Teraz jest 22 lis 2024, 16:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 223 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, 11:33 

Jak dla mnie jedyna rzecz wymagajaca poprawy to wydajnosc silnika graficznego na tytanie, cala reszta mi odpowiada. Jesli beda za duzo grzebac, to ani chybi popsuja. A poki co gra sie super, nie ma tyle chamstwa i wynaturzen typowych dla bf2.

pozdr,Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, 15:48 

ognacy napisał(a):
Jak dla mnie jedyna rzecz wymagajaca poprawy to wydajnosc silnika graficznego na tytanie, cala reszta mi odpowiada. Jesli beda za duzo grzebac, to ani chybi popsuja. A poki co gra sie super, nie ma tyle chamstwa i wynaturzen typowych dla bf2.

pozdr,Ognacy

bo nie ma samolotów i M95 :lol: no i oczywiście lockowania

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2006, 11:38 

Jeden z bardziej wkurzających błędow:
:arrow: juz 4 razy zdarzyło mi sie ze podłożylem RDX na wrogim pojeżdzie,uciekłem wysadzilem.i nic! RDX znikneło i musialem znów podbiec,znów założyc i dopiero wtedy wybuchało :x

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2006, 18:41 

Lailonn napisał(a):
15)Często nie zalicza trafień z czołgu w chodzącego mecha
16)Czasem w menu nie zapisuje ustawień dźwięku i resetuje do fabrycznych.

ps. Sposob na wejscie do reaktora bez rozwalania tarcz prosze o wyslanie mi na PM. Chyba lepiej by tego typu rzeczy nie rozpowszechnily sie? :}

- To niezliczanie trafień w mecha to prawdopodobnie nie bug a pole energetyczne, tylko kolega który o tym pisał nie wiedział że to pole całkowicie chroni przed pociskami
- A dźwięk to pewnie przy użyciu sound blastera x-fi. Jeśli się do gierki wejdzie w innym trybie karty niż Game Mode to rzeczywiście wszystko się przestawia.

Wejście do reaktora to banał. W ogóle Tytany są ogromnie zabugowane.

ognacy napisał(a):

Oj człowieku ty to chyba niewiele grasz jak cała reszta Ci odpowiada... gierka chyba jest bardziej zabugowana niż BF2, jeśli nie poprawią wielu rzeczy w najbliższym patchu to gierka zrobi się strasznie niegrywalna - wielu graczy będzie wykorzystywało pospolite błędy.

A miał już ktoś z was bug z czerwonym nickiem? Mi się już raz przytrafił.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 08:29 

ognacy napisał(a):
A poki co gra sie super, nie ma tyle chamstwa i wynaturzen typowych dla bf2.

W BF2 tez tak bylo na poczatku. A za jakis czas napisza: "Ten nowy BFxxxx jest super, nie ma tyle chamstwa i wynaturzen typowych dla bf2142."

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2006, 03:49 

oczywiscie nabijanie scora na tytanie transportem ale to nic chcecie miec zero smierci multum fragow spok broncie sie na tytanie chowajac sie w scianach (nie gram na francuskich serwerach) a jak was zlapie na polskim to bfroe ( EA mi podziekowalo :P za donoszenie :P juz 37 osob stracilo konto za uzywanie bugow w grze kto bedzie nastepny hmmm to mozesz byc ty ) pamietajcie screen demko opis bfroe innej metody nie ma moze wtedy sie malolaty oducza a i powini blokowac mikrofony dla osob z piszczacym glosem

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2006, 11:34 

Często tez są zaliczane fragi kogoś innego,a to niby zabiłem dwóch kolesi mechem Riesig,tylko że ani razu podczas rundy nie byłem w mechu,a to znowu kogoś zabiłem banditem,też wcale nie używałem tego

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2006, 15:24 

MastaBlasta mega LOL

Stoje sobie i czekam na respawn GunShipa. czekam czekam... pewnie zaraz sie pojawi... pojawil sie. na mnie. oczywiscie mnie zabil. :!:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2006, 15:44 
Redaktor Battlefield.pl

tapster764 napisał(a):
MastaBlasta mega LOL

Stoje sobie i czekam na respawn GunShipa. czekam czekam... pewnie zaraz sie pojawi... pojawil sie. na mnie. oczywiscie mnie zabil. :!:

Jest na to rada, wiadomo to od czasów dziada pradziada, że E na helipadzie wciskac trzeba. Wtedy do GunShipa czy Mecha wejdziesz ;)

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2006, 16:00 

death_name napisał(a):
Jest na to rada, wiadomo to od czasów dziada pradziada, że E na helipadzie wciskac trzeba. Wtedy do GunShipa czy Mecha wejdziesz ;)

no ok. sie wciska, jak ktos po ciebie laduje, przejezdza obok, ale nie jak cie zestrzelili i czekasz na nowa maszynke. w BF2 bylo tak ze jak sie pokazala to automatycznie ciebie przestawialo wlewa badz w prawo, ale nigdy zabijalo... no chyba ze dopiero teraz mnie to spotkalo :(

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2006, 16:52 

tapster764 napisał(a):
death_name napisał(a):

no ok. sie wciska, jak ktos po ciebie laduje, przejezdza obok, ale nie jak cie zestrzelili i czekasz na nowa maszynke. w BF2 bylo tak ze jak sie pokazala to automatycznie ciebie przestawialo wlewa badz w prawo, ale nigdy zabijalo... no chyba ze dopiero teraz mnie to spotkalo :(

No to może się od tego odsuń ;)

Tytuł: |_ () _|
PostNapisane: 1 gru 2006, 16:43 

no wiecie
oprócz tego że po dedzie lecisz na dól czyli wchodzisz w texture nikt cie nie moze podniesc , wziosc plecaka i dzieki temu resp trwa o kilka sec dlużej ( naprawde liczylem ze stoperem w ręce i wychodzilo od 3 do 5 sec dlużej) ;
oprócz tego że 30 % ludzi ma inny kolor nicku ;
oprócz tego że kolo wlancza oslonke ja jej niewidze ;
oprócz tego że czasem jak biegniesz to bron ci lata ( to nie wina lagów );
oprócz tego że można sobe postrzelać przez niektóre ściany w tytanie ;
i oprócz tego że te male bomby z mechów przelatują przez pojazdy czasami i że mechy żadko ale sie zdarzylo 3 czy 4 razy poprostu idąc po prostej ulicy trzęsą sie jakby pod góre szly ( to nie wina granatów ani min Elektrycznych ani zwyklych ) to wogóle wszystko jest spoko i ok

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2006, 08:45 

MIałem raz fajny błąd że w squadzie ALPHA było 8/6 graczy :shock: :shock: :shock: a ja byłem squad liderem tylko że nie mogłem żadnych rozkazów wydawać :(

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2006, 08:38 

Albo w usmaż jajecznicę w lokalizatorze dowócy drużyny ...

Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2006, 19:33 

- no u mnie to tak, że gdy podchodze do jakiegos pojazdu (szczególnie helikoptery) to nagle gine.Troche wkurzające

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 223 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2