Teraz jest 22 lut 2025, 16:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 263 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2006, 01:22 

Strzelec napisał(a):
Zanim podniesiesz krzyk nastepnym razem, to po prostu przemysl sprawe i nie rzucaj oskarzen jesli nie masz pewnosci. To sie moze dla Ciebie zle skonczyc Wink

Ups,naraziłem sie klanowi... :| :wink: jeszcze raz przepraszam,ale czy ty nie myslałbys że to ja gdybys zobaczył kogos o nicku np.Zmud?

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2006, 04:25 

Ja nie stety raz tak zrobilem i teraz bardzo tego zaluje bo mialem zrobionego calego zolniezaTeraz robie sobie od nowa konot i gram udciwie.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2006, 16:54 

Repulse i dupielos - do odblokowania jest nie tylko broń ale sprzęt np. miny, robociki ,chełmy ,większy magazynek amunicji ; szybsza regeneracja możliwości biegu itd. jeśli to niema wpływu na rozgrywke to co ma? ,a kolejność przy wyborze komendanta czy nie zależy od rangi ? co wy tu za bzdury wypisujecie.Już was widze jak z tego wszystkiego niekożystacie wczasie rozgrywki.[/b]

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2006, 17:35 

B4k3r napisał(a):
Zeby wiedziec kto jest noob statsiarzem wystaczy wejsc na konto kolesia w BFHQ w Menu Battlefield 2142 i zobaczyc jego najwieszky wynik na runde.
Np. niejaki UNDE4TH ktory jest 1 w Polsce ma 8085 pkt na runde o.O, to chyba mowi samo za siebie.
B4k3r. 2,19h gry 2495pkt x ....... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2006, 20:49 

LOL - 18 pkt/1min. - da sie flage przejac ponizej minuty ;)

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2006, 20:58 

no jasne !

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 01:31 

hegemon napisał(a):
Repulse i dupielos - do odblokowania jest nie tylko broń ale sprzęt np. miny, robociki ,chełmy ,większy magazynek amunicji ; szybsza regeneracja możliwości biegu itd. jeśli to niema wpływu na rozgrywke to co ma? ,a kolejność przy wyborze komendanta czy nie zależy od rangi ? co wy tu za bzdury wypisujecie.Już was widze jak z tego wszystkiego niekożystacie wczasie rozgrywki.

po pierwsze ja nie pisalem nic czy to ma wplyw na rozgrywke ale czy przez to ze odblokuje helm, szybsza regeneracje i mozliwosc biegu, miny i robociki moj skill skoczy o 3827810023%? NIE! czy to ze zostane komendantem tez cos zmieni? NIE! i pokaz mi gdzie moge odblokowac wiekszy magazynek amunicji :>

=GROM=Maras napisał(a):
LOL - 18 pkt/1min. - da sie flage przejac ponizej minuty ;)

tak mozna, pakujesz sie do transportowca/jeepa w 3,5 osob i latasz od flagi do flagi z nimi przy kazdej ich wysadzajac i tak sie bardzo szybko robi punktry

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 02:03 

Repulse napisał(a):
i pokaz mi gdzie moge odblokowac wiekszy magazynek amunicji :>

pewnie chodziło mu o dodatkowe pare łusek do pistoli :) (dla mnie do niczego). Co do unlockó to może nie podniesie twojego skila o 112312346% ale o kilka na pewno np. granaty na titanie, cze amp. Same bronie (patrz Zeler-H :lol: ) też wydają się lepszymi od podstawek.

Ostatnio mi się Scral spodobał 8)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 03:20 

hegemon napisał(a):
Repulse i dupielos - do odblokowania jest nie tylko broń ale sprzęt np. miny, robociki ,chełmy ,większy magazynek amunicji ; szybsza regeneracja możliwości biegu itd. jeśli to niema wpływu na rozgrywke to co ma? ,a kolejność przy wyborze komendanta czy nie zależy od rangi ? co wy tu za bzdury wypisujecie.Już was widze jak z tego wszystkiego niekożystacie wczasie rozgrywki.[/b]

Ok ale prawda jest taka ze jezeli ktos potrafi grac to zaden unlock mu nie jest niezbedy zeby pozamiatac plac. Jezeli nie potrafi to tez zaden unlock mu nie pomoze za bardzo. Granaty stamina i to wszystko. Zdobedzie to w pare godzin max. Jasne zgodze sie ze miny enga, miny apm , rdx'y czy sentry drony pomagaja ale nie na tyle by ktos bez unlockow nie mogl sobie poradzic. Majac ponad 20 unlockow korzystam z calych 4 - granaty, 2x stmaina i rakiety u asfalta. Helmy sobie moge darowac bo nie gram w squadach, tak samo unlocki squad leader'a. Co do komendanta to tez mnie to rybka bo od kiedy zaczalem grac to nie bylem nim ani razu i jakos nie ciagnie mnie do tego. Jestem wiec jednym z tych ktorzy nie korzystaja z tego (prawie) wszystkiego.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 05:31 

Mam pytanko Czy np jak usuna mi knoto za uzywanie tego buga (juz tego nie robie ale moja postac zostala w rankingu po mimo jej usuniecia) To bede dal rady zrobic nowe czy juz nie ?

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 11:29 

W BF2 ci którzy grali unlokami byli nazywani NOBAMI ,LAMAMI itd.(bo na klanówkach i FFA grało się podstawkami) i jaka hipokryzja te same osoby dzisiaj robią sobie "tytanowych generałów" żeby odblokować unloki na klanówki i FFA .
Dupielos i Repulse koniec polemiki z wami , nie będe was przekonywał że białe jest białe .
[/img]

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 11:38 

90s napisał(a):
Wiesz że BF jest na tyle rozbudowaną grom

toś mnie teraz zoimponował :]

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 11:54 

phill napisał(a):
90s napisał(a):
Wiesz że BF jest na tyle rozbudowaną grom

toś mnie teraz zoimponował :]

Oszz to się stała lierkówka straszna,dziękujemy za wypowiedz wnoszącą wiele do tematu

ps.Tak lecę po działach i wszędzie cię widzę.
Co to przebudzenie zimowego trola?
Szkoda tylko że sam spam walisz by się pokazać

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 12:00 

lepszy dobry spam niż twoje populistyczne wywody o wszystkim i niczym ;]

btw. to raczej nie była zwykła literówka bo gra lub grą lub gwą ale grom to fonetycznie napisany wyraz świadczący ... no własnie o czym? trolu ;p

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 12:31 

straszne,idź to TV :shock:

Wole wywody niż poprawianie i wyśmiewanie jak ktoś błąd popełni w pisowni o nieomylny phillu.
Widać że to lanie twojego zadana na GamesNETcie i żale które na ten temat wypisywałeś do tej pory cię bolą,bo tylko szukasz okazji by się do mnie przywalić.
Ale już nie płacz.
A na drugi raz nie bądź taki ironiczny to może ktoś ci podziękuje za poprawienie go.

Z mojej strony wszystko

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 263 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2