Teraz jest 2 gru 2024, 07:09

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2006, 22:06 

dorzuce swoje 3 grosze - wersja 0.4 (w którą miałem okazję pograć dłuższy moment w końcu) to jest to, co najważniejsze i szeroko poruszane tu
primo: zanim pójdzie w róch lewy przycisk myszki trzeba w większości wypadków przymierzyć
secundo: skład nowy PR wzmoznił "parcie" na teamplay i teraz choćbyś nie wiem jak dobry był mastacho-wymiatacz sam nie dojdziesz na odległość
50m od flagi pprzeciwnika
jedyny poważny bug jaki zauważyłem grając te dwie-trzy godzinki na Thors Brigade to "niemożliwość" wyjścia ze składu po zmianie stron co jest troche irytujące jeśli sąz najomi po drugiej stronie.
no i dźwięki giwerek miodność po prostu jednym słowem bardzo reality

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2006, 22:41 

Polac mu wodki, dobrze gada.

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2006, 22:45 

Gonzales napisał(a):
jedyny poważny bug jaki zauważyłem grając te dwie-trzy godzinki na Thors Brigade to "niemożliwość" wyjścia ze składu

Jednym słowem Pr 0.4 jest idealny, bo jest to błąd serwera nie PR'a. W vanilli też to się zdarza. Restart serwera (nie mylić ze zmianą mapy), ewentualnie rozłaczyć się i połaczyć i wszystko wraca do normy. :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2006, 23:49 

Pogralem ciut dluzej i tak:

-wciaz uwazam, ze dzwieki sa smieszne. Kto chce posluchac prawdziwego m16 czy tez m4 albo SAWa niech zagra w Americas Army-gre robi wojsko i ma AUTENTYCZNE jak malo kto dzwieki. W PR odnosze wrazenie, ze strzelam z zabawek ;/ - a obiecano prawdziwe dzwieki...

Nie podoba mi sie motyw rozmazanego obrazu rpzy kazdym trafieniu. 1 kula i nasz wojak juz martwy. nawet jesli niby zyje to ciagle rozmazany ekran i jeczenie gwarantuja zgon w ciagu najblizszej minuty.

Osobisty opatrunek niestety nic chyba nie daje. Chocbym nie wiem jak sie staral nie tamuja krwawienia.

Za duza ilosc profesji i wrecz na sile wyciagana,
http://www.americasarmy.com/intel/roles.php
nie gwarantuje, ze tak wlasnie wyglada podzial w armii ale jest to prawdopodobne. Co to za podzial na Anti Tank i Anti Personal do tego Rifleman i cos tam jeszcze-juz nawet ich wszystkich nie pamietam...

Co do gry to poczekam na kolejna wersje skoro ma byc "lada dzien" i wtedy moze pogram dluzej niz 2 dni :P

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2006, 00:30 

ja przyjładowo nie grałem w AA (głownie z braku czasu niestety)
@Lailonn jeśli już mowa o reality dzwięk imho nie ma sensu się licytować czy leppsze AA czy PR czy jakakolwiek gra komputerowa może tak nie oceniajmy tego -słyszłeś kiedyś SAWa live M16 ?

Co do 1 trafienia to imho całkiem reality że postać nie walczy i nie skaczy delfinków pod sufit tylko czeka na pomoc kolegów którzy go wydobędą spod ognia.
Osobisty opatrunek jest skuteczny na chwilę (np. tamuje krwotok) potem i tak musisz być opatrzony przez medyka.
Ilość klas faktycznie obszerna jednak by ocenić zasadnośc użycia ich wszystkich trzeba porać więcej niż kilka godzinek.

Poza tym nie zapominajmy PR to w dalszym ciągu mod do BF2 AA to zupełnie inna bajka

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Strefa czasowa: UTC + 2