Teraz jest 18 lis 2024, 04:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 149 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2006, 20:43 

Prawda jest taka ze z turnieju, ktory od poczatku "smierdzial", wyszlo takie G****, że jego odor czuc z Poznania w Warszawie. Ludzie pozarywali uczelnie, zaplacili po 200 zł i do tego zmarnowali czas biorac udzial w kwalifikacjach do z gory przegranego turnieju.

A wracajac do Master Servera. Jakim cudem polaczyli sie z nim Węgrzy i spolka.........

Czy sie niektorym to podoba czy nie, z naszej strona wina jest organizatorow. Nie wazne czy to EA PL, EA US czy kawiarenka internetowa. Nikogo to tutaj nie obchodzi.

Prawda jest taka ze to czarne cuchnace "g****" bedzie caly czas odczuwalne, nawet w wiekszym promieniu niz Warszawa - Poznań. A czy ktos je posprzata to juz inna sprawa............

Tytuł:

Zbawco --->Wiem o tym, pewnie do tego dojdzie.

Murdoc--->Jak dowiem się czemu tylko nasi mieli problem z podłaczeniem do EA MASTER SERVER - na pewno dam Wam znać. Nie pisz, że "kłamię" - to nie jest dopiero na miejscu. Chamstwem byłoby odpuszczenie sobie tego problemu i brak prób ratowania sytuacji.
Ty pewnie masz odmienne zdanie. Zapraszam na priv, jeżeli chcesz podyskutować.

Tytuł:

Jak zwykle Grzegorz sie staral, a wyszlo jak zwykle. Co do ea master server, jakos 'ta sila' wyzsza nie przeszkodzila innym 'reprezentacja' rozegraniu meczow. Jak zwykle tez jest ci ogromnie przykro, jest to tylko i wylacznie winna EA i nikogo wiecej (sorry, ale cos organizujac bierzesz za to odpowiedzialnosc). Co do kasy, sorry ale samo przepraszam to za malo, EA powinno oddac kase wszystkim ktorzy przyjechali na tego 'pseudo' lan'a. Grzegorz dla mnie jestes nie odpowiedzialnym czlowiekiem, podobno jestes 'komiti menadzerem', nawet nie zaszczyciles Nas swoja obecnoscia na tym zacnym 'Miedzynarodowym Lan Party'. Choc skoro mowisz 'jak zwykle', ze nic nie mozesz zrobic, mam wrazenie jakbys tylko sprzatal w siedzibie EA.

Tytuł:

Poniżej kultury osobistej nie jest ta ankieta lecz Twoje wypowiedzi... Wprost żałosne... i słowo 'przepraszam' jest conajmniej nie na miejscu. Dlaczego? Ponieważ kłamstwem jest twierdzenie, że po stronie polskiej wszystko było ok. Tylko chłopcy na lanie mieli problemy z połączeniem się do EA Master Server, a każdy inny gracz w środkowo-wschodniej Europie grał w tym czasie bez problemu (reprezentacje Rosji, Węgier i Czech także). Więc wypieranie się telefonami do techników w US jest szczytem chamstwa. Nie pominę również faktu, iż impreza ta miała tylko i wyłącznie charakter marketingowy celem popularyzacji BF2142, a Team Poland nośnikiem reklamy tego niewątpliwie jedynego w swoim rodzaju produktu EA. Cóż myślę, że chłopcy pójdą po rozum do głowy i zasypią EA Polska wnioskami o zwrot kosztów podróży oraz noclegów...

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2006, 20:45 

Darth--->OK, nasza wina. Stało się i już się nie odstanie.

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2006, 20:53 

Więc nie twierdź, że nie mieli... co uczyniłeś parę postów wcześniej, ponieważ mylisz się w zeznaniach... A ja poprostu za stary jestem i nie dam się nabrać na takie zagrywki. Swoje zdanie mam i go raczej nie zmienię... A tak btw zapomniałeś już o swoim niedawnym problemie z konsolami do FIFY na PGA :?: Co impreza to mniejsze, bądź większe potknięcie... i wybacz, ale sam sobie wyrabiasz taką 'renomę'

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2006, 21:01 

:lol:

Nie jest to wina EA Mastera, bo Czesi, Węgrzy i Rosjanie mogli grac, nawet ja szary gracz ze wschodniej Polski bez problemu mogłem grać. Więc jest to wina kafejki/kompów, a więc wina organizatora...

