Lailonn napisał(a):
ZmudPL ale Recon i Eng maja jakies zadanie w grze. Np eng nie ma byc hiper dobry w walce z piechota. powinien wrecz byc najslabszy. jego moc tkwi w walce z pojazdami. recon i tak jest uniwersalny jak zadna inna profesja wiec nie demonizuj. Support i asfalt to 2 klasy tylko do walki. Powinny wymiatac pozostale klasy jak male dzieci ;]
Mówiłem,ty masz swoje zdanie na ten temat,a ja swoje.Ale nie zmienia to faktu że po zapowiedziach że w patchach nie będzie zmiany w rozgrywkach=(nie będzie ulepszeń/pogorszeń pojazdów,nie będzie ulepszeń/ugorszeń klas ) nie powinno się zmieniac niczego.Poza tym (nie mogłem sie powtrzymac od wyrazenia subiektywnej opinii

) duzo osób gra i reconem i engineerem.Ja chyba rozumiem o co ci chodzi ale nie wszyscy to zrozumieją,i na forach będa płacze żeby ulepszyć enga "bo nie mgoe uzikiem zabic assaulta!" alb recona " Bo snajperką za ciężko trafić".I co zrobi EA?ulepzy ich...a wtedy zwolennicy assaulta będą narzekać "no bo jakim cudem zwykły recon może mnie zabić?!?!" i Ea ich ulepszy...i tak w kółko..........

DaGodness w podpisie: Own3d