Teraz jest 20 cze 2025, 22:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 16:48 

MaZZeo napisał(a):
No właśnie, wiec jedyny sposób na rozwalenie samemu 4 konsol jest miec szczescie (czyli przy rozwalaniu 4 konsol, akurat twoja kula rozwaliła każdą konsolkę), albo byc supportem i samemu rozwalac, liczac na to, ze przeciwnik bedzie miec to w pupie :D

Malo prawdopodobne, ja przynajmniej mam priorytet bronic swego tytana i oczywiscie atakowac wrogiego i zapewne tak mysli wiekszosc graczy kwestia tylko wyczucia by 100% wrogiego skladu byla zajeta czyms innym niz obrona :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 18:23 

Dobrze obstawione korytarze na tytanie to jedno wytłumaczenie walki o silosy. Jednak innym jest to , że na ziemi fps jest dużo większy niż na tytanie. W moim przypadku ziemia około 30-40 (bajka*) 15 tytan (standard). Dlatego prawie wcale tam nie wchodze bo ...pokaz slajdów...

* tak tak panowie niektórzy męcza się z takim fps i jeszcze starają się nie lamić

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 20:17 

Vrube(L) napisał(a):
* tak tak panowie niektórzy męcza się z takim fps i jeszcze starają się nie lamić

Ech nie masz sie czym chwalic ja tez mam podobny fps :?

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 20:56 

Ja kiedyś trafiłem na wrogiego tytana, na którym byłem sam :). Zadnej obrony nie było. Wszyscy chyba atakowali nasz. Supportem da się je rozwalić, więdz nie mówcie, że to niemożliwe

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 21:57 

anton napisał(a):
Ja kiedyś trafiłem na wrogiego tytana, na którym byłem sam :). Zadnej obrony nie było. Wszyscy chyba atakowali nasz. Supportem da się je rozwalić, więdz nie mówcie, że to niemożliwe

Kiedy to bylo? Chyba prehistoria... teraz to ciezko o takie sytuacje. Zawsze sie znajdzie jakis zagubiony obronca, ktory pokrzyzuje twoje plany wysadzenia tytana :? Swoja droga wole conquest, nie musze sie meczyc z fps na tytanie, ktore przypomina czasem pokaz slajdow w power poincie :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 23:37 

To ja mam jakis magiczny komputer, bo ja mam wiecej fps na tytanie niz na ziemi ;)

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2006, 09:39 

Vrube(L) napisał(a):
Dobrze obstawione korytarze na tytanie to jedno wytłumaczenie walki o silosy. Jednak innym jest to , że na ziemi fps jest dużo większy niż na tytanie.

Inne wytłumaczenie to takie, że na ziemi są czołgi... a na tytanie nie ma.. przezto jakoś wole ziemie :P

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2006, 14:46 

Vrube(L) napisał(a):
Dobrze obstawione korytarze na tytanie to jedno wytłumaczenie walki o silosy. Jednak innym jest to , że na ziemi fps jest dużo większy niż na tytanie. W moim przypadku ziemia około 30-40 (bajka*) 15 tytan (standard). Dlatego prawie wcale tam nie wchodze bo ...pokaz slajdów...

A może najważniejszym jest to że nie trzeba rozwalać konsoli i rdzenia na tytanie bo załatwią to za nas rakiety wystrzeliwane z silosów. Rozwalenie konstoli przyśpiesza ten proces.

POZDRAWIAM

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2