Teraz jest 19 lis 2024, 20:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 23:37 

Ok bierz 3 kolegów i zagramy spara jakiegoś zobaczymy. Ja wezme 3 i zagramy może być nawet oficjal jesli chcecie jesteśmy otwarci na propozyjce.

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 23:38 

Weź 4 :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 23:45 

Hynol napisał(a):
No to sobie panowie wytestowali na święta... :D. Rozumie że mastahy dostały global PB bananka? Co do reszty, codzi mi o oskarżenia względem graczy z klanów itd., to albo przedstawiacie dowody i podajecie nicki, albo swoimi tłumaczeniami tylko wystawiacie się na pośmiewisko. Dobry gracz potrafi na przykład otrworzyć ogień z wyprzedzeniem widząc jak poruszał się przeciwnik przed wejściem za osłone. Nie zawsze wychodzi, ale jak wyjdzie to masakra ;). Wygląda podejrzanie, ale nic w tym nadzwyczajnego. Sam tak robiłem mimo że skillem nie grzesze. Więc swoje płacze pod tytułem oni mnie biją więc mają czity zostawcie dla pluszowych misiów.

Thx Dr4go za prezencik świąteczny. ;)

Bany tylko (aż) na serwerach podłączonych do streamingu PsB. Dla pana AmemnonPL ban w drodze. Reszta klanu FoW wybanowana lokalnie na naszym serwerze. Tak dla pewności. :P

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 23:49 

Cytuj:
http://www.frogsofwar.pl/bf/forums.php?m=posts&q=506

Boże jak przeklinają.

Poczytałem ten topic na ich forum rewelacja w FoW-ach jest pełne przyzwolenie na cheaty:

Cytuj:
2 to to ze oni kozystali z tego moze z 4 razy tylko po to azeby zobaczyc jakie sa tego efgekty itp itd
nie kozystaja z tych dobrodziejstw lamerskich na sparingach

Cytuj:
No Red ma racje co ma czitowanie na rankingu do calego klanu. Gralismy dzisiaj piekny sparing i jakos nikt nie wlaczyl zadnych czitow a mogli no ale po ****???.

Widzicie mogli, a nie włączyli super !!!!

Cytuj:
Najważniejsze są mecze, bo to one pokazują twoje umiejętności a na ranking to lać dowoli. Z czitami czy bez nic nie szkodzi, ważne by w grupie dobrze grać.

Cytuj:
wogóle po co nam Ty to mówisz idź poskarsz sie innym ale nienawm gościu ty to już całkiem osiągnołeś 100% mołotostwa i pal gume mi stąd

Gratuluje postawy i życzę wielu sukcesów.

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 23:57 

Pany czytam to i nie bardzo kumam wasze wypowiedzi, dlaczego nikt nie zajmie żadnego powaznego stanowiska?

np.

1. Złapany osobnik nie ma szans na znalezienie nowego klanu (jasne jest dla mnie ze wylatuje ze swoijego klanu od razu)
2. Wszystkie klany banują go na swoich forach i stronach.
3. Wszystkie portale poświecone serii Batlefield wywiszają jego nick na liście zasłużonych, banują na www i na forum.
4. Wszyscy admini polskich serverów dopisują sobie go do lisy zbanowanych na wieki

Ludzieska wy mu nic nie robicie swoim gadaniem, on od rana gra na NSZ i ma to w dupie, boże ty patrzysz i nie grzmisz !!!!!!!!!!!!!!

P.S. Wpadło mi jeszcze do głowy jedno - zbanowac go na swoich slitach gg i zablokwać w skrzynce mailowej.

To dopiero była by jakaś tam kara online !
A gdyby sie pojawił na jakimś lanie - hmmmm - pestkowanie?:)))))

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 23:59 

Cytuj:
... a na ranking to lać dowoli. Z czitami czy bez nic nie szkodzi, ważne by w grupie dobrze grać.

LoL - cytat z forum FoW :P

P.S. Kto ma tam login??? przyznać się!!!

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 00:05 

Ja nigdy nic nie mialem i nie mam do klanów które reprezentuja kiepski poziom dopoki nie uzywaja czitow i maja kulture osobista na pewnym poziomie, ale FOW jest inne. Jak dla mnie nie tylko sfrajerowaliscie sie zeby "zobaczyc jak sie uzywa czitow" ale jeszcze bzdury na forum piszecie. Dobry gracz potrafi bardzo duzo rzeczy przewidziec o ile osoba ktora chce zabic robi przewidywalne ruchy ktore cechuja wszystkich slabych graczy. Takze wasze placze ze ktos za kims gania na okolo budynku sa po prostu smieszne :lol:

Mamut (domyslam sie nick nieprzypadkowy sadzac po wypowiedziach) - proponujesz "wyskoczenie na solo" ;D To tak jakby ktos złapany na dopingu w sporcie proponował komus starcie :D Jedne jest pewne, z waszymi czitami właczonymi czy nie, Sztandar napewno by wasz caly team wyciął :]

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 00:25 

Zabawne, "ja tylko testuje" na servie, z pb, przez 4 dni aha. Test możesz sobie robić jak już ktoś napisał; na servie najlepiej odłączonym od neta. Ciekawi mnie jedno po jaką cholere ? i bez pi******** że z ciekawości, wchodzisz na youtube.com wpisujesz multihack bf2 patrzysz jak wygląda i po ciekawości.

