Teraz jest 23 lis 2024, 00:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 196 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 16:31 

Skoro tak twierdzisz :lol:

Cytuj:
PS. Wiem, ze Ty jako wszechwiedzacy, wiesz lepiej jak wygladal "LAN", mimo ze na nim nie byles!

A po co mialbym wiedziec? Wisi mi to totalnie. Widze jednak, ze nie lapiesz sie maly totalnie w obsludze forum to ci wyjasnie:

-Administrator to osoba, ktora ma dostep do wlasciwie wszelkich elementow forum. Moze je rozbudowywac, wycinac dzialy, banowac itd itp Moze tez ustawiac dostep do forum komu i jak chce. ustala regulamin

-Moderator(tu jest moja skromna osoba) pilnuje by na forum przestrzegano zasad, ktore ustalil administrator. Moze modyfikowac, usuwac, zamykac, przenosic tematy/posty.

W momencie gdy dostalem raport o naruszanie zasad i prosbe o zmoderowanie topica tak by pozostaly w miare rzeczowe posty, ktory dokladnie punkt regulaminu narusyzlem? Gdzie tez dokladnie bylo naduzycie? Z checia sie dowiem bo administrowanie/moderowanie for przez 5 lat byc moze nie rzuca dobrego swiatla na sprawe.

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 16:36 

@Lailonn
Chodzi o to, ze usuwasz to co Ci sie podoba, a nie to co powinno zostac faktycznie usuniete...
Teraz kumasz??

PS. Nie pisz mi bzdur, czym sie zajmuje admin/moderator na foum!! To, ze przez niedopatrzenie nazwalem Ciebie adminem, a nie moderatorem, nie jest chyba totalnym brakiem wiedzy na temat forum??

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 16:45 

Sprawa dyskusyjna :wink:

Skad wiesz co usuwam a co nie? ;} Jest tez jeszcze 1 problem. To czy cos jest juz zle czy tez nie w danym temacie zalezy od subiektywnej oceny danego moderatora. Nie ma i nigdy nie bedzie szablonu co wolno a co nie. Jak chcesz mi udowodnic, ze usunalem cos czego nie powinienem? :} Dla mnie dowodem, ze tak nie jest moze byc fakt, ze temat nie "wyplowial" i nie stracil znaczenia. Wciaz dotyczy lan party i wciaz sa tam zarowno posty przeciw ea jak i te bardziej neutralne.

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 16:45 

Po poznańsku: "Tej" dajcie spokój, nie wiecie ze Lailonn to forumowy madafaka :?: Jego "mojsza" jest "najmojsza"...

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 16:48 

Piotr3k napisał(a):
Po poznańsku: "Tej" dajcie spokój, nie wiecie ze Lailonn to forumowy madafaka :?: Jego "mojsza" jest "najmojsza"...

Jak juz wspomnialem poziom pewnych osob jest...niech no sobie przypomne ten "cool" zwrot...AAAAA zal.pl :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 16:53 

Dziekuje, ze mnie uswiadomiles mistrzu.

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 17:00 

Lailonn - prawda jest taka, że robisz za cenzurę, której kiedyś nie było - a przynajmniej nie w takim stopniu. W jednym topie co drugi post był przez Ciebie ocenzurowany. Forum jest po to, żeby się można było swobodnie wypowiadać (oczywiście w granicach rozsądku). Moim zdaniem powinieneś trochę zluzować...

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 17:15 
Moderator forum

Panowie, z tego co wiem to jest miejsce na takie posty. Przenosze. Następnym razem zanim coś napiszecie - zapoznajcie się z regulaminem.

