Teraz jest 19 kwi 2025, 03:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: :(
PostNapisane: 19 wrz 2003, 18:19 

Powiem jedno za duzo osob ma admina na serwerze PRGK. Proponuje wywalic wszystkich poza graczami PRGK, albop wogle zostawic tylko "szefow" PRGK. Chyba wszyscy wiedza o co chodzi...

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2003, 18:32 
Moderator forum

IMO adminów nigdy dosyć (oni trzymają porządek), ale masz racje - na PRGK niektórzy admini ostatnio nieco zapomnieli po co maja swoje uprawnienia - aby wywalać graczy zachowujących się nie fair, a nie ustawiać serwa pod swoje widzimisie (zmiany map itp.).

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2003, 20:07 

no z nieba mi spadacie z tym watkiem. dzisiaj dwa razy wkurwienie. odpalam ASE - na prgk duzo ludzi. wbitka. battle of britain. laduje sie laduje, zaczyna, bęc - zmiana na stalin. przed chwila - coral see. wchodze, gramy minute czy dwie - bęc, zmiana na baxe. zero informacji, zero pytania sie innych. jak spytalem kto zmienil - cisza.

troche szacunku dla ludzi ktorzy graja u was.... :?

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2003, 21:28 

Niestety musze się zgodzić z chłopakami z arcy i postaram się coś z tym zrobić bo takie problemy są sygnalizowane nie poraz pierwszy :evil: .

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2003, 22:47 
Oldboy Battlefield.pl

Adminowanie trzeba wyssac z mlekiem matki a nie wygrzebac rekoma w oborniku...
Sad but true...

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2003, 00:10 

Proponuję dać uprawnienia admina na PRGK jeszcze kilkudziesięciu ludziom, może dać ogłoszenie w gazecie albo dołączać w promocji do czipsów.

Właśnie zakończyłem część rozrywkową dzisiejszego wieczoru. Kiedy dotałem do domu po 14 godzinach pracy, dzięki anonimowym adminom PRGK mogłem mile spędzić czas najpierw czekając na załadowanie jednej mapy, potem wziąć udział w ciekawym jak zwykle kampfeście na Battle of Britain, następnie fascynująco zaczekać sobie na załadowanie Aberdeen, aby kilka sekund później oddać się niemal równie pasjonującemu oczekiwaniu na załadowanie mapy Bulge. Dzięki.

Kurza twarz, włączam BFa żeby grać, a nie czekać na przeładowanie mapy! Mogę nawet nacierać na Niemców na Omaha, tylko dajcie mi _GRAĆ_

BTW - moja wczorajsza (przedwczorajsza?) wizyta na serwie Fire Squadu skończyła sie jak zwykle - spotkałem gromadę graczy ganiających się po Berlinie _tylko_inżynierami_bo_kick_. Niniejszym czuję się ostatecznie zachęcony do dalszych wizyt tamże.

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2003, 00:32 
Oldboy Battlefield.pl

gregolec napisał(a):
...dzięki anonimowym adminom PRGK ...

Nie ma czegos takiego jak anonimowi admini.. a jezeli na prgk sa tacy to head admin jest ******. Wszystko da sie sprawdzic kto i co i jak.
gregolec napisał(a):
BTW - moja wczorajsza (przedwczorajsza?) wizyta na serwie Fire Squadu skończyła sie jak zwykle - spotkałem gromadę graczy ganiających się po Berlinie _tylko_inżynierami_bo_kick_. Niniejszym czuję się ostatecznie zachęcony do dalszych wizyt tamże.

Przepraszam. Naprawde jest mi przykro... takie zachowanie bylo juz pietnowane w naszym klanie. Nestety spowodu awarii mojego netu, od poczatku wrzesnia nie mialem prawie zadnej kontroli nad serverem.
Chcialbym dodac jeszcze ze na serverze FS adminami sa:
Zulus
JanicQ
Okota
i nikt wiecej. wiec jesli nas nie ma na serverze a ktos ci tak mowi to prosze kontaktowac sie ze mna na gg i powiedzec ze cos takiego ma miejsce... Niestety zawsze istnieje mozliwosc ze ktores z hasel wycieklo.
Jeszcze raz przepraszam.

PS Aha cos mi sie przypomnialo na serverze poznymi wieczorami czasami zbiera sie garstka ludzi ktora wlasnie lubi grac w taki sposob (tylko inzynierzy itp.) no ale nie znaczy to ze ktos bedzie kickowal z adminki najwyzej moga na ciebie zavoteowac.

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2003, 10:00 

Okota napisał(a):
gregolec napisał(a):

Przepraszam. Naprawde jest mi przykro... takie zachowanie bylo juz pietnowane w naszym klanie. Nestety spowodu awarii mojego netu, od poczatku wrzesnia nie mialem prawie zadnej kontroli nad serverem.
(...) wiec jesli nas nie ma na serverze a ktos ci tak mowi to prosze kontaktowac sie ze mna na gg i powiedzec ze cos takiego ma miejsce... Jeszcze raz przepraszam.

