Teraz jest 30 lis 2024, 19:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 43  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2006, 22:02 
Moderator forum

mcda ..Madzia dziękuję, dzięki Tobie jeszcze wierzę że na tym ziemskim padole żyją normalni ludzie :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2006, 02:12 

a ja właśnie wyrwałem bana na CC - gratuluję adminowi - to mój pierwszy ban w życiu w bf42
powód: omaha, ja w axis, allied ma tylko plażę na którą zbiegłem z górki za bunkierek - ot co, jakiś gościu tylko napisał 'he come back to beach!ban!' :lol: ..conajmniej chore :lol:
ale inny chłopaczyna co zrobił z 5 tk w tym 2 na mnie dalej radośnie walił z defguna ludziom w plecy
n/c
thx za bana - przynajmniej mnie nie będzie korciło żeby klikać w ten serwer

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2006, 02:30 
Moderator forum

Tia, to kolejna lamerska zasada :) Wkurza to bardziej po stronie Allied, gdzie nie można ubić sobie paru germańców na starcie gry :P Z resztą - to banda dzieciaków, które boją się wszystkiego - łącznie z tym, że zestrzelony pilot w bazie zacznie do nich strzelać :] Ale miło jest się przyglądać czasem ich irytacji ;)

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2006, 02:54 

kesey napisał(a):
a ja właśnie wyrwałem bana na CC - gratuluję adminowi - to mój pierwszy ban w życiu w bf42
powód: omaha, ja w axis, allied ma tylko plażę na którą zbiegłem z górki za bunkierek - ot co, jakiś gościu tylko napisał 'he come back to beach!ban!' :lol: ..conajmniej chore :lol:
ale inny chłopaczyna co zrobił z 5 tk w tym 2 na mnie dalej radośnie walił z defguna ludziom w plecy
n/c
thx za bana - przynajmniej mnie nie będzie korciło żeby klikać w ten serwer

zasady na Omaha sa dość jasne. Jak już mówiłem, nie muszą się wszystkim podobać.

A ty dostaleś najpierw ostrzeżenie jak byłeś na plaży po raz pierwszy, po drugim razie na plaży dostałeś godzinnego bana.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2006, 10:22 

Afera z konewą zrobiła naszemu serwerowi straszną reklame , co za tym idzie duzo wiecej polskich graczy tam zagląda, ogladając to co tutaj piszecie że kolejny polak dostał bana itp wniosek nasuwa się jeden NIE POTRAFICIE SIĘ DOSTOSOWAĆ DO ZASAD OGÓLNIE PRZYJĘTYCH NA SERWERZE. Jakie by to zasady nie były zawsze musicie je łamać, psu na bude to że zulus wpisał zasady serwera na forum, skoro i tak nie zapoznajecie sie z nimi. Wiec jeśli nie przestrzegacie zasad i ktos was banuje to naprawde darujcie sobie "chwalenie" się tym na forum. Nie pasuje wam to nie grajcie, nikt płakał nie będzie ze was nie zobaczy na serwerze.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2006, 13:18 
Redaktor Battlefield.pl

Tondrom przeczytaj ten temat jeszcze raz i napisz mi jakie to niby ja zasady zlamalem?

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2006, 14:25 

supelek napisał(a):
Tondrom przeczytaj ten temat jeszcze raz i napisz mi jakie to niby ja zasady zlamalem?

Ty dostałes bana za głupote, bo zmieniłeś nick na konewa który wtedy był banowany za używanie kilku cd-keyów, bany za głupote zostają. Admin banując Cie nie wiedział ze to suplek w nick konewy ubrany chciał zrobic furorę i nabzdurzyć coś na polskim forum bf.pl że on też dostał bana tylko dlatego że się podszywał pod konewę który bana za darmoche nie dostał.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2006, 15:49 

Tondrom napisał(a):
supelek napisał(a):

Ty dostałes bana za głupote, bo zmieniłeś nick na konewa który wtedy był banowany za używanie kilku cd-keyów, bany za głupote zostają. Admin banując Cie nie wiedział ze to suplek w nick konewy ubrany chciał zrobic furorę i nabzdurzyć coś na polskim forum bf.pl że on też dostał bana tylko dlatego że się podszywał pod konewę który bana za darmoche nie dostał.

