Teraz jest 22 lis 2024, 10:00

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2006, 22:33 
Moderator forum

gabcio napisał(a):
Ja czekam na G7 az mi przysla wiec jak dostane to moge cos sie wypowiedziec..niewiem jeszcze jaka podkladke kupic...no i jakos nikt nie kwapi sie zeby mi doradzic..z tego co wyczytalem Icemat odpada...laserek i szklo nie wchodza w symbioze:)no i rozmiar jakis xxl bym chetnie widzial na moim biurku...$ nie wchodzi w gre.Znajdzie sie spec od podkladek??

szczerze moge polecic podkladke Razer Mantis Speed :) jest naprawde sporych rozmiarow i swietnie sie sprawdza na codzien do pracy jak i do grania :) wczesniej uzywalem Icemat`a ale nie ma co porownywac... Icemat jest duuzo mniejszy choc rownie dobrze spisuje sie w grach.

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2006, 22:40 
Oldboy Battlefield.pl

a ja zgodnie z nowym porządkiem na forum przenoszę do bardzo odpowiedniego działu :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2006, 23:26 

Wlasnie tez myslalem nad Razerkiem...chyba jednak sie skusze:)dzieki za podpowiedz napewno zakupie:)

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, 23:01 

Witam. Mam sprecyzowany problem:

Szukam nowej mychy. Wypatrzylem juz A4Tech X-7xx

Zastanawiam sie jednak ktora wybrac:

X-710
X-718
X-750

Dochodza podmodele "F" i najnowszy "BF"

F wiem, ze maja dodatkowy guzik "triple shot: natomiast BF ponoc sa poprawiona wersja, ktora posiada inna powierzchnie i reka mniej sie poci. PONOC. Dzis w sklepie macalem jakas myszke i byla to bodajze 718F - Nie uwazam by byla specjalnie mala(nie lubie trzymac calej dloni na myszce)

Sa jacys posiadacze w/w lub znajacy je?

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2006, 15:23 

Kupiłem sobie dzisiaj w internecie za śmieszne pieniądze tę o to mysz: http://sklep.vobis.pl/produktinfo.aspx?symbol=882998
Grał ktoś na niej ?

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 22:37 

Lailonn - powiem ci tak

Do dzisiaj miałem X-710. Była bardzo dobra, uzytkowałem ją jakis czas a nie było zadnych zarysowań itp. Idealnie wygodna jak dla mnie, nie tarwie tych kanap by Logitech MX. 1000dpi max. Czemu zmieniłem? Ręka mi się mocno pociła, grałem dłuzej i czuje pod ręką ze coś jest nie tak, jakbym przyczepność tracił :D Ślizgała się ręka i musiałem non stop sie poprawiać, albo isc do łazienki i myc ręce ;)

Sprzedałem (30zł) bo ostatnio strasznie to wqr... mnie.

Zamówiłem X-718BF, ze względu na to, ze nie ma lakierowanej farby tak jak zwykłe X7, tylko matową, antypoślizgową. Zobaczymy czy cos da, narazie czytałem recenzje i mówią ze to cos daje.

Dlaczego nie X-750BF? Nie chciało mi sie dopłacać 8zł, 2500dpi nie jest mi potrzebne, a z opinii niekórych uzytkowników laserowa wersja X-750 jest gorsza od X-718 (sensor nie najlepszy).

Nie bierz pod uwagę X-710... jak cos to X-718BF/X-750BF, koniecznie BF nie samo F, bo mozesz sie wkurzac po jakims czasie tak jak ja.

W sobotę powinienem miec swoją mysz wiec jak cos to zdam recenzje.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 22:53 

a ja mam takiego prostego Logitech'a i jest spoko :wink: mi wystarcza bo poco mi myszka z tyloma przyciskami ze nie idzie sie polapac 8)

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 23:27 
Redaktor Battlefield.pl

Lailonn napisał(a):
Witam. Mam sprecyzowany problem:

Szukam nowej mychy. Wypatrzylem juz A4Tech X-7xx

Zastanawiam sie jednak ktora wybrac:

X-710
X-718
X-750

Dochodza podmodele "F" i najnowszy "BF"

F wiem, ze maja dodatkowy guzik "triple shot: natomiast BF ponoc sa poprawiona wersja, ktora posiada inna powierzchnie i reka mniej sie poci. PONOC. Dzis w sklepie macalem jakas myszke i byla to bodajze 718F - Nie uwazam by byla specjalnie mala(nie lubie trzymac calej dloni na myszce)

Sa jacys posiadacze w/w lub znajacy je?

Ja mam x-750F i jak dla mnie wszystko jest ok. Ale jak ręka się spoci to niestety zmniejsza się jej sterowność. Klawisze dosyć lekko chodzą (te pod kciukiem jak i prawy i lewy)

A wersja x-750BF ma zmieniony kolor, i chyba przyspieszenie 20G a nie 10G.

