który raczej nie ma potencjału do spowodowania strat takich jak prezydent miasta, przechodzi przez procedure egzaminacyjną. Wierze w dobre intencje jegomościa - tylko że samymi dobrymi chęciami może tylko krzywde ludziom zrobić.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 20:17 

Hynol napisał(a):
.... Śmieszne jest to jakie wymogi formalne musi spełnić osoba ubiegająca się o stanowisko w samorządzie. Śmieszne jest to że nie musi mieć zielonego pojęcia o tym co będzie musiała robić i jak to ma robić...

wymogi formalne? troche mi tu smierdzi ograniczaniem prawa do uczestniczenia (czynnego-kandydowania) obywatelowi, tylko dlatego, ze ma dziwny swetr, dziwnie gada, nie ukonczyl podstawowki itp itd. to nie konkurs na stanowisko typu dyrektor, z okreslonymi wymaganiami, to sa demokratyczne WYBORY .
jedyne co moze byc w tej sytuacji smieszno-tragiczne t ewentualnosc ze WYBORCY wybiora czlowieka ktore kompletnie sobie z tym urzedem nie poradzi.
a jezeli spojrzymy na rzad-nie byloby to nic nowego w naszym kochanym kraju.

*!*!*!*!*!* UPDATE *!*!*!*!*!*
Kominek dostrzegl moc Krzystofa
http://kominek.blox.pl/2006/11/WYBORY-SAMORZADOWE.html

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 22:21 
Moderator forum

Ograniczenie prawa do uczestnictwa w życiu publicznym nie jest sprzeczne z ideą demokracji. Tym bardziej jeżeli chodzi o bierne prawo wyborcze. Ludzie nie są z natury równi - są równi wobec prawa. Tym samym nie każdy będzie równie dobrym kandydatem na prezydenta miasta czy państwa. Test z podstaw wiedzy o ustroju nie ogranicza nikomu możliwości wzięcia w nim udziału. Rozumie że jesteś również za wycofaniem z KK kary utraty praw publicznych? Wszak to ograniczenie demokracji!

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 23:05 

Gryniu napisał(a):
Tołdi napisał(a):
yacub napisał(a):
Tołdi napisał(a):

ty chyba dzieckiem jesteś :? nawet nie miałem zamiaru tego robić, a poza tym to mogłem ściemnić i podać adres którego nie ma

@Gorefest

blagam dziecko z Gdańska zamknij jape i zmień avartar bo ośmieszasz siebie i swój "ukochany" klub (II ligowiec który nie umie grać :lol: )

EDIT: pozatym wiem co to jest ustawa o ochronie danych osobowych i nie jestem debilem (takimi jakie są kibice lechii i nie mam zamiaru nigdy podawac swojego, cudzego adresu zamieszkania w internecie

EDIT2: tak naprawdę myślisz ze mi wlepisz bana Yacub??? zwisa mi to ze masz moderatora i ze dobrze żyjesz z Estem i z Aivem. Ale nie martw się ja potrafię rozroznić frajera od prawdziwego człowieka

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 23:25 

Hynol napisał(a):
Ograniczenie prawa do uczestnictwa w życiu publicznym nie jest sprzeczne z ideą demokracji. Tym bardziej jeżeli chodzi o bierne prawo wyborcze. Ludzie nie są z natury równi - są równi wobec prawa. Tym samym nie każdy będzie równie dobrym kandydatem na prezydenta miasta czy państwa. Test z podstaw wiedzy o ustroju nie ogranicza nikomu możliwości wzięcia w nim udziału. Rozumie że jesteś również za wycofaniem z KK kary utraty praw publicznych? Wszak to ograniczenie demokracji!

poczatek dobry, reszta przegmatwana i niespojna troche, puenta (ta sugestia jakobym byl slepym obroncą demokracji) - krzywdzaca ;).

