Teraz jest 27 lis 2024, 19:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 13:30 

Setor88 napisał(a):
powiedzialbym "niegadaj z dupą bo cie osra" ale to nie na miejscu.... glupie rozmowy... to jest publicznu serwer wiec moim zdaniem pierwszenstwo maja TYLKO admini a nie caly klan... jak chcecie miec serwa tylko dla siebie to sobie go zahaslujcie...

Dla niezadowolonych mam propozycje nie do wyj....nia - 60 zł/3 miesiace na nasze klanowe konto i macie pierszeństwo równe z członkami CQF aby wchodzić na server, ba nawet wiecej, dorzucicie 10 zł i dopisze was na liste nicków które mogą sobie pokląć na czacie, dla super wymagających - ofertam hyper maxx cool - 1000 zł miesiecznie i dostajesz login na daemona bf2cc - mozesz poczuć sie królem, kick, ban, warning juz jest w zasięgu twojej reki :). Czekam na propozycje.

P.S. Jeśli wykupisz z góry na rok wpiszemy sie na stronie jako " zasłużony dla klanu" i 3 razy w roku bedziesz mógł zahasłować sobie server i pobiegać sobie sam po nim.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 13:34 

---

Ostatnio edytowano 8 gru 2006, 11:11 przez dramich_wwa, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 13:37 

dramich_wwa napisał(a):
Niereformowalni można zamknąć topic

Na szczeście nie ty o tym decydujesz.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 13:42 

members jest takim samym graczem jak kazdy inny.... admin to rozumiem.... ale zwykly czlonek klanu to co innego niema miejsca na serwie to trudno.... to zarezerwujscie sobie 8 slotow czy nawet 10 dla membersow i po sprawie jak tacy jestescie

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 13:44 

---

Ostatnio edytowano 8 gru 2006, 11:11 przez dramich_wwa, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 15:25 

*CQF*Dr4go napisał(a):
Vesp3r napisał(a):
Jak dzieci... Dramich nie zaczynaj z nimi, jest takie przysłowie.
Dyskutując z głupcem, ten sprowadzi cie do swoejgo niskeigo poziomu,a potem pokona doświadczeniem.

Ja z CQF nie dyskutuje bo to nie ma sensu, bo wiem że potem jest burdel i bezsensowne gadanie.

Przy okacji cytowania najpopularniejszego tekstu na tym forum troszke szacuneczku prosze. Nie życzę sobie by ktoś nas publicznie obrażał.

Przysłowia są by je interpretować w dowjaki sposób, czy jeżeli mówie "Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu" myśle o ptakach?

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 15:54 

: \ zamknijcie ten bullshit

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 16:01 

Vesp3r napisał(a):
*CQF*Dr4go napisał(a):
Vesp3r napisał(a):
Jak dzieci... Dramich nie zaczynaj z nimi, jest takie przysłowie.
Dyskutując z głupcem, ten sprowadzi cie do swoejgo niskeigo poziomu,a potem pokona doświadczeniem.

Ja z CQF nie dyskutuje bo to nie ma sensu, bo wiem że potem jest burdel i bezsensowne gadanie.

Przy okacji cytowania najpopularniejszego tekstu na tym forum troszke szacuneczku prosze. Nie życzę sobie by ktoś nas publicznie obrażał.

Przysłowia są by je interpretować w dowjaki sposób, czy jeżeli mówie "Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu" myśle o ptakach?

Tak to sobie możemy: "Kto z cudzych głupstw nie mędrszy, wiecznie głupim będzie." / dla mnie to koniec tematu. bye

P.S. Interpretuj to jak chcesz... :P

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 16:13 

Cytuj:
members jest takim samym graczem jak kazdy inny.... admin to rozumiem.... ale zwykly czlonek klanu to co innego niema miejsca na serwie to trudno.... to zarezerwujscie sobie 8 slotow czy nawet 10 dla membersow i po sprawie jak tacy jestescie

Mylisz sie. Zawsze klanowicz>zwykly gracz. Tak bylo w kazdej grze online, jest i bedzie. Zrozumienie tej prostej zasady wiele tlumaczy.

Jest tez pewne stwierdzenie, ze to admini ustalaja zasady. Jesli wiec admin skickowal za cos uznajemy to za zakazane(jesli proba wyjasnienia sprawy nie prowadzi do czegos innego)

To czy to moze prowadzic do naduzyc to chyba oczywiste. Jednak nikt nie zmusza graczy do gry na konkretnym serwerze.

ps.nie wiem dokladnie o co dyskusja sie toczy ale urzeklo mnie pare naiwnych w sumie stwierdzen :P

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 20:39 

mam na ten temat inne zdanie ... widze ze ta dyskusja nieprowadzi do niczego sensownego.....

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2006, 02:03 

Klan CQF mnie raczej nie zdziwi po tym jak pan Oli_255 wyzwał mnie od [cenzura] za to ze ośmieliłem się podskakiwać. Ogólnie mają swoiste poczucie humoru ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2006, 10:06 

ARIAN napisał(a):
Klan CQF mnie raczej nie zdziwi po tym jak pan Oli_255 wyzwał mnie od [cenzura] za to ze ośmieliłem się podskakiwać. Ogólnie mają swoiste poczucie humoru ;-)
Oli_255 to osobna historia nie mieszaj całego CQF w zachowania jednego gracza. Wczoraj specjalnie wszedłem wieczorkiem na serwer pograłem z 2h i przeżyłem. Kicki leciały tylko za commandera co jest zapisane w rulesach na wejściu na serwer.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2006, 17:08 

ARIAN napisał(a):
Klan CQF mnie raczej nie zdziwi po tym jak pan Oli_255 wyzwał mnie od [cenzura] za to ze ośmieliłem się podskakiwać. Ogólnie mają swoiste poczucie humoru

Z Olim latałem na wake samolotami i też się Bulwersował xD

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2006, 18:27 

Co do gracza Oli_255 sam go pare razy skikowalem z Groma ale nie bluzgalem na niego i on nie bluzgal na mnie. Trza mu tylko wytlumaczyc za co dostaje kika. A co do postawy CQF to popieram ja calkowicie uzywanie gliczy lub bledow gry jest rowne z cheatowaniem. A przekonanie ze na Publicznym serwerze wszyscy rowni. Jest wysane z palca i mozesz sie o tym przekonac wchodzac na inne serwery publiczne, wykupione przez prywatne osoby. Pozatym w publicznym miejscu tez wszystkiego nam niewolno i nie musi byc zadnych regul serwera aby cie skikowac.
I zwaz na to ze juz nie bedzie raczej serwerow 32 polskich nie postawionych przez jakis klan a pograc z polakami bedziesz mogl tylko na polskich klanowych serwerach. I jesli dostaniesz Bana to bedziesz mial jeden polski serwer mniej na liscie i tak juz uszczuplonej.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2006, 12:37 

---

Ostatnio edytowano 8 gru 2006, 11:12 przez dramich_wwa, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2