piotr12 napisał(a):
Tez jestem starym dziadem,i jako stary dziad polecam americasa,przede ,wszystkim 10000 % lepszy model strzelania,kulki lataj kolo ciebie-gorzej strzelasz,jestes ranny-gorzej strzelasz,nie ma w aao glupiego podskakiwania kladzenia sie i strzelania w punkt:)Raz zginiesz ,czekasz do konca rundy,wiec musisz uwazac a nie isc na chama ,wiem wiem,nie ma pojazdow(a te akurat sa fajne w BF),zaczolem grac w Bf bo teraz nie mam czasu na aao(panna,praca itd.)ale kiedys gralem po 11 h non stop a Bf jest szybszy ale w\g prostszy,taka troche lepsza odmiana COD-a,i co wazniejsze aao jest za friko:)
PZDR dla sieciowych:)
Ja powiem to inaczej, americas army jest dosc realistycznym symulatorem zolnierza, a bf poprostu strzelanką i jak ktos juz na tym forum napisal, realistyczne gry są mniej grywalne, i ja tak uwazam, bo zaczelem swą przygodę w sieci z AA, ale doszedlem tylko do 12 pkt. honoru, bo gra mnie znudzila, a w bf2 dzieje sie caly czas cos nowego.
Nie mowie ze wszyscy tak uwazają, ale lepiej nie mowic komus, ze cos jest lepsze, neich sam wyproboje

po prostu kazdy lubi co innego