Teraz jest 23 lut 2025, 19:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 lis 2006, 20:24 

Dziś tak jak tydzien temu zaczęło mnie znow rozłanczac z serwerem z komunikatem ze zostalem wukopany przez punk bustera bo costam mial jakis błąd z clientem czy cos i pisalo ze reinstal punkbustera powinien rozwiazac problem, no to zrobilem tak jak pisalo na tej stronie, czyli sciagnelem pbsetup, zaktualizowalem PB i tydzien temu dzialalo, ale teraz nie dziala, dalej rozłancza, i uznalem ze przyda mi sie mala pomoc, bo w BF2 gram od tygodnia i nie poznalem jego wszystkich tajnikow jeszce :D

EDIT: Sie robi szefie, ide upolowac screena :D

Ostatnio edytowano 10 lis 2006, 20:52 przez adihash, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 20:41 

;s a ja sie dziwie ze nie moge trafic 6 w duzego lotka....

eh... ludzie nauczcie sie podawac DOKLADNIE ( tak, tak.... ) to co "PISZE"

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 21:24 

Proszę bardzo , tak brzmi błąd:
http://img160.imageshack.us/img160/8051/pbprobjk8.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 22:21 
Moderator forum

musisz zrobic reinstal pb..........i zainstalowac najnowszego patcha 1.4, bo na screenie widac ze masz stara wersję gry..

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 22:32 

wlasnie to mnie dziwi, patha instalowalem (przed instalacją patcha nie mialem wogole serverow w wyszukiwarce) a tam w rogu zawsze pise 1.1..........., , ale moze to dlatego ze to jest special forces, w zwyklego BF2 jeszcze nie gralem to nie wiem jak tam jest
BTW , jak zreinstalowac PB? bo uninstalla on nigdzie nie ma, a w necie znalazlem tylko ten PBsetup co updaty sciaga, lae bardziej chce wiedziec jak go najpierw wywalic

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2006, 12:27 

No co ty. Jak to nie grałeś jeszcze w BF2. To zmień to natychmiast :) Dodatek to nie to samo co podstawka.

Zrób reinstal Battlefielda i wtedy spróbuj od nowa z PB i patchem

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2006, 12:42 

reinstall battlefielda? instalowalem go tydzien temu, a nie chce znow tego robic, bo ostatnio mialem maly problem, po tescie mikrofonu glosniki zaczely syczec, subwofer buczec, a w glosnikach jeszcze slyszalem caly czas to co mowilem do mikrofonu i nawet reinstalle gry nie pomogly, tylko reinstal sterow od dzwieku, system tez mam swiezy, tydzien temu instalowany :/, wiec moze byscie najpierw powiedzieli jak PB zreinstalowac, czekam na tą odpowiedz juz od wczoraj, czy nikt nie zna odpowiedzi na to jak PB reinstalowac? co to za forum :]

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2006, 14:42 

A może po prostu Microsoft "obdarował" cię jakąś aktualizacją Windowsa?
Spróbuj odinstalować ostatnie aktualizacje.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2006, 14:52 

ostatnia aktualizacja, a raczej wszystkie jakie mam są z 4.11 czyli z dznia zainstalowania systemu po formacie, z problem z PB zaczął się od wczoraj, czy to mozliwe, aby aktualizacje mialy jakis opozniony wplyw na gre?

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2006, 15:05 

Ciężko powiedzieć ale jedna z łatek powodowała problemy właśnie z PB(wszystkie masz z tą samą datą ponieważ system ściągnął je hurtowo)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2006, 15:09 

Nie no raczej nie. Ja to wogole wyłączyłem to dziadostwo bo znajac życie tylko nowe problemy roznosi. To co zainstalowałem tak zostawiłem.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2006, 16:05 

MalyPolaczek napisał(a):
Nie no raczej nie.

Masz rację ale nie do końca, aktualizacje działają od razu(często po restarcie systemu) ale np. program mógł się aktualizować(PB) i któryś z procesów trafił na czarną listę systemu zabezpieczeń(jest blokowany)
Proponuję odinstalować łatki i sprawdzić(zawsze można je ściągnąć ponownie)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2006, 16:13 

ok, odinstaluje je, ale kurcze tych aktualizacji jest ponad 60 , to mi troche czasu zajmie :( a aktualizacje automatyczne juz wyłączylem

P.S., kazda aktualizacja ma swoj nr, np. KB924191, i początki są takie same, czyli te KB9, czasem KB8, to czy najwieksza liczba bedzie ostatnią aktualizacją?

P.S.2- Czy ten numer w rogu ekranu w menu BF2 1.1.2.... co jest u mnie na screenie oznacza wersje gry? i czy po instaacji patcha 1.4 powinno tam pisac 1.4...? bo nawet w podstawie pisze mi 1.1.2... a patcha na pewno zainstalowalem, bo nawet jak go drugi raz chcialem zainstalwoac to mi wyskoczylo ze juz jest zainstalowany

Ostatnio edytowano 11 lis 2006, 16:28 przez adihash, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2006, 16:21 

Pewnie działasz na Xp. Wiec albo koło zegara masz taka czerwona tarcze i jak klikniesz to tam bedzie a jak nie to spróbuj w panelu sterowania. Dokładnie nie jestem w stanie ci powiedzieć bo w akademiku smigam na 98 i nie moge sprawdzić. Jak byś nie znalazł to wejdz do pomocy Windowsa i wpisz aktualizacje (bo jest opcja wyszukiwania) i powinien ci cosik znaleźć.

nick_122 - no mozesz miec racje.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 00:15 

kurcze, usunelem aktualizacje, zablokowalem tez ich automatyczne sciaganie, pare dni bylo dobrze i znow na kazdym serwerze mnie wyrzuca po 10 min gry z tym samym tekstem :cry: , moze jednak sie zastosuję i przeinstaluję tego punk bustera, tylko niech ktos wrescie powie jak go sie reinstaluje! jak go usunac i skad sciagnac go tez, bo szukalem na stronie pb i tam tyle linkow ze nie wiedzialem co sciagac

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2