Teraz jest 19 lis 2024, 10:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 lis 2006, 16:46 

Grajac na pewnym serwerze spotkalem sie z niecodzienna sytuacja, nagle kompletnie zmrozilo mi ekran na pare sekund tak ze nie moglem sie wogole ruszyc po czym jak juz odblokowalo okazalo sie ze w miedzuczasie zostalem zabity nozem, przypadek czy cos innego?

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 16:49 

mega lag , bywa

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 17:03 

Na bank lagg.Jak bym zobaczył,że stoisz w miejscu i się opalasz też bym Cię skosił z noża:D

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 22:18 

JaRo232 napisał(a):
Na bank lagg.Jak bym zobaczył,że stoisz w miejscu i się opalasz też bym Cię skosił z noża:D

Zgadza sie zwłaszcza, ze w grze jest dużo mapek z piękną i słoneczną pogoda :lol: A gość z nożem mnie wnerwił pojawił sie znikąd i w dodatku w bazie! nie daruje :wink: Ale czasami zdarzają sie naprawdę fajne sytuacje, skradam sie za gościem, którego chce ciachnąć nożem a tu sie okazuje, ze sam jestem śledzony przez jego kompana :)

Ale co do noza to nie podoba mi sie ten w BF2142, czasami zeby zabic musze przymierzac sie ze 3 razy, albo doslownie polozyc sie na przeciwnika. Ma strasznie maly zasieg, chociaz to tez moze wina laga, bo nie zawsze tak jest czasami wystarczy skoczyc na kogos i ciachnac, a czasami kosze tylko powietrze i ten wkurzajacy dzwiek jakbym trafil ale nic sie nie dzieje.

W rankingu najbardziej nieprzydatnych unlockow umiescilbym kamuflaz optyczny recona. Po pierwsze widac przeciwnika, ktory uzywa to cudo (poruszajaca sie mgielka) po drugie na kilku ktorych spotkalem zaden nie przezyl.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 22:35 

Arctico1 napisał(a):
JaRo232 napisał(a):

W rankingu najbardziej nieprzydatnych unlockow umiescilbym kamuflaz optyczny recona. Po pierwsze widac przeciwnika, ktory uzywa to cudo (poruszajaca sie mgielka) po drugie na kilku ktorych spotkalem zaden nie przezyl.

Co do kamuflazu to jest przydatny, sam nie uzywam ale jak przeciwnik biegnie slalomem to juz jest trudniej. Moje oczy nie sa wstanie podążac za nim pixel za pixelem. Jezeli biegnie po lini prostej to zgadzam sie z toba ze łatwo go trafic.
Po drugie zazwyczaj z takimi sie wygrywa bo nie moga szczelac majac kamuflarz.
pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 22:48 

Arctico1 napisał(a):
a czasami kosze tylko powietrze i ten wkurzajacy dzwiek jakbym trafil ale nic sie nie dzieje.

Tiaaaaaaaa o mały włos nie roozwaliłem monitora,tak mnie to raz wnerwiło na serwerze knife and pistol :evil: :evil:
Edit:A ja myśle że kamuflaz jest calkiem calkiem,ale mam nadzieje że go w patchach ulepszą-widoczność zmniejsza w odpowiednim stopnu(jak leżysz to 99% szans że nie zostaniesz zauważony0,ale przesada jest to ze podczas używania kamera drży i mało widać:(:( :evil:

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 23:05 

Kamuflarz jest ok. W czasie walki gdy nie skupiamy sie na otoczeniu tak bardzo nie daje sie latwo recona zauwazyc. Ja predzej reaguje na charakterystyczny dzwiek jaki wydaje camo. Imho nie ma tu nic do poprawiania ;]

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2006, 10:51 

Camo jest fajne, ale to nie jest zabawka to bezpośrednich starć :) Wiele razy mi uratowało tyłek, a jeśli już mówimy o bezużytecznych unlockach to chętnie nominowałbym:
Mechanik:
- NetBat"! Vehicle ID
- DysTek Pulse Meter
- SAAW 86 Anti-Air

Support:
- V5 EMP Grenade

Assault
- SG-34 Grenade

Recon
- wszytkie są ok :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2006, 13:23 

akurat u mechanika netbat i ten scaner na pojazdy jest bardzo przydatny,wiele razy ratuje tyłek,widać gdzie i jak jest ustawiony przeciwnik,natomiast kompletnym bezsensem jest brak możliwości zdejmowania własnych min,trzeba mieć dodatkowy unlock to już jest idiotyczne,podobnie jak unlock SAAW AA,po jaką cholerę mechanikowi sama wyrzutnia AA do niczego innego nie przydatna?,co innego gdyby można było też sprzęt naziemny tym zdejmować,to by był dobry pomysł gdyby np. sudnik był modowany jako AT i AA taka specjalna wersja do odblokowania z przełącznikiem na tryb AA/AT

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2006, 15:14 

IMHO

brajanpl napisał(a):
- DysTek Pulse Meter

Czesto korzystam.....czesto sie przydaje

brajanpl napisał(a):
Support:
- V5 EMP Grenade

2 suportow, skrzynka i pojazd sie nie ruszy

Co do tematu....moze tak to wygladalo :twisted:

http://video.google.pl/videoplay?docid=-755761410466311959

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2006, 19:02 

Nie wiem czy to wygladalo tak, bo nie widzialem sie z perspektywy przeciwnika, ale ten gosciu na filmiku tez pewnie znalazl sie w takiej sytuacji.

Strefa czasowa: UTC + 2