Teraz jest 20 lis 2024, 07:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2006, 13:50 

W pewnym stopniu masz rację jason.paury, ale nie do końca. Im dłużej siedzę w Linuksie, tym bardziej mnie on wciąga, jednak niestety, tym więcej dostrzegam problemów. Zresztą to nie tylko moja opinia. Mój kolega programista twierdzi: "po co mam siedzieć i zastanawiać się godzinamy nad tym, jak coś rozwiązać w Linuksie, skoro to samo w Windowsie mam po trzech kliknięciach?". Mimo że ja uwielbiam grzebać po różnych forach, oraz lubię próbować nowych konfiguracji itp., to jednak muszę mu przyznać rację, w Windzie wszystko idzie znacznie prościej. Nie jest to jednak wina samego tylko systemu, ale chyba przede wszystkim braku odpowiedniego wsparcia ze strony producentów sprzętu (patrz problemy ze sterownikami do kart ATI). Może kiedyś się to jednak zmieni. Mam nadzieję, gdyż zamierzam w przyszłości całkowicie przerzucić się na Linuksa :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 13:44 

Miałem kilka dystrybucji Linuxa : Cedegi nie miałem ale Wina miałem - nie polecam. W cededze słyszałem , że aby gry normalnie chodziły trzeba ustawić FPS w ustawieniach :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2