Polecam do niej jeszcze podkładke SteelPad QcK. Wtedy prowadzi się wyśmienicie.

Jakbyś coś chciał wiedzieć więcej, to pisz na GG ;)

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2006, 00:45 
Redaktor Battlefield.pl

a mi brakuje dodatkowego przycisku po boku G5... w jednym mam spadochron, ale przydałby się drugi :/ a w środkowym kółku noktowizor... żeby chociaż można było wychył kółka ustawić w klawiszologi... niestety

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2006, 00:49 

_Dominiko_PL napisał(a):
a mi brakuje dodatkowego przycisku po boku G5... w jednym mam spadochron, ale przydałby się drugi :/ a w środkowym kółku noktowizor
Ale z Ciebie papuga,mam identycznie :) A jakbyś miał ten przycisk to jaką funkcje miał by on w BF2 ?? bo mi nic nie przychodzi do głowy :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2006, 12:53 
Moderator forum

death_name napisał(a):
Ja mam x-750F i jak dla mnie wszystko jest ok. Ale jak ręka się spoci to niestety zmniejsza się jej sterowność. Klawisze dosyć lekko chodzą (te pod kciukiem jak i prawy i lewy)

A wersja x-750BF ma zmieniony kolor, i chyba przyspieszenie 20G a nie 10G.

Wg pudelek obie maja po 20g. Jeśli chodzi o parametry to różnią się żywotnością "klikaczy" 8000000 zamiast 800000 times Lifecycle.
Główną różnicą jest właśnie wygląd. Wygląd i jakość plastików. BF znacznie lepiej trzyma się reki i nie zauważyłem na razie problemów nadmiernym poceniem.
Jeśli chodzi o myszki do 90zl, to z czystym sumieniem mogę polecić 750BF

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2006, 19:53 
Redaktor Battlefield.pl

Ubi napisał(a):
_Dominiko_PL napisał(a):
a mi brakuje dodatkowego przycisku po boku G5... w jednym mam spadochron, ale przydałby się drugi :/ a w środkowym kółku noktowizor
Ale z Ciebie papuga,mam identycznie :) A jakbyś miał ten przycisk to jaką funkcje miał by on w BF2 ?? bo mi nic nie przychodzi do głowy :)

no może maska gazowa, albo nóż, byłoby świetnie błyskawicznie zmieniać na nożyk jak kończy się ammo w PP-19 ;) ew. zmiana trybu ognia

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2007, 23:21 

Hehe, obiecałem relacje.

No więc mam juz od półtora tygodnia 718BF, i powiem ze rewelacja. ręka się w ogóle nie poci, nic sie nie slizga, bardzo ładny wygląd ala skóra węża, przycisk 3xfire naprawde pomaga, zarówno w battlefieldzie, jak i cs'ie, nie przyciaga w ogóle brudu w przeciwienstwie do wersji bez "B". 2000dpi to o 2razy wiecej niz miałem i czuje różnicę, ale niedużą. Zapłaciłem 58zł, jeszcze kupiłem podkładkę Xraypad Aqua2 (w testach lepsza od steelpada). I mogę teraz powiedziec sobie patrząc do lustra: ej koleś, jestes proplejer :lol: :lol: :lol:

Ale nie wiem czy nie zmienię. Na rynek wchodzi nowy Razer - Deathadder. Tutaj macie test i zdjęcia http://www.esreality.com/?a=post&id=1300293

Podobno rewelacja, z reszta widac to w recenzji. Ma podobną technologię jak Habu, a będzie dużo tańszy. Mam nadzieje ze bedzie to mniej niz 150zł. Będę musiał ją jeszcze poobmacywac :lol: bo każde moje doświadczenie z razerem to niewygoda :? jednak widac po zdjeciach, ze kształt mi odpowiada, bedzie tzreba przejsc sie do jakiegos sklepu komputerowego i podotykac, jesli bedzie wsio ok, to biore :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2007, 23:42 

Cytuj:
The only downside to this mouse is the hefty price tag. At £45 it is one of the most expensive mice in the market.

Raczej nie będzie poniżej 150zł :P

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2007, 20:35 

Po ok.4 miechach w moim 750BF zaczęła ścierać się/odchodzić ta cała warstwa antypoślizgowa (takie malutkie bąbelki się zaczęły robić, a później się przecierają) w 2-óch miejscach intensywnego użytkowania - na LPM (obszar 3x3mm) i troszkę na grzbiecie (początkowa faza - bąbelki).
"Bąbelki" - wyglądają tak jakby pod naklejką zostało powietrze niewyciśnięte.

Poza tym mysz jest "bardzo ok" (nie zawiesza się jak badźiewny Razer ani nie zmienia czułości w środku gry, nie jest tez tak ciężka jak MX-y).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2