Teraz jest 19 lis 2024, 22:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 02:11 

[FoW]kakarot666 napisał(a):
Maniac napisał(a):

Jeżeli już 6 osób zostało złapanych przez PB to już coś znaczy. Nie uwierze w to, że pozostała część klanu nie wiedziała o osobach cheatujących, a brak reakcji ze strony w/w osób znaczy na to że pozwalają na ten proceder. Nie nawidze Cheaterów i mój stosunek się do tego nie zmieni. Jeśli to nie twój klan to:
a) dlaczego masz tag [FoW]
b) branisz tak bardzo w/w klan?

a mam tak FoW bo do niego naleze co nieznaczy ze jestem CL
b ) nie moge patrzec jak mowicie takie bzdury

wracając do tego co napisałem "twojego" nie znaczy, że jesteś CL'em pozatym klan to nie własność jednej osoby, a używając słowa twojego miałem namyśli że do niego należysz.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 02:11 

Sądząc po poziomie wypowiedzi, bliżej Ci do ludzi stojących pod budką z piwem niż elity społeczeństwa. Ale patrząc na naszych polityków oraz to co pokazują media, doskonale pasujesz do roli obywatela IV RP.

EDIT: [FoW]kakarot666 mogę prosić o jakieś konkrety? Newsy na stronach, tematy na forach czy tym podobne rzeczy? Moja wiedza ogranicza się w zasadzie do BFa, ale z chęcią się dokształcę.

Ostatnio edytowano 27 gru 2006, 02:15 przez JabbaH, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 02:12 

PHhah nie sory ok ok :lol: Drugi czlonek wildy brawo za jakze kreatywny i rozwiniety post widac tu jak swietnie potrafisz myslec.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 02:13 

Oo w USA na turnieju Starcrafta byles? Ciekawe bo Polacy tam nie bardzo jezdzili - tylko kilku. Ktorym to mastahem jestes ty? ;] tekkena tez turnieje. No tak slyszlaem o tych mistrzostwach z milionami dolcow do wygrania. To ty jeszcze nie mieszkasz na karaibach? ;D

Jesli jestes 3 lata po studiach i poslugujesz sie tak zalosnym poziomiem ortografii to ja szczerze wspolczuje.

Ostatnio edytowano 27 gru 2006, 02:15 przez [FoW]kakarot666, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 02:14 
Moderator forum

jakieś dowody ?

a ja spotkałem się z fatal1tym i wygrałem z nim :>

rotfl..........

Ostatnio edytowano 27 gru 2006, 02:14 przez Piospi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 02:14 

Yahahhahah brawo brawo maniac ile masz lat 10 12 ?? Idz poskarz sie jeszcze komus bo za malo was hahah A tu widac wasz prymitywizm rzuciliscie sie na kogos jak na mieso za komuny. Nie mozna skonczyc z jednym bo jakze kreatywny post piospiego i twoj jabah zostal tu wtracony.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 02:15 

Zobacz co oznacza kreatywność a potem uzywaj slowa ;]

ps. Zupelny OT ale co tam. Gdy gralem ostro w Americas Army znalem grupe graczy z Sosnowca i to oni okazali sie mega cziterami. Gdy gralem w Ultime Online tez ekipa z sosnowca byla marginesem. Czyzby to miasto pelne bylo odszczepiencow? :shock:

[FoW]kakarot666 no ale dawaj dowody na wygrane turnieje w USA. Gralem w Starcrafta i tylko nieliczni Polacy byli dosc dobrzy by grac na skale EU a co dopiero swiatowa. Skoros elita to dawaj, moze o autograf poprosze ;D

Chyba, ze jezdziles na turnieje jako widz - w to uwierze ;]

ps. Pisalem juz, ze polskich znakow nie uzywam celowo. Za glupi by zrozumiec? :P

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 02:17 

Taaaaak gdy gralem w ET wszyscy z wroclawia okazali sie lamusami gdy gralem w CoH tak samo a grajac w R6V znowu to no nie to miasto musi byc pelne mega mutantow.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 02:18 

oczywiscie
zdjecia
mozesz pogadac z moimi kumplami (tak tak wpypowiem sie w pelni bo niektozy tu maja problemy z koncetracja nie FoWowymi )
mozesz nawet pogadac z moim starym on osobiscie zalatwial mi bilety
XD
chyba niemyslicie ze bede publikowal swoje zdjecia tu?
a kogo to obchodzi slownik j. polskiego obejmoje cala polske realna i nierealna jestes polakiem UZYWAJ POLSKICH ZNAKOW moze zbyt leniwy? jestes?

Ostatnio edytowano 27 gru 2006, 02:21 przez [FoW]kakarot666, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 02:19 

AmnemonPL napisał(a):
Yahahhahah brawo brawo maniac ile masz lat 10 12 ?? Idz poskarz sie jeszcze komus bo za malo was hahah A tu widac wasz prymitywizm rzuciliscie sie na kogos jak na mieso za komuny. Nie mozna skonczyc z jednym bo jakze kreatywny post piospiego i twoj jabah zostal tu wtracony.

Piękny post, gratulacje inwencji. Widać, że jesteście na tyle "inteligentni" (tak bardzo lubicie używać tego sława to czemu i ja miał bym nie używać? :) ), tutaj [FoW]kakarot666 opisuje nam swoje podboje na arenie SC oraz Tekken'a(fajnie, miło dowiedzieć się czegoś więcej o osobach z którymi się grało kiedyś na serverach/ligach). Ty z każdym swoim postem używasz "AHHHAAA" bądz też "Yahahhahah"(co oznacza że to jednak chyba ty nie przekraczasz lat 10, czy też 12?). Co do "rzucania się jak na mięso" bardzo ładne porównanie, niczym Homeryckie. Kwestia taka, że to forum żyje iście "swojskimi" aferami i flejmami.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 02:20 

Ahahahaha. Z kazdego turnieju sa dowody w postaci listy zwyciezcow chociazby. Na stronach fanowskich danej gry sa tez wzmianki, ze akurat rodacy cos wygrali. No ale ok. Spytam twojego starego co ci bilety zalatwial. A jak takis dorosly i pracujesz to sam na bilecik nie miales? ;>

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 02:21 

Nooo tak wkoncu wiec nie trudno wytezyc choc te kilka zwoi zeby cos napisac skladnego gratulacje co do ahahaha i yhahha poprostu niektore wypowiedzi sa tak smieszne ze az sie lezka w oku kreci.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 02:21 

panowie schodzicie z tematu :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 02:22 

Noooo ta zaraz zacznie sie obrzucanie blotem juz bez owijania w bawelne no ale nic moze sie myle. Fajnie jest tez posmiac sie czyims kosztem. Co do porownania homeryckiego jednak maniac nie trafiles bo antyk to jednak troche za wczesna epoka moze tak romantyzm juz predzej.

Ostatnio edytowano 27 gru 2006, 02:23 przez AmnemonPL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 02:23 

akurat osobiscie nie moglem zalatwic ich
a co do stronek to totalna bujda nic takiego sie nietwozy ale spoczko mow co chcesz

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2