Co w tym jest takiego, przecież to odbiera fun z gry (o ile w bf'e można mówić o zabawie... :roll: ) [film z ET bo w bf'e takich multihacków niema ... jeszcze :? ]

dla ciebie i reszty sprytnych inaczej ...pwned.nl :arrow: stare ale jakże na miejscu

Na poprawe humoru ^^ oczywiście dla 18+ (ale też o haxach HF)

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 00:49 
Moderator forum

mamut. - zamiast testować cheaty, to weźcie się za gramatykę :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 01:10 

O kurcze następni ciekawi. Deja vu. Aż się przypomina sytuacja z końca wakacji. Pełne przyzwolenie na zabawę wspomagaczami i bardzo wyszukane słownictwo w komentarzach. Poziom idzie w dół...
Dobrze, że "Panowie" zostali przy BF2.

EDIT: Święty nie jestem, ale odrobinę kultury można zachować. A nie mięchem na lewo i prawo, bo przecie każdy przeklina. Ehh

Ostatnio edytowano 27 gru 2006, 01:29 przez JabbaH, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 01:23 

co sie czepiasz ze przeklinamy!!?? ty taki swiety ze nieprzeklinasz ??
chodzisz do kosciulka?? modlisz sie przed snem?
zapewne nie jak wiekszosc i tak samo klniesz w budzie / szkole / pracy
i komu kit sprzedajesz?

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 01:24 

1. Polecam lepiej przykladac sie do nauki j. polskiego...(caly klan)
2. Popracujcie nad kultura osobista(j/w)
3. Bajki o tym, ze tylko testowaliscie slyszalem juz setki razy w roznych grach.

Jednak dla tych co chca sobie tetsowac - ulatwienie:

Czity pozwalaja :
-widziec wroga na mini mapie niezaleznie od uav itd
-widziec wroga na mapie nawet zza budynkow + nicki i dystans
-widziec ile zycia ma dany gracz
-widziec jaka bron ma dany gracz
-wylaczac mgle i niebo
-likwidowac rozrzut
-celowac automatycznie w glowe
-uzywac bez czekania na ladowanie zabawek komendanta
-zamazywac pbss
-niekonczaca sie stamina
-niekonczaca sie amunicja
-brak odrzutu przy snajperkach
-uzywanie zabawek komendanta chociaz sie nim nie jest
-brak efektow sniegu itp

Mysle, ze nie naruszylem regulaminu piszac co mozna miec z czitow a zaspokoilem chyba ciekawosc "testerow". Jednak jest w czitach pewien haczyk(to dla tych co sie napalili dodatkowo po przeczytaniu w/w) czity bardzo szybko staja sie wykrywalne. Wtedy wasza gra moze nadawac sie juz tylko do wywalenia ;] W najlepszym wypadku nie bedziecie mogli grac na 80% serwerow ;}

Jesli chodzi o hardcorowe czitowanie to w AmericasArmy byly takie jaja dodatkowo:
-Zmiana nicku na bierzaco(normalnie tzreba via www raz na 24h max)
-Wyrzucanie innych graczy z serwera
-Ignorowanie pb kickow i banow

I pewna perelka, ktora mnie powalila gdy to zobaczylem...

kamerki na zasadzie picture in picture pokazujace co widzi 3 najblizej znajdujacych sie wrogow(jakby sie bylo obserwatorem w ich druzynie)

Ostatnio edytowano 27 gru 2006, 01:25 przez Lailonn, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 01:25 

[FoW]kakarot666 napisał(a):
co sie czepiasz ze przeklinamy!!?? ty taki swiety ze nieprzeklinasz ??
chodzisz do kosciulka?? modlisz sie przed snem?
zapewne nie jak wiekszosc i tak samo klniesz w budzie / szkole / pracy
i komu kit sprzedajesz?

a co ma kultura osobista do religii ??

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 01:25 

Ooooo drago wiec moj bananik dotarl tylko nie wiem za co i jak bylbys tak mily pokaz mi mojego pbloga z ktorym jest cos nie tak ok ?? Taka mala prosba. Pozatym o boze ja dostalem bananika na cqf o nie ... nie wazne ze jest jeszcze 3000 serwerow nie to nie jest wazne. A za co bananik bo dostalem go razem z Akkim w jednym momencie a no bo po przeciwnej stronie 2 panow z cqf bardzo w pipulke dostawalo no nic ah te dzieci. Teraz co do mamuta ekhm kim wy wogole jestescie ?? Ja mysle ze TYLKO graczami ktorzy maja badz co badz gowno do powiedzenia komu innemu no chyba ze sie myle i stanowicie jakas wladze no to inna bajka. Wiec czemu ktokolwiek ma byc osadzany z waszej reki ?? Kompletna pomylka. Co do fowu jeszcze to jest taka sprawa ze GRABA ZIOMAS GROM i MARCINK nie sa w naszym klanie od dawna. Wiec jak mozna na podstawie dwoch pozostalych czlonkow teamu Kreoza i Mamuta osadzac caly klan ?? Tez nie wiem moze to jakas wasza polityka.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 01:28 

co chlopaczki widze ze jakas nowinke zescie odkryli ze paru naszych se uzywalo cheaty no i co z tego? ja osobiscie mam w dupie granie na FFA bo nie ma tam kompletnie poziomu i mnie to nie jara jak w wiekszosci z nas a z tym ze ktos 4 razy sobie uzyl cheata na FFA nie tylko te 3 osoby od FoW ale cale rzesze grajacych tam lam wiec prosze ruszcie choc raz lbem zamin cos zaczniecie szrajbowac na forum

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2