Szkoda, ze w EA Polska tak naprawdę jedynie pan Grzegorz coś robi, dlatego są tego skutki ze duzo rzeczy się wali...

Co się stalo się w Poznaniu? Lan się nie odbył się :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2006, 21:56 

zachod czy wschod wszyscy maja te same bug'i w grze :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2006, 22:00 

Bugi bugami. Ale organizacja EA Community DE jest kosmosem przy tym co sie stalo w Poznaniu............ Wiem bo bylem..... JEST to jednak mozliwe.

Co do bugow - co prawda to prawda, na szczescie w 2142 wydaje sie ich byc troszke mniej.

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2006, 22:11 

Wspolczuje tym co tam pojechali, tyle km drogi, kasa jaka wydali na tego lana, ehh szkoda slow.
A co to samego lana, EA Polska spartolilo robote i to na calej lini, sweet po prostu, byle juz nie bylo takich lanow...

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2006, 22:22 

ea polska > all :) tylko u nas mogą zdarzyć się takie kwiatki jak "międzynarodowy lan online który się nie odbył"

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2006, 22:23 

Zbawca napisał(a):
zacznij od zwrotu ludziom pieniedzy za wyjazd, niektorzy wydali grubo ponad 200zł zeby tam pojechac, a chcialbym przypomniec ze ten lan nie byl otwarty a odbyly sie wczesniejsze eliminacje wiec ludzie ktorzy jechali nie raz przez cala polske jechali tam w konkretnym celu, przez wasza nieumiejetnosc zorganizowania imprezy (tlumaczenia ze to nie po waszej stronie sa zupelnie nie na miejscu) przejechali kilkaset kilometrow po to zeby sie zdenerwowac i wrocic do domu. Jak dla mnie jedyna rzecz ktora moze zrobic w tej chwili EA polska to zwrot kosztow podrozy i liczyc ze za kilka miesiecy ludzie o tym zapomna.

Grzegorz [EA Polska] napisał(a):
Zbawco --->Wiem o tym, pewnie do tego dojdzie.

Grzegorzu masz na mysli to, ze EA na podstawie biletow kosztow (przejazdu, zakwaterowania) zwroci w 100 % poniesione koszty, czy to ze scena szybko zapomni? Chcielibysmy sie dowiedziec (jako TW #2, z racji ze siedzimy teraz razem) o oficjalne stanowisko EA w tej kwesti. Chcielibysmy sie rowniez dowiedziec czemu na Lan Party nie bylo zadnego przedstawiciela EA POLSKA oraz czemu na miejscu nie bylo administratora z kafejki E24 (pracownicy ktorzy byli na miejscu mogli jedynie zrestartowac komputer). Na koniec, turniej zostal zakonczony w taki sposob, jakby 'Reprezentacja Polski' wogole w nim nie uczestniczyla, w momencie kiedy bylismy w stanie rozegrac mecze (pomimo pingu >250)

@ 'osoby ktore nie pojechaly na lana' prosimy o nie zabieranie glosu z racji, ze nie macie pojecia co na imprezie sie dzialo i sprawa Was nie dotyczy, jak to napisal Tom@s nie spamowac.

elo elo 350

Ostatnio edytowano 2 gru 2006, 22:54 przez st3f4n, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2006, 22:25 

Powiem tylko tyle: głupi pomysł musiał się tak skończyć...
żal.mongolia

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2006, 22:41 

Rozumiem zale i jestem jak najbardziej po stronie graczy. Nie zmienia to jednak faktu, ze ankieta byla zenujaca. Byla bo ja wykasowalem. Pozdrawiam ;]

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2006, 22:51 

fajnie...
7/8 h gry "zapoznawczej" w css-a zamiast zgarnianie głównej nagrody...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 149 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2