Teraz jest 9 cze 2025, 18:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 263 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 17:25 

Wiesz że BF jest na tyle rozbudowaną grom że to jest kolejny z błędów jakie wychwycono i ich będzie dużo więcej.Ale to od graczy zależy czy będziemy się na każdym bugu pastwić.
W BF2 nawet po roku gry znajdowano błędy.
Najlepszym przykładem wydaje mi się wchodzenie do budynków,jesteś nieśmiertelny i kosisz wszystko do okoła.Błąd istnieje od 42.
Jednak każdy leje na to,bo każdy woli uczciwie pograć i się wykazać.
Tak też powinno być w tym przypadku.
Co do EA to wiemy że oni są nieobliczalni,co zrobią to ich sprawa
Ważne byśmy my sobie na serwerach syfu nie robili takimi zachowaniami,nawet jeśli są i będą bezkarne.

Ale zobaczmy co będzie dalej,mam nadzieje że gracze sami na serwerach będą tego pilnować

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 17:34 

wczoraj byłem świadkiem jak dwóch gości zdobyło po około 1500 punktów mimo wielu prób, kick się nie udał, skończyło się na masowym TK na tej dwójce która do końca rundy nie ruszała się bo po co się męczyć, aby było śmieszniej kilka osób za TK wyleciało bo automat działał (w tym też ja)
S

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 17:47 

$towarzysz$ napisał(a):
hmmm... może jednak macie racje ale tylko dla tego że to pojęcie jest zbyt "szerokie".

Szerokie ?

to cheat = oszukiwać
cheater = osoba która oszukuje / oszust

to jest chyba proste :P

Przechodzenie przez ściany, używanie cheatów, pompowanie staystyk jest raczej oszukiwaniem.

$towarzysz$ napisał(a):
Dla mnie "cziter" to osoba wykorzystująca NIELEGALNE OPRAGROMOWANIE do ułatwiania sobie gry z innymi graczami

Cheat nie jest nielegalnym oprogramowaniem :P
Reverse engineering narusza oczywiście licencję, co jeszcze nie czyni programu nielegalnym (domniemanie niewinności).

Nieustające wyrazy szacunku dla mcmt :P

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 17:56 

Nie porównywałbym tych ludzi do cheaterów.
Cheater zyskuje przewagę w bezpośredniej walce
Cheater gra w turniejach,wygrywa je.
Na klanówkach raczej nikt nie będzie punktów nabijał w taki właśnie sposób.
Poza tym karanie ich jak cheaterów było by zbyt surową karą.

Tak więc taki statsiarz jest niczym w porównaniu do cheatera.
Poza tym tego przyłapać nie jest problemem a cheatera…

Więc nie widzie sensu w szukaniu powiązań,obaj oszukują to jest prawda,ale skala oszustwa jest niewymierna.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 18:02 

towarzysz - nie tłumacz się. Po tym co zrobiłeś stałeś się zwykłą statsiarską lamką, której powinni wyczyścić konto.

Moim zdaniem powinno się wysłać tą listę do odpowiednich osób w EA aby oni coś z tym, a raczej z nimi, zrobili.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 18:06 

Towarzysza bym już nie karał.
Fakt wykorzystał to ale nie wiedząc co i jak.
Podobnie dziś miałęm na gamesnecie, siedze sobie na komanderce i strzelam z tytana, słysze że ciągle ktoś kogoś w ammo zaopatrza, mówie sobie hmm pewnie to ten bug z górną wierzyczką, nagle patrze mam 52 pkt a gościu nizej ma 25 pkt. zdziwiłem się szczególnie ze chwile wcześniej zarządziłem głosowanie na kick pewnego statsiarza który poleciał odrazu.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 18:12 

Vesp3r co innego ammopack który nabija ok 100pkt a co innego 2000pkt w rundzie. Potem ludzie będą instalować sobie cheaty i wykorzystywać je "nie wiedząc co i jak"... Widział jak to wygląda i powinien zdawać sobie sprawę z konsekwencji swojego czynu.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 18:13 

hym... dopiero co uruchomilem nasz serwer, a juz bylo pelno graczy ;) i co, a no to, ze na 16 graczy nagle na serwer wpadlo 7 czy 8 graczy PL4FC i zapytajcie co sie dzialo... czyste statciarstwo :P i kampienie na spawnach i tym podobne - lol, a 90s zaczyna o tym temat dobre :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 18:29 

Witam
Nie wiem za bardzo kto Ci krzywde w zyciu zrobil Maras ale jezeli uwazasz ze na 16 slotowym serwerze na 6 rozgrywek nie wyszlismy z naszej bazy(mapa Minsk,Soshua,)mozna jeszcze kampic na jakichkolwiek spawnach :shock: :shock: i nabijac statystyki :shock: :shock: na 100 ticketow(chyba ktos z Wildy mial 30pkt na koniec) to chyba nie widziales prawdziwych kampow i statsiarzy.Po drugie tak sie zlozylo ze akurat gralem na tym serwerze i nie zauwazylem w/w zachowan jak i z jednej tak i z drugiej strony konfliktu wiec o co chodzi?????????????????