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 17:24 

Hynol no teraz jeszcze Tobie sie dostanie ;D

Gryniu byc moze robie cenzure chociaz jak jak tak sie zastanawiam to rzadko uzywam [cenzura]. To, ze kiedys wcale tak nie bylo to zaden wyznacznik. Nie ja ustalalem regulamin ale w moich obowiazkach lezy pilnowanie by byl przestrzegany. Zreszta sam nie lubie wulgaryzmow(co nie znaczy, ze nie uzywam-swiety nie jestem)

Przypominam sobie jednak, ze wielu z weteranow bfa pisalo wielokrotnie jaka dzicz panuje teraz na forum. jak upadla scena. "Kiedys to za bluzg na serwie byl ban i tyle". Zastanowcie sie wiec czy kiedys bylo porzadnie czy tez "zabawnie"

Jezeli chcesz by mozna bylo uzywac bluzgow na forum napisz do aiva a on byc moze na to przystanie. Dopoki tak sie nie stanie, bedziesz wciaz widywal "[cenzura] by Lailonn"

Jesli byl topic, ktory gesto ocenzurowalem to tylko swiadczy o uzytkownikach a nie o mnie. Tak przynajmniej powinno byc na zdrowy rozum...

ps. Zastanawia mnie czy tak poza tekstami "kiedys tak nie bylo" i wrogoscia TD z powodow osobistych ktos jeszcze ma cos do dodania. Z checia wyslucham konstruktywnej krytyki bo sie jej nie boje a moze cos faktycznie powinienem poprawic. Tylko, ze dotychczasowe posty mozna podsumowac w 2 zdaniach: " Kiedys tak nie bylo." i "Nie nawidze cie." :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 17:47 
Moderator forum

Lailonn napisał(a):
Hynol no teraz jeszcze Tobie sie dostanie ;D

Tiaaaa... Już nie moge się doczekać aż któryś pan "weteran" coś napisze. ;)

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 18:33 

Lailonn napisał(a):
ps. Jesli komus przeszkadza to, ze topic zostal zmoderowany dyskusje mozemy poprowadzic w HP czy cenzurowac i moderowac czy tez nie.

Hynol napisał(a):
Panowie, z tego co wiem to jest miejsce na takie posty. Przenosze. Następnym razem zanim coś napiszecie - zapoznajcie się z regulaminem.

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 19:48 
Moderator forum

touche :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 21:25 

RedStar chybiona "ironia" czy jak to nazwac :P

Cytuj:
czy cenzurowac i moderowac czy tez nie.

Mi chodzilo raczej o ogolna dyskusje na temat dzialania for bowiem netykieta jest wspolna dla niemalze kazdego i HP bylby do tego odpowiednim miejscem.

Zakladajac, ze chodzi o dyskusje tylko i wylacznie o bf.pl ten dzial jest do tego stworzony :}

Jako "oskaroznemu" zalezy mi tez na tym by w miare sporo osob wypowiedzialo sie w temacie a dzial o redakcji jest odwiedzany przez tylko mala grupke uzytkownkow. Jakikolwiek problem poruszony w tym dziale czeka na reakcje userow baaardzo dlugo. Wiedzialem tez, ze nie obedzie sie bez osobistych wycieczek itp, ktorych nie chce kasowac bo takie a nie inne przeznaczenie tematu. NP. moje sprzeczki z bylym VD chyba bardziej do Hp pasuja niz "do redakcji" ? ;]

Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia powiadaja :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 21:55 
Moderator forum

Nie ma chyba sensu dyskutować dalej - temat jest do wglądu dla adminów. Oni mianują modów, oni podejmują decyzje co do moderacji i jej zakresu i oni wyciągają konsekwencje. Nie wiem czy jest sens prowadzić tą dyskusje w HP z osobami, które nie zaglądają do działu poświęconemu de facto przedmiotowi owej dyskusji. Dlatego też przesunąłem.

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 22:11 
Oldboy Battlefield.pl

Na moje to wygląda tak...

Napisałem gdzieś w tamtym temacie, że wszelka dyskusja polegająca na obrażaniu Grzegorza czy EA będzie usuwana.
Lailonn się do tego zastosował...

Także założyciel tematu olał sprawę nieusuwając ankiety, o co go poprosiłem.

Jeśli faktycznie były tam bluzgi itp itd to niech mod usunie nawet 40 stron tematu i zostawi tylko ten jeden - pierwszy...

Jeśli chcecie takiego poziomu forum jaki zaprezentowaliście w tym feralnym topicu to pomyliliście fora... Owszem czasem można sobie "upuścić", ale nie w taki sposób - zwłaszcza wulgarny!

EOT?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 196 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2