NoooX napisał(a):
Ja polecam A4Tech x-750BF
Mysz laserowa X-710BF
Mysz X-750B to produkt najwyższej jakości, posiadający przełącznik rozdzielczości od 600, 800, 1200, 1600, 2000 aż do 2500 DPI, który umożliwia zwiększanie lub zmniejszanie czułości myszy bez potrzeby instalowania dodatkowego sterownika.
Przycisk 3Xfire jest niezastąpiony w grach komputerowych, gdyż umożliwia za jednym kliknięciem 3-krotny strzał. Również w biurze wszędzie gdzie wymagane są 2 kiknięcia, przcisk 3Xfire umożliwia wykonanie tej samej operacji zaledwie jednym kliknięciem (owieranie plików, aplikacji). Dodatkowy przycisk "Firepower Button" umożliwia wielokrotny strzał za zaledwie jednym kliknięciem myszki.
Ekstremalnie czuła i precyzyjna technologia laserowa zapewnia wzorową dokładność i niezawodność.

pracujesz w a4 ?

Nie oszukujmy się - nie umywa się to do G5/7, a dpi to tylko bajer. Niech ta mysz ma i 5000 dpi. I co? Będzisz na takiej rozdzielczości grał / pracował ?
Widać że to skopiowałeś z ich strony lub jakiejś innej firmy. Jak dla mnie a4 tech to symbol tandety i chińskiego kiczu. Być może tak nie jest, sorry userzy a4, ale takie mam wspomnienia jak używałem tego crapu... Zresztą np. w recenzji cd-a o kamerkach a4 była ostatnia, i wątpie żeby to był wyjątek...