Teraz jest 19 lis 2024, 22:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 13:06 

AmnemonPL napisał(a):
Hahaha kupa w gaciach a to dobre udalo ci sie. Smierdzi to moze tobie z pyska

w pysk to można za takie gadki dostać, młokosie :D

powiem szczerze, że takich przygłupów jak amnemon, czy ten cośtam666 to dawno tutaj nie widziałem :D zamiast pisać lećcie na tej wasz turniej bierek w Chinach

chciałbym spointować moją wypowiedź słowami, które wszyscy znamy i tak bardzo lubimy:
"Spieprzać dziady!" 8)

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 13:14 

Po takich wlasnie tematach i rozmowach utwierdzam sie w przekonaniu ze cheterow trzeba calkowicie usowac ze spolecznosci.
Kazdy ma prawo do ostatniego slowa,jego sie skonczylo wraz z zalozeniem tego tematu.

Teraz to juz tylko osmieszanie sie i zalosne obrazanie kazdego do okola.
To twoja wina ze ludzie tak na ciebie pisza.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 13:18 

A ja jestem ciekaw co za debile mają tak wspaniałe pomysły aby wchodzić na ogólne kanały klanowe TS'a i używając programu do zmiany głosu wyzywają klanowiczy :?: Ostatnio tylko panowie z BB byli tak zabawni, że weszli na naszego Ts'a i założyli sobie channel i siedzieli kij wie po co skoro mają swojego Ts'a :evil: Ostatnio oprócz wysypu cheaterów, noobów, idiotów podszywających się na forach za kogoś innego, trolli i reszty gówna jest istny wysyp półgłówków. Kultura sceny poszła ostro w dół :cry: :twisted: Szkoda gadać ehhh.......

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 13:25 

JAKUBASS napisał(a):
A ja jestem ciekaw co za debile mają tak wspaniałe pomysły aby wchodzić na ogólne kanały klanowe TS'a i używając programu do zmiany głosu wyzywają klanowiczy :?: Ostatnio tylko panowie z BB byli tak zabawni, że weszli na naszego Ts'a i założyli sobie channel i siedzieli kij wie po co skoro mają swojego Ts'a :evil: Ostatnio oprócz wysypu cheaterów, noobów, idiotów podszywających się na forach za kogoś innego, trolli i reszty gówna jest istny wysyp półgłówków. Kultura sceny poszła ostro w dół :cry: :twisted: Szkoda gadać ehhh.......

Zgadzam sie z Toba JAKUBASS,na naszego TSa tez wchodza jacys onanisci ktorzy puszczaja muzyke i brednie gadaja.

Juz nie wspomne o geniuszu hackingu ktory nam strone startowa blokowal.

Istne trzeposkory

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 13:26 

To moze admini klanów wypowiedzą się jakie jest oficjalne stanowisko kazdego z klanów w sprawie FoW i co zrobiliscie aby oni znikli ?

Szczególnie powinny sie wypowiedziec klany któe mają servery ranked w polsce .

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 13:27 

90s napisał(a):
JAKUBASS napisał(a):

Zgadzam sie z Toba JAKUBASS,na naszego TSa tez wchodza jacys onanisci ktorzy puszczaja muzyke i brednie gadaja.

Juz nie wspomne o geniuszu hackingu ktory nam strone startowa blokowal.

Istne trzeposkory

To wy nie macie własnego płatnego TS z Server Adminem?????

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 13:42 

Ale Darek oni już znikneli ze sceny, w ESL mają bana w CB nie grają. Przed tą akcją myslałem, że tego klanu już nie ma. Po prostu banda low skilli biega sobie z cheatami po różnych serwerach, a pozatym nikt o nich nie słyszał i nie usłyszy.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 13:43 

Jeżeli chodzi o potępienie jakiego kolwiek klanu używającego cheaty to jak najbardziej jesteśmy za. Trzeba eliminować i oddzielać ziarno od plew :!: Co do TS'a to niby mamy admina ale coś jest pokrzaczone kolega już nad tym pracuje bo jak pisałem wcześniej mieliśmy kilka zabawnych dla nas przygód. Generalnie nic wielkiego się nie stało poza tym, że kolesie z kompleksem małego fiutka musieli się powygłupiać, a tym samym zadowolić :lol: Sporo pracujemy nad naszym klanem ale nie zawsze nam się udaje. Jeżeli występuje problem z graczem naszego klanu prosimy o zgłaszanie wszelkich zastrzeżeń zajmiemy się delikwentem.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 18:55 

*CQF*Darek napisał(a):
To moze admini klanów wypowiedzą się jakie jest oficjalne stanowisko kazdego z klanów w sprawie FoW i co zrobiliscie aby oni znikli ?

Szczególnie powinny sie wypowiedziec klany któe mają servery ranked w polsce .
Piszę w imieniu DT i serwera KRAP. Jeszcze w tym tygodniu ruszy streaming z PB, działał na starym IP, po zmianie na nowe IP przez Games Net musieliśmy na nowo rejestrować IP. W tym miejscu chciał bym gorąco podziękować Dr4go z CQF za pomoc. Wczoraj wieczorem zbanowałem marcinkmarcik i czekamy z otwartymi slotami na pr0 mastahow z "czarnej listy" na łapankę hashy :D.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 21:50 

Nagonkę jaką rozpętało CQF przeciw nam trąci prawie wojną. Podane nicki połowy tej listy to już nie członkowie teamu.
Mogę jedynie przeprosić za ludzi którzy to robili całą scenę BF2. Nie mam wpływu jak się zachowują gracze z teamu FoW na serwerach rankingowych, co do grania na sparingach czy meczach to już inna sprawa.
Nie jestem instytucją policyjną by stawiać przy każdym strażnika. Przykro mi jest nie z tego powodu że oszukiwali, bo to kwestia ich sumienia, ale z tego że narazili dobre imię całego teamu. Obrzucanie całego klanu mianem cziterów niestety jest tego konsekwencją. Jak sami możecie sprawdzić na liście z PB są tylko nicki kilku członków którzy w nimi byli w momencie złapania. Jedna osoba już wycofała się z teamu.
Mam tylko jedną prośbę zostawcie w spokoju resztę klanu, bo co do nich nie mam wątpliwości i nie grają na dopalaczach. Niech CQF daruje sobie nagonkę i powoływanie sądu, bo od samego początku nie są bezstronni.

Wypowiedzi poszczególnych członków FoW są ich prywatną sprawą, a nie opinią teamu. Demokracja rządzi się prawami wolności słowa a nie cenzurą.

Clan Lider teamu FoW

Ostatnio edytowano 27 gru 2006, 21:56 przez RedShadow, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 21:54 
Moderator forum

jak to ujal ktos z CQF - "z kim przystajesz takim sie stajesz" wiec nie dziw sie ze caly klan jest postrzegany jako cheaterzy.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 22:05 

zawsze tak jest ze nawet jak sie zlapie 1 osobe z danego klanu na cheatach to to sie odbija na calym klanie.... oni tez mimo ze niema dowodow zawsze beda podejrzewani...

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 22:15 

Wiem że tak jest. Niestety sprawa się stała i nie mogę cofnąć czasu. Przez te kilka osób cierpi całą grupa. Tych wcześniej złapanych usunięto z teamu.
A teraz wygląda że zostanie usunięty cały team... :(

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 22:17 

Shit Happens :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 22:43 

Łatka przylgnęła i nic z tym nie zrobisz poszło w świat. Teraz będzie wam naprawdę bardzo trudno odzyskać dobre imię klanu :|

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2