Teraz jest 15 sty 2025, 15:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2006, 10:05 

A ja tylko powiem, że to zostało już mocno przedyskutowane w tę i na zad w innym topicu, który zginą gdzieś na 5 stronie :) http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=10797 proszę miłej lektury to tylko 48 stron z czego 2/3 to offtopy, ale można wygrzebać coś konkretnego :) A co do rozwalenia snajpą heli z full hp to tylko wystrzelenie pilota w locie i bum o glebe inaczej to cheat :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2006, 14:51 

Widziałem też jak koleś dopiero co wsiadł do samolotu i zaczął się już rozpędzać. Wyskoczył kolo z tą snajperą przed niego położył się strzelił i BOOOOM ! Nie ma samolotu

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2006, 16:47 

Ja kiedyś grałem na karku i byłem snajperem, nagle patrze przedemna snajper looka na mnie no to ja boom :D, zabił mnie pierwszy xD
Ale jak mnie zabił to wybuchłem xD zorjetowałem się potem że ktoś C4 podlozyl podemnie xD

To było tak:
Zabija mnie i w tym samym momecie boom xD

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2006, 16:49 

Maul napisał(a):
Ja kiedyś grałem na karku i byłem snajperem, nagle patrze przedemna snajper looka na mnie no to ja boom :D, zabił mnie pierwszy xD
Ale jak mnie zabił to wybuchłem xD zorjetowałem się potem że ktoś C4 podlozyl podemnie xD

To było tak:
Zabija mnie i w tym samym momecie boom xD
urzekła mnie twoja historia :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2006, 17:28 

xD
oj ubi ubi ....

Tytuł: Re: Sniper
PostNapisane: 5 gru 2006, 10:59 

Mysle, ze przy takich pingach nie grałbym snajperem :lol: Naprawdę szkoda zdrowia

Wiesz co klucilbym sie ja przed tym jak przeszlem na orginal to siedzialem na piracie 8 miechow i jak to sie skonczylo to tak ping 200-300 bo syfiate servy i tak dalo sie zrobic 53 fragi czesem nawet 70 wystarczy sie nauczyc grac ta postacia :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2006, 23:10 

Cytuj:
i jak to sie skonczylo to tak ping 200-300 bo syfiate servy i tak dalo sie zrobic 53 fragi czesem nawet 70 wystarczy sie nauczyc grac ta postacia

claymore... claymore..... i claymore ?

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2007, 23:20 

No wiec moj pierwszy post :D

Jestem sniper in real ASG :] i w grach [COD 2, BF2, TC:E].
Wkazdej jednak jest inaczej z celowaniem, a wlasciwie tylko w BF2, a pozostalymi :P. Tak wiec naszej gierce EA mamy gravitation :] .
I tu pytanie do zawodowych snajperow z BF2 jak mniej wiecej okreslic o ile trzeba podniesc celownik aby trafic kolesia oddalonego o naprawde sporo. Np mapa Kubra Dam jestescie na jednej stronie kanionu, a przeciwnik [gl drugi sniper] na przeciwnej stronie. Wiec o ile podnosicie ??
Szczerze dopiero powrocilem do BF2 po dluuuugiej przerwie i teraz to dopiero zauwazylem :oops:
Biegnacego typa na nie duzym dystansie udaje mi sie zdjac, ale na duzym to zadko :evil:

Pozdrawiam
lakimakromedia

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2007, 23:29 

http://youtube.com/watch?v=Ab45iOl_Kgc

prosze ;)

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2007, 23:33 

lakimakromedia napisał(a):
No wiec moj pierwszy post :D

Jestem sniper in real ASG :] i w grach [COD 2, BF2, TC:E].
Wkazdej jednak jest inaczej z celowaniem, a wlasciwie tylko w BF2, a pozostalymi :P. Tak wiec naszej gierce EA mamy gravitation :] .
I tu pytanie do zawodowych snajperow z BF2 jak mniej wiecej okreslic o ile trzeba podniesc celownik aby trafic kolesia oddalonego o naprawde sporo. Np mapa Kubra Dam jestescie na jednej stronie kanionu, a przeciwnik [gl drugi sniper] na przeciwnej stronie. Wiec o ile podnosicie ??
Szczerze dopiero powrocilem do BF2 po dluuuugiej przerwie i teraz to dopiero zauwazylem :oops:
Biegnacego typa na nie duzym dystansie udaje mi sie zdjac, ale na duzym to zadko :evil:

Pozdrawiam
lakimakromedia

to co AreV podałeś to nie do końca to o co chodziło pytającemu...
a na youtube i google był i jest filmik pokazujący jak podnosi się celownik nad postać by trafić heada z uwzględnieniem dystansu i opadania pocisku:
http://youtube.com/watch?v=FhvQgrJVXOA

co do ASG to akurat ta profesja jest niewdzięczna bo zasięg snajperki w ASG jest niewiele większy niż podkręconego przykładowo M15, ja akurat jestem szturmowcem (M15, MP5 i teraz SCAR), więc nie ma co przekładać tego na grę

Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2007, 01:09 

Dobra dzieki ludki oba filmiki sa fajne trza jeszcze je dokladnie looknac :)

Nie chc robic offtopa ale moje 100m to zasieg skuteczny [czyli raczej trafie w czlowieka i nawet to poczuje, ok 30-80m(z mniejszej odl nie moge strzelac ;) ) trafiam gdzie chce :] ] :P watpie by jakas nawet podrasowana M15 taki miala :P

P.S.
Trza isc pocwiczyc :] Wkoncu trening czyni mistrza :twisted:

Pozdrawiam
lakimakromedia

Ostatnio edytowano 1 maja 2007, 01:13 przez lakimakromedia, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2007, 20:49 

100m? nie przesadzasz? ;) musiałbyś mieć z 600 fpsów co najmniej i to na kulkach 0.33g

Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2007, 20:58 

Albo w pilota...

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 00:39 

mowicie ze przy 80ms loteria, to ciekawe bo ja dobrze strzelam snajperem snajperow z bardzo dobrym rankingiem przy pingu 200...i nie narzekam, najnizszy ping jaki mialem to chyba 90...ale prawda za duzo trafien jak ktosbiegnie sprintem nie mam, ale jak normalnie idzie to na loozie trafiam, jakos sobie radze w grze z duzym pingiem, chociaz dla mnie ping 130-150 to jest ladny ping , ogolnie zadnych przyciach przy chodzeniu lataniu jezdzeniu ...

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2007, 00:40 

To w końcu o airsofcie czy o bfie :)?

ps. Do zamknięcia?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2