Nie ma właściwie sprawy. Ja również przepraszam, bo trochę mi się wczoraj ciśnienie podniosło i raczej niepotrzebnie się uniosłem.
Mam najwyraźniej jakiegoś pecha do serwa FS ;) Co wchodzę, to trafiam na jakąś dziwną dyscyplinę. Cóż, bywa. :)
Cytuj:
PS Aha cos mi sie przypomnialo na serverze poznymi wieczorami czasami zbiera sie garstka ludzi ktora wlasnie lubi grac w taki sposob (tylko inzynierzy itp.) no ale nie znaczy to ze ktos bedzie kickowal z adminki najwyzej moga na ciebie zavoteowac.

W takim razie niepotrzebne larum podniosłem. Być może nie napisałem wyraźnie - nikt mnie nie kicknął. Pojawiła się jedynie sugestia, że za granie nie inżynierem mogę zostać kicknięty. Więc sobie poszedłem gdzie indziej. Niemniej w kwestii FS zaczyna mnie dopadać lekka paranoia ;)

Pozdrawiam

PS. Skoro już takie ograniczone mecze się rozgrywają, to czy pomysłodawcy mogliby wpisywać o nich info na ekran powitalny? Uważnie przeczytałem, czy na serwerze FS i mapie Berlin nie ma jakiś dziwnych igrzysk - nie było informacji. Wszedłem, załatwiłem z StG paru biegających inżynierów, dostałem stek dosadnych określeń i informację, że tutaj gra się inżynierami. Informacja na wejściu uprości sprawę.

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2003, 10:24 
Oldboy Battlefield.pl

:) no coz niestety nie mam mozliwosci monitorowania 24/24 servera a w szczegolnosci tego co ludzie sobie na nim ustanawiaja - pamietaj mamy demokracje :lol: i to co juzek z pcinia dolnego razem z onufrym z zabitejwsi ustala razem ze soba i z kolezkami od qfelka to juz ich sprawa :lol:
a co do powitalnego okienka... to chyba jestes w 0.5% graczy ktorzy go czytaja... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2003, 12:15 

Hej.
Słuchajcie byłem podczas sytuacji o której mówia gregolec i massca. Na serwie byłem tylko ja z PRGK i Vegeta. Zaden z nas nie zmienił wtedy mapy na aberden. Cos sie sfakało w mechanizmie votowania po prostu. Zawsze jak zmieniam mape pytam wszystkich na serwie na jaką i wybieram ta którą chce wiekszosc. Chyba , że wszyscy milczą a czat nie laguje to zmieniam na berlin:)))) Poprosze Piaska zeby sprawdził kto sie bawi w jakies dziwne zmiany map.

Ale fakt . Admina powinno miec kilka osob, tylko wtedy pozostaje sprawa TK. Beda sie mnożyc jak psy.

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2003, 13:23 

A co do serwera FS gregolec to uwierz mi, że ani ja, ani Okota czy tym bardziej Zulus nie bawimy się w takie gierki. Po prostu musiałeś natrafić na jakąś bande dzieciaków grających akurat na naszym serwie. I prośba do wszystkich. Jeżeli ktoś spotka się z taką sytuacją to prosze o kontakt na gg:1688850. Tym bardziej, jeżeli będzie w tym uczestniczył któryś z klanowiczów FS. Jakiś czas temu odebrałem wszystkie adminki klanowiczom za takie właśnie zabawy. Widać, że chyba nie poskutkowało. Znowu trzeba ich do porządku doprowadzić. Aha. A czy wtedy byli tam klanowicze FS ? Jeśli tak to możesz mi napisać na gg ich nicki ...

Pora wreszcie zrobić porządki na serwach. I nie mówie tutaj tylko o jednym serwie ale o wszystkich. Ja zaczynam od serwa FS.

Pozdarawiam - JanicQ

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2003, 13:24 

A co do serwera FS gregolec to uwierz mi, że ani ja, ani Okota czy tym bardziej Zulus nie bawimy się w takie gierki. Po prostu musiałeś natrafić na jakąś bande dzieciaków grających akurat na naszym serwie. I prośba do wszystkich. Jeżeli ktoś spotka się z taką sytuacją to prosze o kontakt na gg:1688850. Tym bardziej, jeżeli będzie w tym uczestniczył któryś z klanowiczów FS. Jakiś czas temu odebrałem wszystkie adminki klanowiczom za takie właśnie zabawy. Widać, że chyba nie poskutkowało. Znowu trzeba ich do porządku doprowadzić. Aha. A czy wtedy byli tam klanowicze FS ? Jeśli tak to możesz mi napisać na gg ich nicki ...

Pora wreszcie zrobić porządki na serwach. I nie mówie tutaj tylko o jednym serwie ale o wszystkich. Ja zaczynam od serwa FS.

Pozdarawiam - JanicQ

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2003, 14:55 

hmm fakt tak był na prgk wczoraj ktośzmieniała nikt nie wiedziął kto :) i bez ostrzeżenia chociaż jak było MArket GArden to był spokój

ukryty Admin ??????

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2003, 18:36 

Ja też nie lubie sytłacji kiedy się zmienia mapy bo admin chce sobnie taką. Ja dziekuję kiedy 5 min czekam na pierwszą mape pojawia się okno i znowu czkeam 5 min :/. Nie każdy ma 512 ram.

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2003, 19:04 
Moderator forum

Ja mam 512 i dalej musze czekać (to troche pomaga, ale nie rozwiązuje problemu).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2