Teraz jest 23 lut 2025, 04:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 lis 2006, 14:02 

Aby zdobyć te baretke potrzeba:
13 pkt asyst zabić kierowcy w 1 rundzie
1 punkt za kierowanie pojazdem (Driver Ability)
5 zabić w jednej rundzie
i nie wiem co to znaczy ten 1 pkt za kierowanie pojazdem, na bf2s.com nazywa sie to "1 Driver Special Ability Point" , czy ktos wie co to znaczy, i co trzeba zrobic zeby to zaliczyc?

P.S.- czy znaczie jakis dobry sposob aby przy wiekszym pingu (ok 150) zrobic 10 killów pod rząd? Bo poluje tez na baretke "Combat action" ale jakos nie moge wykonac tego polecenia, moj rekord to 6 killow bez smierci :(

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2006, 15:18 

Ale jako kto 10 kills?? Bo jezeli obojętne to weś se snipera i tyle , a czemu masz takie duze pingi?

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2006, 15:39 

pingi mam takie bo mam neta osiedlowego, czyli LAN-a i przez dzien jak ludzie siedzą i cos pobierają to az szkoda gadac, czasem sie wogole w grze obrocic nie mogę, brini zmienic, przeladowac, itp, wiec jak mam sniperem ustrzelic 10 odob :( . I kompletnie nie rozomiem takiej rzeczy, ze czasami jak pisze mi ze mam ping 80 to wogole sie grac nie da, a wieczorami jak malo ludzi siedzi na osiedlu to mam ping 100 i ladnie sie gra, nie idealnie ale da się

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2006, 18:39 

13 pkt asyst zabić kierowcy w 1 rundzie
1 punkt za kierowanie pojazdem (Driver Ability)
5 zabić w jednej rundzie

siadasz do pojazdu (najlepiej czołgu) jako strzelec do działka będąc mechanikiem lub suportem i musisz zabić 5 razy w jednej rundzie

a kierowca (najlepiej medyk) w czasie jednej rundy musi zabić 13 razy (ty dostajesz asysty)
a punkty za kierowanie pojazdem same wpadną
i to wszystko przynajmniej mi się sprawdzało

Tytuł: twój problem
PostNapisane: 17 lis 2006, 10:21 

Ping w twoim przypadku ma niewiele do gadania. Chodzi tutaj o "packet loss'y" czyli straty pakietów drodze do serwera. Jak ci siedzi dużo osób to widocznie więcej pakietów ginie i twój komp je wysyła ponownie aż do skutku. Ja mam neta z MNI Telecom i spokojnie gram nawet przy pingu 200 za to straty mierzone pakietów mam 0,01% więc minimalne. Przy tym da się nawet gościa ze snajperki ustrzelić. I tu właśnie masz problem ale jak znam dostawców osiedlowych to kupili łącze 2 mbit i na 20 osób rozdzielają... :shock:

Strefa czasowa: UTC + 2