Teraz jest 5 mar 2025, 21:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2006, 20:54 

eee, gadanie ja tylko na klawiatórce ... bez niej się nie da życ

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2006, 16:23 

ja troszkę latam samolotem (na myszka 2000dpi +klawa) i od razu ropoznaję że ktoś lata na joy (dużo ciaśniejsze skrety i manewry idzie robić), kiedyś od kupla pożyczyłem na 2miesiace joya tracera, to pod koniec tego okresu czesto mnie wywalali z serwerów za cheaty, czego w ogóle nigdy nie stosowałem, na myszce tez się to zdaży ale zdecydowanie rzadziej jak na joyu, czyli generalnie joy lepszy do samolocików, co do heli to sie nie wypowiem bo latam nim zdecydowanie gorzej jak samolotami

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2006, 16:48 

Torchę to nie fair bo ci z joystickami mają dużą przewagę :?

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2006, 16:59 

Panowie fachowcy, mam pytanie ponieważ zastanawiam się właśnie nad kupnem joysticka, jaki jest najlepszy za przystępną cenę :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2006, 17:11 
Moderator forum

przeszukaj forum, była masa takich pytań

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2006, 11:49 

Kwikor napisał(a):
Torchę to nie fair bo ci z joystickami mają dużą przewagę :?

No... cziterzy wredni!

Ja bym tez pietnowal tych z lepszymi kartami graficznymi. Maja jeszcze wieksza przewage...

A jak ma dobra grafe i uzywa joya, to juz w ogole bana od razu!

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2006, 17:02 

mi sie cos na joyu popierniczyło... mam tak ze jak dam manetke do przodu... to dziób idzie mi do góry,. :x nie wiem co jest grane.. próbowałem juz inwersje (czy cos takiego) i dalej nic.. :cry:

Tak samo chyba na heli... ( nie sprawdzałem na joyu) bo jak myszke przesune do góry to dziób tez idzie do góry... ale do tego sie juz przyzwyczaiłem i mi to nie przeszkadza :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2006, 17:41 

Trzymaj Joya odwrotnie :D I po problemie tylko bedziesz muail sie przyzwyczaic do dziwnego skrecania. A tak na serio to tam w ustwieniach seterowani nie ma "przycisku" odpowiedzialnego za to (dziog do gory itp) ?? A jak nie to moze ustawienia sterowania przywroc na domyslne i poustawiaj od nowa :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2006, 19:07 

Grubber{PL} napisał(a):
(..)A tak na serio to tam w ustwieniach seterowani nie ma "przycisku" odpowiedzialnego za to (dziog do gory itp) ?? (...)

No fakt są... ale jak wybieram : "dziób w góre" i przechylam manetke do tyłu, to zarówno w polu : "dziób w góre" i "dziób na dół" pokazuje mi : "oś 1"... i tyle. :?

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2006, 19:26 
Redaktor Battlefield.pl

tiszert napisał(a):
Grubber{PL} napisał(a):
(..)A tak na serio to tam w ustwieniach seterowani nie ma "przycisku" odpowiedzialnego za to (dziog do gory itp) ?? (...)

No fakt są... ale jak wybieram : "dziób w góre" i przechylam manetke do tyłu, to zarówno w polu : "dziób w góre" i "dziób na dół" pokazuje mi : "oś 1"... i tyle. :?

Zauważ, że jest tam jeszcze znak "-" i "+"

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2006, 19:26 

tiszert napisał(a):
ie wiem co jest grane.. próbowałem juz inwersje (czy cos takiego) i dalej nic..

a gdzie próbowales? w glownych ustawieniach sterowania? czy w ustawieniach sterowania samolotu? Kazdy pojazd ma to chyba osobno.

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2006, 20:25 

tiszert napisał(a):
Grubber{PL} napisał(a):

W takim razie wybierz "dziób w górę" i przechyl manetke do przodu i problem powinien zniknąć - identyczny miałem problem lecz w Demie BF2142 :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2006, 20:35 

heh... :lol: dziwna sprawa... dałem tak : "dziób w góre" to ja manetka do siebie. i potem mimo komunikatu o zdublowaniu klawiszy dałem "dziób w dół" manetka od siebie... i ni z tąd ni z owoąd wszystko działa wyśmienicie :D:D... ale i tak dzikei za pomoc !!

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2006, 13:52 

Ciekawość mnie zrzera czy ktoś z tego forum lata badz próbuje latać Jetem na joypadzie. Mam pada MM807 Universal Dual Shock 2, czyli inaczej mowiąc pada o konstrukcji podobnej do Dual Shocka 2. Jak myślicie? To jest dobre rozwiązanie? A i jeszcze jedno. Jaką macie ustawioną czułość myszki podczas lotów na myszce?

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2006, 15:21 
Redaktor Battlefield.pl

Halt-(PL) napisał(a):
Ciekawość mnie zrzera czy ktoś z tego forum lata badz próbuje latać Jetem na joypadzie. Mam pada MM807 Universal Dual Shock 2, czyli inaczej mowiąc pada o konstrukcji podobnej do Dual Shocka 2. Jak myślicie? To jest dobre rozwiązanie? A i jeszcze jedno. Jaką macie ustawioną czułość myszki podczas lotów na myszce?

Ja mam standardową, ale mam ustawione od 1600dpi do 2000dpi ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2