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 18:32 

...pewnie chodzi o pieniadze... :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 19:04 

No kurde dobrze ze mi wytlumaczyliscie,bo bym sie zalamal(ze tak lamie).Wchodze w bfhq,patrze,typy maja po 39 tyś pkt :shock: :shock: To ja grajac w bf2 przez pół roku mam cos kolo 40 tyś :lol: :lol:

Skad sie tacy biorą.
Ehh,dobrze ze jest poczciwy dobry bf2 z karkandem i infantry :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 19:11 

wdepneliscie w gre ktorej podstawową zaletą jest rozdmuchany do maximum system statystyk.
każdy kij ma dwa końce.
teraz zaczynają sie objawiać własnie te mniej słodkie kawałki BF2142.
nie przejmujcie sie jednak, EA to naprawi.
...patchami.

anm? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 19:20 

=GROM=Maras napisał(a):
hym... dopiero co uruchomilem nasz serwer, a juz bylo pelno graczy ;) i co, a no to, ze na 16 graczy nagle na serwer wpadlo 7 czy 8 graczy PL4FC i zapytajcie co sie dzialo... czyste statciarstwo :P i kampienie na spawnach i tym podobne - lol, a 90s zaczyna o tym temat dobre :D

I jeszcze powiedz że ci wszystkie wyrzutnie przejęli
W pełni popieram kamienie w bazie jak przeciwnik da sobie wszystkie swoje punkty zdobyć.
I co ty porównujesz?
Nabijali tak statsy?czy grali?
Wybacz że jak jest jedna flaga i 4 respawny to nie da się wpaść na nie?lub ich pilnować

Złamali jakieś zasady?
Jeśli serwer ma jasno napisane no bazkamp to inna sprawa.
PM do mnie screeny i opis co się działo.
Z tego co czytam to jechali drugi Team aż do końca.

Więc zważaj na to co piszesz, bo widać że nie wiesz o czym mówisz i przeinaczasz znaczenie słowa statsiarz.

I wybacz że ktoś gra zespołów bo Tobie się to nie podoba.
Nie płacz,napisz „no team play” w regulaminie to PL4FC nie będzie tam wchodzić.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 21:30 

Nie widze powodu dla ktorego tak horrendalnie wszyscy sie roztrzesaja nad poprawnoscia badz nie, nabijania punktow w dosc bezczelny i ordynarny sposob. Jak wiadomo punkty w tej grze sa miernikiem powodzenia naszych zaplanowanych dzialan badz skilla w strzelaniu. Moge za ich posrenictwem porownywac sie do innego gracza ale stuprocentowa pewnosc uzyskam dopiero po bezposredniej konfrontacji z ta osoba. Osoba ktora nabija sobie punkty szczerze mnie nie obchodzi, gdyz po bezposredniej konfrontacji strzeleckiej ze mna z reguly przegrywa i nic dla mnie nie znaczy ilosc jej punktow badz wysokosc rangi bo niczego poza ta ranga i unlockami jako apanażem z nia zwiazana nie posiada. Jezeli zas juz tak bardzo pragniemy porownywac sie z inna osoba to dlaczego musimy na podstawie zgromadzonych punktow? Sa jeszcze inne statystyki, ktore licza sie bardziej (vide KDR, accur.).

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2006, 01:22 

Chodzi bardziej o wizerunek niż samo nabijanie punktów.
Zawsze klanowcy pokazywali klasę swoją grą,teraz będą uczyć szaraków jak punkty nabijać
Co to się dzieje w tym 2142
A co do Towarzysza to przynajmniej w wprost się przyznał i sam przyznaje że błąd popełnił.Ilu jest takich którzy nie maja na tyle odwagi?

Myślę że jak lista powstanie to pewne osoby same swoje konta pokasują żeby się tylko na niej nie znaleźć.

Już mnie doszły słuchy że paru graczy gra na nowych kontach po tym temacie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 263 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2