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2006, 01:29 
Moderator forum

Tak wynikało z twojego postu ;)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2006, 04:32 

JAKUBASS napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM

:lol:

cóż, przynajmniej widać że ma dobre chęci :P

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2006, 04:59 
Moderator forum

Tołdi napisał(a):
EDIT2: tak naprawdę myślisz ze mi wlepisz bana Yacub??? zwisa mi to ze masz moderatora i ze dobrze żyjesz z Estem i z Aivem. Ale nie martw się ja potrafię rozroznić frajera od prawdziwego człowieka

Coś Ty ostatnio z tym "dzieckiem" masz, czyżby jeden z trolli w końcu zbliżał się do wieku, kiedy to w sklepie w końcu sprzedadzą mu piwo? Tak, naprawdę myślę, że wlepienie Ci bana to żadna sztuka. W sumie to nawet za czystą głupotę, ew. wylew młodzieńczego buntu w miejscu ku temu nieodpowiednim. Swoją drogą gadki o przerabianiu plakatów wyborczych "komunistów" (zapewne znajdujący się na nim "komunista" ma ok. 30 lat i niespecjalnie ma jakikolwiek związek z komunizmem, a bardziej z liberką) to wyjątkowo prymitywna zagrywka, ale, jeśli sprawia Ci to przyjemność, podobnie jak nazywanie wszystkich dookoła dziećmi, to have fun. Przynajmniej ja mam, przyglądając się z jaką furią odpowiadasz na posty.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2006, 16:55 

jak bym nie ogladal tego pierwszego filmu o Mr.krzysztofie konnowiczu

to po ogladnieciu tego ,,przemowienia,, http://www.youtube.com/watch?v=3TjlCRFp ... ed&search=

powiedzialbym bym,ze czolowiek jest calkiem inteligetny

postulaty giertycha przy mr konnowiczuy to pikus tylko niech mi ktos z bialegostoku powie co on sie tak trzepil tych papierosow :? :? :? :? :? :?

bialostokczanina (tak to sie pisze ?) gratulujemu kandydata :D :D :D :D :D :D :D :D

Creative-baned,Roocat-baned

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2006, 18:13 

maniu napisał(a):

bialostokczanina (tak to sie pisze ?) gratulujemu kandydata :D :D :D :D :D :D :D :D

białostoczanom ew. mieszkańcom białegostoku

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2006, 18:45 

ja tam bym na niego zaglosowal :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2006, 20:49 
Moderator forum

Ciekawe co by wtedy zrobil :P Przeciez wtedy nie bylo by nic :P I byłby widoczny podzial na mlodziez i na ludzi :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2006, 00:14 

Tołdi napisał(a):
Gryniu napisał(a):
Tołdi napisał(a):
yacub napisał(a):
Tołdi napisał(a):

@Gorefest

blagam dziecko z Gdańska zamknij jape i zmień avartar bo ośmieszasz siebie i swój "ukochany" klub (II ligowiec który nie umie grać :lol: )

EDIT: pozatym wiem co to jest ustawa o ochronie danych osobowych i nie jestem debilem (takimi jakie są kibice lechii i nie mam zamiaru nigdy podawac swojego, cudzego adresu zamieszkania w internecie

:lol: :lol: :lol: nie bede mowil "a nie mowilem" :wink: Teraz to gowno wpadlo w wentylator hehehe 8)

@Gore wyjasnij mi roznice miedzy wiarygodnoscia Giertycha (ew Wierzejskiego czy innego LPR'owca)a wiarygodnoscia Kononowicza... Nie ma sensu stawac w obronie goscia.Tak samo smiejemy sie z glupoty Andrzeja czy Romana a Kononowicz nie jest lepszy...mysle ze jest nawet gorszy :lol: i zostaje tylko smianie sie z typa:P

Glowny problem demokracji polega na tym ze ludzie w wyborach wybierani sa przez wiekszosc obywateli.... co za tym idzie? Odpowiedzcie sobie sami;]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2