Teraz jest 22 lis 2024, 15:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2006, 21:07 

No wlasnie...... byłem dzisiaj w Saturnie... najpierw uzbroiłem się w całą mase wiedzy z przeróżnych recenzji, for (forów? forumów? Niech sie tutaj wypowiedzą Ci co lubią się czepiać polskiej pisowni ;) ) internetowych oraz opinii ludzi..... poszedłem do sklepu.. kompletnie ogłupiały, kompletnie zasyfiony wiadomościami i wykresikami... a na miejscu w ciągu dosłownie minuty dokonałem wyboru. a4tech za płaski i coś nie tak.. chociaż ogolnie jako taki... Razor... bleee.. co to ma byc? fatal1ty? buahahah.. g5/g7.. mmmm.. od razu moja (drobna) ręka poczuła się dobrze na tym gigancie ;). Dokonałem wyboru.. g5/g7.. raczej z naciskiem na G5 - kabelki nigdy mi nie przeszkadzały.. a jakoś do akumylatorków nie mam zaufania (tak samo do mojej pamięci, żeby je ładować i brać ze sobą zawsze 2 aku + ładowarke ;) ).

Radze każdemu kto chce kupić myszke.. pójść od razu do sklepu.. i "pomacać" każdy model ;). Rozwieje to naprawde spoooooro wątpliwości.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2006, 21:29 

Piospi napisał(a):
calavero napisał(a):
No ja właśnie mam dylemat... G5 czy A4 Techa 750F.... i nie chodzi mi o kase.. powiedzmy że obydwie dla mnie są w tej samej cenie... jeszcze czeka mnie wycieczka do Saturna żeby porównać je osobiście....

na Twoim miejscu wzialbym Rolls-Royca (logitech), a nie jakiegoś badziewnego mercedesa (a4-tech) :wink:

to tylko nazwa firmy ale uwazam ze akurat X750F jest zajebista .....mam i polecam:)

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2006, 11:17 

calavero napisał(a):
g5/g7.. mmmm.. od razu moja (drobna) ręka poczuła się dobrze na tym gigancie . Dokonałem wyboru.. g5/g7.. raczej z naciskiem na G5 - kabelki nigdy mi nie przeszkadzały

I told you! G5 jest naprawdę spoko i jest duża. Choć sam osobiście mam MX518 to G5 miałem do testowania i obie je mogę śmiało polecić. Ja sam mam dość dużą dłoń więc zawsze z mniejszymi Logitechami i A4Techami się męczyłem, mały palec zawsze był wygięty i przyznam że mnie już nieraz mocno bolał. A na Mx518 luzik bo mycha duża i łapa leży przyzwoicie i się nie męczy. To samo z G5.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2006, 14:25 

freyu napisał(a):
Ja sam mam dość dużą dłoń

Moja za to jest .. dosłownie mikro :].. a jakoś i tak.. najlepiej leży włąsnie na G5 :P Myślę, że to nie kwestia tego jak leży.. tylko do jakiego typu myszki jesteś przyzwyczajony. Jako że mi od podstawówki kazano układać w pewien sposób dłoń (gra na różnych instrumentach ;) ), a potem jeszcze miałem od razu "bulwiastą" myche.. no to teraz nic innego nie moge miec jak tylko duze mychy. okey.. z mojej strony koniec.. bo sie OT robi ;)

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, 03:10 

Mam pytanie, jaka myszke polecacie graczowi namiętnie grającemu w FPS'y:D
Najlepiej ze zmianą czułości w locie, myslę o tej, że myszce
Razer Copperhead
A i chciałem jeszcze dodać bardzo ważną rzecz jestem LEWORECZNY, a myszki profilowane dla praworęcznych strasznie leżą mi w dłoni, a więc nie planuje zakupu myszki prof. dla praworęcznych
A więj jeszcze raz, co proponujecie?:D

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, 09:53 

W Razerkach zmiana czułości w locie jest chyba taka trochę wirtualna bo zdaje się że przycisk do zmiany jest na spodzie myszy :?:
Jak jesteś leworęczny to zostają ci Razerki. Bo Logitechy są na pewno, a A4techy chyba profilowane dla praworęcznych. A Cooperhead bardzo dobry wybór. Tylko radzę przy okazji zainwestować w pr0podkładkę. Każda nieco lepsza mycha optyczna laserowa nadaje się dla gracza. Ale, ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć że zmiana podkładki na dopasowaną do swoich potrzeb pr0 daje dużo więcej niż zmiana mychy.

Jak masz jakiś kulkowy badziew to kup sobie mysz, ale jak masz w miarę niezłą optyczną to zainwestuj w podkładkę.
http://h4g.pl/product_info.php/cPath/28/products_id/374
http://h4g.pl/product_info.php/cPath/28/products_id/437
http://h4g.pl/product_info.php/cPath/28/products_id/133
Ja mam tą i jestem bardzo zadowolony:
http://www.4max.pl/default.asp?g=108&gg ... odukt=1735

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2006, 19:04 

przed kilkoma dniami stałem się szczęśliwym :D nabywacą G7 Logitecha... i cóż jeszcze jest naprawdę dobra i precyzyjna w celowaniu

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2006, 19:25 

pasqdnick zmianę czułości na razerze masz po przyciśnięciu jednego z bocznych przycisków ( do skonfigurowania ) i pokręceniu rolką a nie na spodzie :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2006, 19:46 

a odnosnie myszek jaka czulosc macie ustawiona w bf2 wiem ze kwestia wygody i preferencji ale pytam z ciekawosci

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2006, 19:55 

1.0 bf to jedyna gra w której nie zmieniałem nigdy czułości myszki :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2006, 21:19 

a ja polecam taki zestawik :) http://h4g.pl/product_info.php/manufact ... cts_id/507

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2006, 21:20 
Redaktor Battlefield.pl

kurde z G5 ciągle mi się pieprzą ustawienia klawiszy :/ ustawiam, np. przechył kółka w lewo jako wstecz i nic! Pół godziny się bawię, a raczej babram w tym syfie i nie mogę nic wymyślić... co za crap

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 02:17 

No to ja wam się pochwale że mam:
Myszka optyczna A4 Tech
Kosztowała 25zł i nie nażekam xD

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 02:37 

_Dominiko_PL napisał(a):
kurde z G5 ciągle mi się pieprzą ustawienia klawiszy :/ ustawiam, np. przechył kółka w lewo jako wstecz i nic! Pół godziny się bawię, a raczej babram w tym syfie i nie mogę nic wymyślić... co za crap
raczej nie umiesz tego zrobić, bo to proste jak drut :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 14:24 

_Dominiko_PL napisał(a):

Z tego co pamiętam w tym programie od G5 przypisujesz do przechylonego kółka jakiś klawisz. W grze natomiast ustawiasz pożądaną akcję pod ten sam klawisz i dzięki temu możesz ją aktywowac podczas gry przechylając kółko.
To chyba robiło się właśnie tak :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2