Teraz jest 5 mar 2025, 01:06

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2006, 15:44 

Ale to normalne, ze ktos kto moze lub tez wyciaga finansowe korzysci z gry stara sie skupic nad rozwojem "skilla" :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2006, 16:19 

Finansowe korzysci powiadasz, masz jakies dokladniejsze dane ile osob ma z tego jakies realne finansowe korzysci ? jaki to bedzie promil wsrod wszystkich klanowiczow ?

To teraz gry stały sie platforma do pracy, cos jak Autocad tylko trzeba szybciej klikac myszka, hehe.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2006, 16:25 

Nie mozna sprawdzic % ile graczy ma jakis zysk z gry. Klany ciagle sie rozpadaja i powstaja, lacza i dziela. Jakiekolwiek statystyki byly by mocno przeklamane.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2006, 16:38 

MEDYK = leczenie, reanimacja, fajna bron :P
KOMANDOS = C4, boom, fajna bron xD

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2006, 16:49 
Redaktor Battlefield.pl

poco 3 razy piszesz to samo... :roll: [patrz strona 3 i 4]

I'm as cold as the cold wind blows

Ostatnio edytowano 26 lis 2006, 19:02 przez _Dominiko_PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2006, 18:46 

_Dominiko_PL napisał(a):
poco 2 razy piszesz to samo... :roll: [patrz strona 4]

On pisze po to by sobie posty ponabijac xD

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2006, 20:58 

Co do unlockow sie tak zastanawiałem czemu oni z tym G36 tak wymiataja (ownuja??- co to ulicha znaczy) Gdy sam smbie pyknołem tym shitem i tym sie grać nie da praktycznie wszystkich sie rozwala co to za przyjemność?? :P
A najlepsza kalsa to Asfal (Szjturmowiec w wersji polskiej z tego co pamietam) ranisz ludzi z GP-30 (zabijajac przy tym kogos a resztki dobijasz z AK :D) A ludzi na ciebie bluzgaja ze TUBE NOOB czy cos :P

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2006, 21:15 

Podpiszę się pod wypowiedzą Grubbera{PL} ,G36E to pukawka dla nabijaczy punktów. O wiele bardziej lubię M-16A2 ustrzelenie kogoś z niego jest większym wyzwaniem i tym samym bardziej satysfakcjonuje. Teraz na serwerach niezależnie od rodzaju armii 90% medyków lata z HK G36E aż się chce zrobić GLOBAL UNLOCK 0!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2006, 21:47 

Pierwszą klasą jaką mi wychodziło granie był komandos. Teraz biegam głównie szturmowcem. Mam gdzieś to że oprócz walki z piechotą nie moge robić nim nic pożytecznego (brak materiałów wybuchowych czy min albo paczuszek) Za to mam kamizelkę, karabin i zawleczkę z granatem :D co w zupełności wystarcza :)

Tak ogólnie to mam polew z wszystkich ludzi co narzekają na innych co grają unlokami. Jak sa tacy elitarnie wysublimowani ze wszyscy inni powinni się granulować po samym zobaczeniu ich nicka to już ich problem i to im się psuje humor kiedy zabije ich koleś z G3.. Czysta zabawa panowie! Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2006, 13:10 

Witam,
ja zaczołem przygodę komandosem ale kilka dni, potem długo sztyrmowcem aż do odblokowania G3. potem dalej sztyrmowcem z G3 do odblokowania PKM teraz gram żołnierzem wsparcia i bardzo mi się to podoba bo można dzielić amunicją i usłyszeć co chwila DZIĘKUJĘ to dodaje ochoty do gry.
Następnie pomyśle o medyku chyba żeby być dalej pomocny w walce.
Pozdrawiam
Dziergol

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2006, 22:41 
Redaktor Battlefield.pl

Dziergol "VR" napisał(a):
Witam,
ja zaczołem przygodę komandosem ale kilka dni, potem długo sztyrmowcem aż do odblokowania G3. potem dalej sztyrmowcem z G3 do odblokowania PKM teraz gram żołnierzem wsparcia i bardzo mi się to podoba bo można dzielić amunicją i usłyszeć co chwila DZIĘKUJĘ to dodaje ochoty do gry.
Następnie pomyśle o medyku chyba żeby być dalej pomocny w walce.
Pozdrawiam
Dziergol

Nie mogę się doczekać komentarzy Piopsiego i Ubiego :lol:

Piospiego... sorry :oops:

I'm as cold as the cold wind blows

Ostatnio edytowano 29 lis 2006, 09:20 przez _Dominiko_PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2006, 23:02 

http://img436.imageshack.us/img436/6004 ... cw5xb6.jpg :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2006, 23:05 
Moderator forum

nice Ubi :lol:

słyszał ktoś o jakimś Piopsim ? :>

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2006, 00:27 

Dobre dobre :P A co do graczy uzywajacych unlockow to dodam jeszcze ze wcale nie uwazam ich za gorszych, noobów, lamerów, lapsów, lamusów itp.itd. (jak by można było przypuszczać z moich wypowiedzi na TS [jak chcecie to mozecie sie spytac ludzi z TnT jaka darzę sympatią graczy z unlockami]) Ale mnie to po prostu rozwala jak widze zarośnietego araba w jakis czeczeńskich ciuchach dzirsko trzymajacego w łapie plastikowy karabin nowej generacji (mowie tu o G36) to po prstu rozwala klimat, co prawda juz bardziej jestem skłonny uwierzyć ze araby sa wyposażone w PKM (choc PKM to inna sprawa ,chodzi głownie o to ze jak ktos umie z tego strzelac to zabicie go z normalnej broni jest cholernie ciezkie). A i jeszcze jedna sprawa niemiłosiernie wkurza mnie to że podnosze kita (tą torbe co zostaje po trupie jak by ktos nie wiedzial co to, widzialem w jakims temacie pytanie "co to jest kit?") araba to na 75% nie znajde w nim AK tylko jakiąś kupe stolca. I to tyle odemnie w tym poscie :P. I nie wkurzajcie sie jak was z unlocka zabije bo pewnie go gdzies znalazlem i nie zdążłem wymienić :D.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2006, 00:42 

Masz racje najbardziej irytujace jest to podnoszenie kitow po arabach w nadzieji na aka a tu zonk(g36) a potem juz gine od wroga :/

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2