Teraz jest 27 lis 2024, 20:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 404 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 27  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2006, 02:42 

My, Czesi i Niemcy jesteśmy po prostu beta-testerami. Nikt nie znajdzie tyle błędów w grze co zwykły gracz. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2006, 03:06 

Gryniu napisał(a):
Btw pozdro dla $Towarzysza$ czy jakoś tak gość jest mega uparty zabijałem go z daszku chyba z 8 razy a on dalej do mnie przyłaził :lol:

grałem wtedy tak naprawde pierwszy raz w sieci i nadal jestem zieloniutki w tej grze :oops: :P A żebyś widział, jak się wtedy męczyłem żeby tam wejść, załamki prawie dostałem :P

Całę szczęście że w tej grze nie ma statów :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2006, 09:59 

Gryniu napisał(a):
... Nic dziwnego, że gra jest "nieco" odpychająca - tak jak napisał prezes ta gra powinna mieć miano BETY. Versja Final tak naprawdę pokaże się dopiero w UK a nasz rynek można potraktować jako mięsko doświadczalne...

faktycznie jestem "troche" zniesmaczony jakoscia wykonania ArmA, tym bardziej ze gram od czeskiej premiery, czyli wersji 1.0.
co do gry teamowej, takowa dla mnie nie istnieje, dopoki nie ma ts, i graczy o ktorych sie wie ze cos "qmają", tak jak sie ostatnio dobralem z Gryniem.
acha, "Wilda Respawn Stajl" dziala i tutaj-mapa ctf, niestety, przeciwnicy byli na tyle opieszali ze dali sie zamknac na respie... no coz-zwyciestwo ponad wszystko :twisted:
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2006, 11:09 

ii tam jest kilka (o dziwo niemieckich) serwow gdzie goscie naprawde wiedza o co chodzi - duzo miodzio leaderow i sporo kumatych zolnierzy :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2006, 13:15 

Gryniu napisał(a):
ja mam Amd 2600+ 2,0Ghz Radka x1650 ramu 1GB i na low/med śmiga jak marzenie (i o dziwo w cale źle nie wygląda!!). Gra wciąga.

po przegranym tygodniu i po poprawieniu nieco gry przez patcha gra się naprawdę dużo lepiej. Nic dziwnego, że gra jest "nieco" odpychająca - tak jak napisał prezes ta gra powinna mieć miano BETY. Versja Final tak naprawdę pokaże się dopiero w UK a nasz rynek można potraktować jako mięsko doświadczalne.

gra jest strasznie niezoptymalizowana pod wz kodu
strasznie chodzi jak dla mnie , powina byc wydana pózniej z lepszym kodem ,miniejszymi wymaganiami i wieksza promocjom
Byłyby HIT murowany
a tak to co .................?

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2006, 13:51 

Panowie, grałem w obydwie wersje ArmA (Pełną i DEMO) i muszę stwierdzić, iż DEMO działa gorzej niż pełna wersja (v1.02). Nie wiem jak to możliwe, ale tak jest. Pomimo, iż w demie okrojono wyspę do 1/4 całości to i tak działa ono u mnie gorzej niż full. Po drugie nie ma jeszcze żadnych dedykowanych serwerów dla Dema MP, w wyniku czego wszędzie są lagi. Jeżeli ktoś chce porządnie grać to niech się nie sugeruje demem (w przypadku ArmA), tylko od razu kupi pełną wersję. Jak widać BIS nie potrafi porządnie polecić swojego programu, ale tak to już jest z czechami 8)

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2006, 14:33 

ja tam Czechów kocham za OFP i Sąsiadów :) Za ArmA tylko lubie bo jest strasznie nie dopracowany, a te dżwięki brrrr...

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2006, 16:34 

No dzwieki to im ewidentnie nie wyszly ale to moze za 1-2 patche tez poprawia, lub fani w modach :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2006, 18:39 

Gra w trybie Coop jest nie do zdarcia. CTFy deathmatche to standard, ale coopy i CTI (juz niedlugo) po prostu miażdżą. O oprawę dzwiękowa zadbają fani. Juz zreszta mozna sciagnac zestaw patchow dzwiekowych, poprawiajacy odglosy samolotow i broni.

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2006, 19:23 

eJay napisał(a):
Gra w trybie Coop jest nie do zdarcia. CTFy deathmatche to standard, ale coopy i CTI (juz niedlugo) po prostu miażdżą. O oprawę dzwiękowa zadbają fani. Juz zreszta mozna sciagnac zestaw patchow dzwiekowych, poprawiajacy odglosy samolotow i broni.

bardzo ciekawe, sporo gralem w muti:
-coop-dopoki AI jest tak zabugowana jak jest, dopoki cala ta gra to jeden wielki bug-niegrywalne
-CTF-podobnie jak w ofp maja swoj wlasny fajny klimat, calkiem niezle
-DM w tego typu grze? bez sensu
-CTI-hmm moze wytlumaczysz kolegom ze na wiekszosci serwerow jest to wykluczony tryb z uwagi na tak razace bledy ze NIEMOZLIWA jest gra?

bardzo duzo zrzucaja niektorzy na "fanow"... a co z autorami? ano nic grunt ze maja $$$ na swieta.

NIE KUPOWAC!!!

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2006, 19:30 

Ktoś wie gdzie wypakować tego d3dx9_30.dll ?? :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2006, 19:32 

c/windows/system.

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2006, 21:10 

przsoi napisał(a):
eJay napisał(a):

bardzo ciekawe, sporo gralem w muti:
-coop-dopoki AI jest tak zabugowana jak jest, dopoki cala ta gra to jeden wielki bug-niegrywalne
-CTF-podobnie jak w ofp maja swoj wlasny fajny klimat, calkiem niezle
-DM w tego typu grze? bez sensu
-CTI-hmm moze wytlumaczysz kolegom ze na wiekszosci serwerow jest to wykluczony tryb z uwagi na tak razace bledy ze NIEMOZLIWA jest gra?

bardzo duzo zrzucaja niektorzy na "fanow"... a co z autorami? ano nic grunt ze maja $$$ na swieta.

NIE KUPOWAC!!!

no ja już nie mogę się doczekać porażki ET:QW :lol: :D . Co do opieprzania się twórców ArmA to jesteś jak najbardziej w błędzie, bezpodstawnie porównujesz Bohemie do DICE :P Czesi cały czas pracują nad patchami, w ostatnim znacznie poprawili latanie i usprawnili AI, a tego fani za nich by nie zrobili :wink: Co prawda audio jak było do dupy tak nadal jest ale w końcu nie odrazu Rzym zbudowano :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2006, 21:15 

Zagrałem w demko i gierka całkiem fajna gdyby nie te FPSy. :wink:

$towarzysz$ napisał(a):
no ja już nie mogę się doczekać porażki ET:QW
rotfl :P

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2006, 21:40 

hyh towarzysz, grasz 3 dni w ArmA i wiesz o niej wszystko... ja gram miesiac i sie myle... no coz, chyle czola. jak mowia biale murzyny - rispekt :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 404 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 27  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2