:lol: spadłem z krzesła

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2006, 15:57 
Moderator forum

Tondrom - dużo piszesz, mało grasz. Więc nie kompromituj się. Prawda jest taka że rodacy zawyżają mocno poziom serwera. Jak Yacuba z Konewą i Pup3nem na Stalinie do jednego teamu wrzuciło to przejście środka było niemożliwe, o przejęciu flag nie wspominając. A na przyszłość radze zapoznać się z regulaminem tego serwera, bo tu też można dostać bana za topic camping.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2006, 16:13 

Wujek Hynol dobrze mówi :arrow: TeamPlay i nie ma mocnych ;)

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2006, 16:39 

Hynol napisał(a):
Tondrom - dużo piszesz, mało grasz

Wcale nie gra,bo jest tam adminem ,na gracza za cienki
:lol:
http://bf1942.gametrack.org/player.php?id=2713309

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2006, 16:58 

R2D2 napisał(a):
Hynol napisał(a):
Tondrom - dużo piszesz, mało grasz

Wcale nie gra,bo jest tam adminem ,na gracza za cienki
:lol:
http://bf1942.gametrack.org/player.php?id=2713309

Cienki nie cienki, ale mnie nie wywalają z serwera "za nic" ;)

P.S nie jestem adminem

P.S 2 Hynol Prawda jest taka że zeby grac na serwerze CC trzeba mieć troszkę kultury osobistej, i równiez prawda jest taka że polakom jej brakuje szczególnie tym dobrym ( 4 bany w 2 godziny) :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2006, 17:22 

swoich nie wywalają nawet za tk ,takie maja zreszta prawo ich serwer ich styl .Ps dziś mi napisał bragi żebym nie wchodził na lotnisko alied na baxsie , napisałem ok ,po chwili gostek tam mieszał panzerem i nic cisza!!!
Wydaje się ze są jacyś uprzedzeni do polskich graczy :P

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2006, 18:59 

Tondrom napisał(a):
(...) zeby grac na serwerze CC trzeba mieć troszkę kultury osobistej, i równiez prawda jest taka że polakom jej brakuje szczególnie tym dobrym ( 4 bany w 2 godziny) :lol:

ależ napisz imiennie, komu konkretnie brakuje tej kultury, bo możliwe, że znamy po prostu różne definicje tego słowa :lol: :lol: :lol:

a co do zasad na CC - sa jakie sa, albo sie je szanuje, albo gra gdzie indziej. Na Omaha jest reguła "no axis on beach". I tyle. Nie ma przymusu tam grać ;)

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2006, 19:01 
Moderator forum

Tondrom napisał(a):
P.S 2 Hynol Prawda jest taka że zeby grac na serwerze CC trzeba mieć troszkę kultury osobistej, i równiez prawda jest taka że polakom jej brakuje szczególnie tym dobrym ( 4 bany w 2 godziny) :lol:

...Które dostała jedna osoba za nicka. Cool. Rozumiem że prowadzisz zaawansowane statystyki która nacja ile dotaje banów i kicków wraz z powodem ich wyłapania? IMHO wole brak kultury od lamerstwa gdzie na Tobruku med bierze czołg z bazy axis, staje na zdobytej pierwszej linii, strzela tylko nie wspomagając ataku na drugą linie i jeździ do bazy na naprawiarke co jakiś czas. Albo kicka za.... campienie na spawnie, gdzie czołg czyścił piechote żeby inni z teamu mogli wyszarzyć flage. Z takimi ludźmi nie ma funu ani walki.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 43  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2