Teraz jest 1 lis 2024, 22:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 17:52 

blachor napisał(a):
imo gorsze od MW.
po 1. : gdzie jest pora dnia?
po 2. : dlaczego w kanionie moj skyline zachowuje sie jak krowa w porownaniu z audica dariusa (exotic tak?) a w 'normalnych' wyscigach na full predkosci pokonuje zakrety jak chce?
po 3 : policja - w MW sie z nimi ganialo na okraglo i to podtrzymwalo radoche - tu mnie ani razu nie zlapali :roll:
po ostatnie: czas na zmiany :)

ad.1. Jakby nie patrzec noc to tez pora dnia ;]

Ad.2. Bo to nie jest symulator tylko arcade. Podobna sytuacja jest w drifcie, gdzie samochod tez inaczje sie zachowuje niz w innych wyscigach.

Ad.3. Bo nie na to jest tutaj polozony nacisk.

Co od ostatniego pkt wypowiedzi, w pelni sie z Toba zgadzam, bo Carbon jest jedynie odpicowanym Most Wanted. Tak samo jak Bf2142 jest lekko odswiezonym Bf2. Ale EA juz od wielku lat sosuje taka taktyke, wystarczy spojrzec na wszyskie gry posrotwe z EA sports ;]

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 19:32 

mnemic napisał(a):
Ad.2. Bo to nie jest symulator tylko arcade. Podobna sytuacja jest w drifcie, gdzie samochod tez inaczje sie zachowuje niz w innych wyscigach.

nie wiem co tu do driftu porownywac - w nim masz sie slizgac, oczywiscie. ale kanion to mniej wiecej to samo co 'normalny' wyscig i nie wiem po jaka cholere mi zmieniaja ustawienia samochodu i niejako każą jezdzic tak, jakie jest ich widzimisie. nie wiem czy wiesz ale Tunery (skyline) maja wiekszy Handling od Exotics (audi) ktore sa szybsze, kosztem zwrotnosci.

z reszta argumentow sie zgodze :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 20:04 
Redaktor Battlefield.pl

Dopiero teraz zaglądam i widze, że duży odzew.

Wcześniej, to tylko Ubiego i maTTiego widziałem grających (xfire), a tu was jednak więcej :P

Jak narazie mam 55%, i przejęte 3 terytoria. Ale tu zonk, bo od Aston Martina nic nie mam lepszego. Mam jakies syfki a przed AM mam Mazdę RX7 :P

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 20:10 

blachor napisał(a):
nie wiem czy wiesz ale Tunery (skyline) maja wiekszy Handling od Exotics (audi) ktore sa szybsze, kosztem zwrotnosci.

Audi Quattro statystycznie ma gorszą przyczepność od Lancera, Skyline'a czy Subary a mi lepiej się nim pokonuje zakręty :)

PS.Ja od dzisiaj mam 100% 8)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 21:27 
Moderator forum

a jak tam wyglada sprawa z moim Jaguarkiem XK ? :)

p.s. nie mam carbona :/

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 22:51 

blachor napisał(a):
nie wiem co tu do driftu porownywac - w nim masz sie slizgac, oczywiscie. ale kanion to mniej wiecej to samo co 'normalny' wyscig i nie wiem po jaka cholere mi zmieniaja ustawienia samochodu i niejako każą jezdzic tak, jakie jest ich widzimisie. nie wiem czy wiesz ale Tunery (skyline) maja wiekszy Handling od Exotics (audi) ktore sa szybsze, kosztem zwrotnosci.

z reszta argumentow sie zgodze :)

No moze troche sie przyczepilem tego dryftu, ale chodzi mi o wlasnie calkowita zmiane sposobu zachowania sie samochodu, rekacji na dodanie gazu, itp, itd. Taki myk byle by tylko sztucznie utrudnic gre :]

Co do Jaguara, to wiem ze to bedzie moja obowiazkowa pozycja ;] Tak samo jak w NFS High Stakes :D

Cytuj:
A i tak najlepszą ściganą gierką był Street Rod Smile Pozdro dla tych "dziadków" którzy go pamiętają Cool

Pamietam ze na poczatku kupowalem Forda Fairlane'a :D Bardzo fajna gierka

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 01:24 

Gra ktoś was regularnie w sieci ?? :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 10:23 

Ja codziennie gram rundkę czy dwie na ranked.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 11:12 

robal napisał(a):
dodc jeszcze moge, ze NFS (...) schodzi na psy - z kazda czescia coraz gorzej ;)

jestem wielkim fanem NFS, gram od NFS II. Od NFS Underground jest co raz gorzej. Jedynie muzyka jest nadal niesamowita.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2