Teraz jest 23 lut 2025, 11:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2006, 22:53 

nick_122 napisał(a):
Może odinstaluj jeszcze kilka łatek, czasami pomaga :)

Jak niby można usowac łatki (patche?) bez wywalania całego BF-a?? Tzn niby można na np 1.41 instalnac 1.4 ale nigdy taki manewr mi nie ywszedł na dobre (wywalanie na pulpit w czasie wlaczenia na serwer)

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2006, 23:07 

Grubber{PL} napisał(a):
Jak niby można usowac łatki (patche?) bez wywalania całego BF-a?? Tzn niby można na np 1.41 instalnac 1.4 ale nigdy taki manewr mi nie ywszedł na dobre (wywalanie na pulpit w czasie wlaczenia na serwer)

Miałem na myśli łatki windowsa tych z BF2 się nie da

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 17:31 

Np. jakie łatki do windowsa ? Sypnij numerkami.
A tak a propo kilka dni temu na innym forum dostalem taka samo podpowiedz i wykasowalem wszytskie aktualizacje jakie sie dalo (poprzez dodaj/usun programy), oczywiscie niektorych sie nie dalo.
Po ponownym uruchomieniu kompa wyswietlalo mi sigle jakis blad ( i czy chce wyslac ten alert do microsoftu, wiele tych alertów było. )I oczywiscie musialem od nowa scigac aktualizacje ktore wyrzucilem :evil:
Chyba zrobie format (i tak to nic nie da), bo dzisiaj wlaczam kompa i wyskakuje mi laert ze kasperski anty virus ma jkis blad i zostanie zamkniety ... dziłam teraz na avasie :evil: :evil:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2