Okota napisał(a):
gregolec napisał(a):
BTW - moja wczorajsza (przedwczorajsza?) wizyta na serwie Fire Squadu skończyła sie jak zwykle - spotkałem gromadę graczy ganiających się po Berlinie _tylko_inżynierami_bo_kick_. Niniejszym czuję się ostatecznie zachęcony do dalszych wizyt tamże.
Przepraszam. Naprawde jest mi przykro... takie zachowanie bylo juz pietnowane w naszym klanie. Nestety spowodu awarii mojego netu, od poczatku wrzesnia nie mialem prawie zadnej kontroli nad serverem.
(...) wiec jesli nas nie ma na serverze a ktos ci tak mowi to prosze kontaktowac sie ze mna na gg i powiedzec ze cos takiego ma miejsce... Jeszcze raz przepraszam.
Nie ma właściwie sprawy. Ja również przepraszam, bo trochę mi się wczoraj ciśnienie podniosło i raczej niepotrzebnie się uniosłem.
Mam najwyraźniej jakiegoś pecha do serwa FS

Co wchodzę, to trafiam na jakąś dziwną dyscyplinę. Cóż, bywa.

Cytuj:
PS Aha cos mi sie przypomnialo na serverze poznymi wieczorami czasami zbiera sie garstka ludzi ktora wlasnie lubi grac w taki sposob (tylko inzynierzy itp.) no ale nie znaczy to ze ktos bedzie kickowal z adminki najwyzej moga na ciebie zavoteowac.
W takim razie niepotrzebne larum podniosłem. Być może nie napisałem wyraźnie - nikt mnie nie kicknął. Pojawiła się jedynie sugestia, że za granie nie inżynierem mogę zostać kicknięty. Więc sobie poszedłem gdzie indziej. Niemniej w kwestii FS zaczyna mnie dopadać lekka paranoia
Pozdrawiam
PS. Skoro już takie ograniczone mecze się rozgrywają, to czy pomysłodawcy mogliby wpisywać o nich info na ekran powitalny? Uważnie przeczytałem, czy na serwerze FS i mapie Berlin nie ma jakiś dziwnych igrzysk - nie było informacji. Wszedłem, załatwiłem z StG paru biegających inżynierów, dostałem stek dosadnych określeń i informację, że tutaj gra się inżynierami. Informacja na wejściu uprości sprawę.