Teraz jest 23 lut 2025, 11:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2006, 00:47 

JonyKeageJR napisał(a):
Hmm.. Firevolla to mam z XP a antyvirka mam Norton Internet Security 2005 orginal:P ..No to kasuję te łatki z Windowsa bo mnie wkurzają:/

Zmień firewalla(część łatek jest właśnie do niego :-) )
Poza tym nie jest to najlepsza ściana na rynku :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2006, 13:23 

Co proponujesz za bezcen - po ur.braciszka i siostry(bliźnaki) się spłukałem i jeszcze za uczelnie muszę bulić(zaocznie)..

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2006, 14:46 

osobiście używam Kerio(free), ale jest sporo dobrych FW za free (np.Zone Alarm) poszukaj tutaj: http://www.idg.pl/ftp/kategoria.asp?sys ... czas=nazwa
Oczywiście systemowego wtedy wyłącz :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 10:49 

Dobra..Oby mi to na złe nie wyszło :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 16:13 

a jak jestem podpięty przez bramke voip z routerem i firewalem to czy jest sens mieć w systemie jeszcze dodatkowo zainstalowanego firewala "softowego" ?
Mam już od dawna darmowego Sygate Personal Firewall, ale od kiedy jade przez bramke to przestał mi sygnalizować jakiekolwiek próby skanowania z zewnatrz itp. ( a kiedys jeszcze przed bramką to miałem non stoper alarmy)

A ta slawna łatka 917422 więcej sie niezainstalowała.
Wystarczy że (gdy po wywaleniu znów bedzie sie chciala zainstalować) wybierzesz zamiast automatycznej - instalacje niestandardową (albo ręczna?) i tam wybierzesz "nie instaluj" (albo cos podobnie) wtedy pojawia sie napis ze niezainstalowano wybranych łatek i nie bedą wiecej o nich przypominali bla bla- moge sie mylic co do szczegołów, ale jakos tak jest i wiecej ta dana aktualizacja juz nie powinna sie odzywać.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2006, 21:54 

Hmm...
Mam podobny problem. Dziś wbiłem na bafa, no i chciałem wejśc na jakiś serwer. Wszytko szło dobrze, tak jak normalnei łądują sie serwery, udało mi sie wejśc, ale po chwili wyrzuciło mi i napisane było , ze już brak miejsc jest. No to znalazlem inny serwer, z mniejsza iloscia graczy, wchodze, załadował sie i już klikam "Wjedź do gry" i wtedy wywala mnie i pisze: "Utraciłes połączenie z serwerem".
Mam neostrade stałe lłacze , grałem wczesniej w Bafa bez patchów i wszytko ładnie chodziło. Moze wiecie co mogło sie stac?

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2006, 21:58 
Zbanowany

Alfonsinio napisał(a):
Hmm...
Mam podobny problem. Dziś wbiłem na bafa, no i chciałem wejśc na jakiś serwer. Wszytko szło dobrze, tak jak normalnei łądują sie serwery, udało mi sie wejśc, ale po chwili wyrzuciło mi i napisane było , ze już brak miejsc jest. No to znalazlem inny serwer, z mniejsza iloscia graczy, wchodze, załadował sie i już klikam "Wjedź do gry" i wtedy wywala mnie i pisze: "Utraciłes połączenie z serwerem".
Mam neostrade stałe lłacze , grałem wczesniej w Bafa bez patchów i wszytko ładnie chodziło. Moze wiecie co mogło sie stac?

a masz najnowszgo patcha 1.41 czy 1.4 ??

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2006, 22:05 

wczoraj sciagnalem 1.41 i zainstalwoełm go

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2