Teraz jest 24 lis 2024, 07:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 404 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2006, 17:33 

chłodzenie raczej dobre, znaczy optymalne poniewaz nie podkrecalem grafy. A tak wogole to chyba zrezygnuje z zakupu pudełkowej wersji.

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2006, 17:45 

MATiASSek napisał(a):
Czy wiadomo kiedy bedzie Demo Arma ??Mialy byc 2--mp i sp.

Jak nie zagram w demo nie kupie tej gry

Ponoć 21 grudnia.

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2006, 19:12 

Pojawiła się lista to co naprawi patch 1.02. Jest ona naprawdę ogromna :shock: :shock: Jeżeli ktoś wcześniej nie wierzył w BIS teraz ostatecznie może się przekonać. Z czasem poprawią wszystko.

Link do listy

Sam patch ma się pojawić wkrótce i ma być dla wszystkich wersji językowych.

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2006, 19:52 

Co prawda patch do Faces of War jest wiekszy wiec nie powala mnie ilosc ale faktycznie widac, ze chlopaki pracuja. Z kupnem gry czekam az wszystkie te masakryczne bledy znikna - nie lubie byc bestatesterem za wlasna kase ;]

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2006, 20:00 

Nie no nie przesadzajmy :) Gra w wersji 1.01 już jest grywalna, ale to oczywiście nie zwalnia z tego, iż mogła by być bardziej :D

Tymczasem wypłynął już patch 1.02 dla wersji czeskiej.
Wcześniejszy mirror miał CRC :!:
Cała lista mirrorów tutaj: http://www.arma-zone.pl/modules.php?nam ... le&sid=499

Pozostało czekać na patcha dla wersji niemieckiej i polskiej.

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2006, 21:25 

Ubi napisał(a):
QuattroPL napisał(a):
Mój komp to
-p4 ht 2.8
-Radeon 9800 pro
-1500 ram

no to niezle ta gra ma wymagania :shock:

Ja bym napisal, ze komp to raczej kiepski. P4 nie sprawdza sie grach, lepiej miec AMD. Radeon 9800 to przezytek. 1,5 GB RAM to nic specjalnego, zalezy jeszcze czy sa to firmowki itd. etc.

Jezeli ktos ma karte conajmniej na poziomie GF 7600 GS, 2 GB RAM i AMD-ka 3000+ to moze smigac spokojnie.

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2006, 21:31 

Komp może i słaby, ale na all low powinno chodzić, jeżeli bf2 śmiga mi na full(textury med) detalach.

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2006, 21:31 

eJay napisał(a):
Jezeli ktos ma karte conajmniej na poziomie GF 7600 GS, 2 GB RAM i AMD-ka 3000+ to moze smigac spokojnie.
ja mam 7600GS, AMD 3800+ i tylko... 1 GB ram :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, 00:10 

eJay napisał(a):
1,5 GB RAM to nic specjalnego, zalezy jeszcze czy sa to firmowki

rotflol, prosze oswiecic mnie ciemnego jak _duza_ roznica jest pomiedzy "niefirmowkami" a "firmowkami", 10 fps czy moze 1?

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, 00:42 

hmmm napisał(a):
eJay napisał(a):
1,5 GB RAM to nic specjalnego, zalezy jeszcze czy sa to firmowki

rotflol, prosze oswiecic mnie ciemnego jak _duza_ roznica jest pomiedzy "niefirmowkami" a "firmowkami", 10 fps czy moze 1?

Czytałem kiedys na Onecie, że różnica wynosi ca. 9-10fph i waha się zależnie od jakości prądu w gniazdku.

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, 02:01 

troche mnie rozczarował ten Armed, zwłaszcza za wszelakie błędy i wysokie wymagania. Gra jest mimo to ciekawa, realistyczna (pomijając zachowanie botów i odgłosy pojazdów) i stanowi miłe urozmaicenie od BF-ów :) , z czystym sumieniem dam jej 8/10.

P.S. Jeżeli w tych patchach zwiększą nieco fps-y, poprawią skopany system sterowania śmigłowcami i zlikwidują bugi to będzie git :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, 10:04 

bis w ofp poprawil bledy w patchah, wydaje mi sie ze w arma tez tak zrobia,

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, 12:31 

$towarzysz$ napisał(a):
troche mnie rozczarował ten Armed, zwłaszcza za wszelakie błędy i wysokie wymagania. Gra jest mimo to ciekawa, realistyczna (pomijając zachowanie botów i odgłosy pojazdów) i stanowi miłe urozmaicenie od BF-ów :) , z czystym sumieniem dam jej 8/10.

P.S. Jeżeli w tych patchach zwiększą nieco fps-y, poprawią skopany system sterowania śmigłowcami i zlikwidują bugi to będzie git :wink:

Z rozpiski tego co będzie w patchu 1,02 sporo mają poprawić. Mówię sporo bo nie wszystko... mam nadzieję, że poprawić będzie znaczyło poprawić...

I ten trick z nieśmiertelnością.... co za gówno...

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2006, 22:35 

Pierwsze, na szybko wrażenia po krótkich (kilkunastominutowych :roll: ) oględzinach gry pod patchem 1.02 dla wersji niemieckiej. Z wydajnością gry niewiele się poprawiło. Wydaje mi się, że troszeczkę gra płynniej chodzi w czasie lotu np. śmigłowcem natomiast leciutka zmiana w wydajności in minus w lasach. Sprawdzane frapsem. Na minus (chociaż niekoniecznie - poprawiona wydajność?) da się zauważyć pogorszenie jakości wody - morza, rzeki w ustawieniach low-very low-normal. Jak już wcześniej zapowiadano poprawiono model lotu smigłowcem. I daje się to odczuć. Poprzednio podczas ostrzejszych zakrętów lub autohovera przy dużej szybkości śmigłowiec tracił stabilność i zaczynał się chwiać albo kręcić trochę bezwładnie wokół osi. Teraz tego nie ma, tyle że skręcając trzeba uważać na utratę siły nośnej i obniżanie lotu ale takie zachowanie maszyny wygląda mi na jak najbardziej naturalne. Wydaje mi się też, że wraz z nowym sterownikiem OpenAL załączonym w patchu gra poprawiła się od strony audio. Nie mam już tego niemiłego wrażenia, że nie odtwarzane są niektóre dźwięki. W następnym patchu mogliby coś zrobić z tym żrącym FPS HDRem. Nie było mnie w weekend w domu a patcha zainstalowałem przed chwilą także te moje uwagi to naprawdę tylko pierwsze wrażenie, za co ewentualnie przepraszam :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2006, 00:03 

a ktos sie nie orientuje kiedy dokladnie ma wyjsc polski patch 1.02? bo za necie za bardzo na zagranicznych serwach nie idzie grac :?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 404 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2