Teraz jest 19 lis 2024, 18:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 gru 2006, 19:32 

xxx

Ostatnio edytowano 28 gru 2006, 01:18 przez mamut., łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 19:59 

Twoi koledzy z klanu zdaje się, że robili to znacznie wcześniej, niż 21.12, przynajmniej na liście Pbusted widnieli już dawno, dawno temu :) Co do kary, jaką wyznaczy Ci społeczność Battlefielda... po tym co napisałeś i po moich doświadczeniach - będzie baaardzo surowa :roll: :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 19:59 
Spamer!

a widzisz niby tak pięknie miało byc ( tylko ciekawosc....... ) a jak sie skończyło to przez twoje sumienie teraz to pisze lecz nie wiadomo czy cie tępic za to ze ich używałeś czy ci pogratulować ze sie przyznałeś ( TO I TAK NIC NIE ZMIENI BO DŁUGO BEDZISZ MIAL NI FAJNIE NA SERVERACH NA KTORYCH TYM SIE BAWIŁĘŚ I U WSZYTKICH KTORZY TO PRZECZYTAJĄ) i MIEJMY nadzieje z tym SKOŃCZYŁEŚ..... :wink: powiedz jeszcze na jakich servkach grałeś :| byc moze zostałem twoja ofiara :| no i jaki masz nick :| A WY CO NA TO ?? :?: :twisted:

Ostatnio edytowano 26 gru 2006, 20:04 przez Blizzard_, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 20:01 

Do czego tu sie przyznawać??? Zostało to udowodnione. MAMUT bezczelnie się wypierał na naszym serwerze.

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 20:09 

Mamut przynajmiej przeprosiłeś ze Cheatów używałeś.
A inni Panowie z klanu "FoW" chyba nie maja zamiaru przepraszac?

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 20:09 
Redaktor Battlefield.pl

Lepiej siedzieć cicho i się nie przyznawać... ;p

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 20:16 

ciuś, ciuś, chociaz nie badzmy naiwni, duza czesc osob z forum, tych bardziej kumatych i aktywnych klanowo, ma dostep do cheatow i jedyne co ich rozni, to ze jeszcze nie zostali złapani..

Cytuj:
ci którzy mnie znają wiedzą o tym, że sam jestem zagorzałym przeciwnikiem cheatów i ich urzytkowników.

hehe, fajnie to kontrastuje z widokiem połowy nickow twojego klanu zbanowanych za cheaty.

Swoja droga człowieku, twoja ortografia kompletnie lezy i kwiczy, poswiec nauce chociaz 1/10 tyle czasu co na BF2, bo na maturce nie ma cheata : autokorekta.

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 20:21 

No i zaczyna się - martyrologia... W dupie mam jak, po co i dlaczego. Jak byście byli choć półgłówkami (a nie ćwierć-), to by nie było żalu. Jak ktoś chce sprawdzić jak działają cheat'y, to stawia serwer, wyłącza na nim PB, wyłącza PB w grze i sobie sprawdza jak to wygląda! Możecie mówić co chcecie, ale jeśli chcielibyście tylko zobaczyć, to właśnie tak byście zrobili, a nie pchcali się na rankingi! :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 20:24 

jason.paury napisał(a):
No i zaczyna się - martyrologia... W dupie mam jak, po co i dlaczego. Jak byście byli choć półgłówkami (a nie ćwierć-), to by nie było żalu. Jak ktoś chce sprawdzić jak działają cheat'y, to stawia serwer, wyłącza na nim PB, wyłącza PB w grze i sobie sprawdza jak to wygląda! Możecie mówić co chcecie, ale jeśli chcielibyście tylko zobaczyć, to właśnie tak byście zrobili, a nie pchcali się na rankingi! :evil:

Hehehehe i dalej sobie grają np. na serwerze NSZ :P

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 20:26 

Obrazek

:wink: Czytanie nie boli

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 20:28 
Moderator forum

rotfl :lol: nie ma jak to dobre tłumaczenie się :lol:

dobrze wiedziałeś, że możesz za to dostać bana.....

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 20:43 

No to ładnie sobie testowaliście w 7 :D prawie skład na conquest

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 20:52 

są w śwód was osoby które też mają podobne żeczy , i należą do znanych klanów , nie bendę tu przytaczał nicków , bo nie jestem teraz wiarygodną osobą. Ale skoro koleś (częsty gość na polskich serwerach , należący do znanego i poważanego klanu) gania się ze mną dookoła budynku na placu , ewidętnie widząc przez ściane to nie jest normalne albo biegnie za mną przez całą mapę , mimo tego że cały czas zmieniam kierunki . Takich numerów naoglądałem się przez te pare dni mnustwo , więc nie wiecie nawet z kim gracie.

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 20:54 
Moderator forum

mamut. napisał(a):
są w śwód was osoby które też mają podobne żeczy , i należą do znanych klanów , nie bendę tu przytaczał nicków , bo nie jestem teraz wiarygodną osobą. Ale skoro koleś (częsty gość na polskich serwerach , należący do znanego i poważanego klanu) gania się ze mną dookoła budynku na placu , ewidętnie widząc przez ściane to nie jest normalne albo biegnie za mną przez całą mapę , mimo tego że cały czas zmieniam kierunki . Takich numerów naoglądałem się przez te pare dni mnustwo , więc nie wiecie nawet z kim gracie.

:shock: :shock: :shock: gram w tą grę ponad rok i nie widziałem czegoś takiego :shock: :shock: dobra, skończ z tymi bajeczkami... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 20:54 

Piospi napisał(a):
rotfl :lol: nie ma jak to dobre tłumaczenie się :lol:

dobrze wiedziałeś, że możesz za to dostać bana.....

A ty nigdy nie jechałeś po mieście 100 km/h ? to też jest zakazane

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2