Polska 602 :
90 Austria
Generalnie zagralismy calkiem niezly mecz, przeciwnik walczyl jak tylko mogl dzieki czemu widowisko chyba tez byla nienajgorsze
Masthur:
Strona MEC: 175: 0 dla TP
Jak runda wygladala kazdy widzial
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
wiec skupie sie raczej na tym co sie dzialo na tsie. Generalnie plan byl taki ze mmay zajac meczet i to sie udalo, austriacy zaczeli na bielic baze ale w ostatniej chwili udalo nam sie ich powstrzymac (na tsie bylo naprawde goraco) pozniej zaatakowalismy im baze, co bylo kolejnym punktem planu i zostalo zajac juz tylko budowe. Austriacy dobze sie bronili ale po 2/3 minutach musieli skapitulowac
Strona US 130-0 dla TP
Ta runda to byl istny thriller, zaczelo sie dobze pozniej jednak popelnilismy kilka fatalnych bledo plus kilka przegranych pojedynkow 1na1 i zrobilo sie goraco. zostalismy tylko z budowo i wtedy mohamed mowi "Dobra nie sramy, zamknac sie i robcie co mowie" Ja z bennym bronilismy we dwojke budowy przez blisko 3 minuty kiedy reszta odbila nasza baze sytuacja w miare opanowana, pozniej chlopaki zrushowali meczet a ja z bennym zlockowalismy przestrzen pod mostem w strone budowy. Pozniej haslo mohameda zebysmy biegli im szarzyc baze. Austriacy zgupieli calkowicie atakowani byli na kazdej fladzeb plus conajmniej jeden z nich biegal calkowicie bez sensu miedzy flagami. Flagi lykniete pozniej odbilismy budowe i runda wygrana, nastroje jak najbardziej optymistyczne:)
Gulf Strona US 118-90
Poczatek rundy wysmienity, obroniona wioska i przerzucenie ciezaru gry na polowe wroga. Az tu nagle Solimo i Piotr3k maja 250 pinga
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
zaczela sie nerwowka i kurczowe bronienie wyniku bo jak solimo mowil on moze tylko pierwszy na flage z granatem w reku wbiegac nic wiecej:P bronilismy bronilsmy az w koncu zaczelismy prowadzic, w koncowe byla nawet szanse na fullcap ale jeden austriak nam uciekl na miasto:/
Strona Mec po krotkiej przerwie pingi sie uspokoily wiec i runda byla duzo prostsza, bylo troche bieganie miedzy flagami ale w tej rundzie austriacy nie istnieli i przegrali 179-0.
Generalnie mecz dobry i z niecierpliwoscia czekamy juz na mecz z Team France w ktorym zwyciestwo gwarantuje nam awans do fazy playoff. Grac z francuzami bedziemy na karkandzie i sharqi.
Chcialbym tez podziekowac wszytskim ktorzy kibicowali nam na ircu czy tez ogladajac HS.TV slyszalem ze Sawik prawie pluca stracil:P Wielkie dzieki i licze ze za tydzien tez bedziecie ogladac:)
ps. sorry za literowki i bledy ale jestem zmeczony i nie che mi sie tego czytac:P