mackoff napisał(a):
Chodzi mi o zajmowanie flag pojazdami. Wydaje mi sie że gra zyskała by na atrakcyjności jeśli flagi można byłoby zajmowac tylko na butach. Sytuacje z pojazdami zajmującymi flagi często są conajmniej nieciekawe jak dla mnie.
Przypuszczam ze chodzi ci tu glownie o heli na mapie Operation Hastings bo tam NVA ma utrudnione zadanie. Ale co do czolgow, BTR-ki to jest to alternatywa piechoty a poza tym latwo jest sie z nimi uporac
A jezeli tak bardzo cie irytuja pojazdy to mozesz poszukac po serwerach bo na niektorych jest tak ze nie mozna przejac flagi z heli. Jak bylem w =[MI5]= to zostal postawiony serwer (na ktorym caly czas byl Saigon68 i Hue) i przez ok 2 tygodnie nie dawalo sie przejac flagi z heli tyle ze pozniej ktos pozmienial w opcjach i juz byla taka mozliwosc.
A jak juz przy temacie pojazdow to mnie denerwuje to ze jak sie zaczyna mapa Flaming Dart to NVA odrazu niszczy wieze USA. I nawet jesli USA przejmie jakas flage na wyspach to i tak walka jest nierowna. Ale raz gralem na takim serwerze na ktorym po zniszczeniu wieza powstaje na nowo tyle ze niewiem jaki to byl serwer. Jakby ktos wiedzial na jakim serwie cos takiego jest to bylbym bardzo wdzieczny.