Teraz jest 19 lis 2024, 20:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2006, 16:03 

[quote]Nie ma takiej możliwości. Screeny są sprawdzane pod wieloma wzgędami zanim trafią na głosowanie.[quote]

Ta robicie screeny w corelu a klan glosuje czy wyglada realistycznie czy nie :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2006, 16:15 

Amnemon i Kreoz proszę Was dajcie już sobie na luz, bo jeszcze bardziej nas grzebiesz... :( Czy wy nie macie instyktu samozachowaczego, narobiliście bagna i jeszcze wam mało?

A swoją drogą, Jak ja mam sprawdzać czy ktoś używa dopalaczy na serwerze rankingowym? To zrobił admin serwera CQF i zgłosił to. Zostali złapani i nie kwestionuje tej informacji. Te trzy osoby o które się najbardziej rozchodzi cała sprawa nie są już członkami teamu. Mamut sam zrezygnował pozostałe zostały usunięte.
Czy według was jak im powiem nie używaj czitów to nie będą tego robić? Przeciez to sprawa ich sumienia.
Może ktoś mi powie skoro pada tyle mądrych rad jak mam wymuszać zakaz używania tagu FoW skoro w prefix można wpisać wszystko? Aktualna lista członków teamu jest dostępna na naszej stronie. Można ją sprawdzić wystaraczy wejść na adres: http://www.frogsofwar.pl/bf/plug.php?p=team

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2006, 16:23 

Panowie cheat'erzy! Chyba Wam się coś (i tu przepraszam moderatorów za wyrażenie) POPIERDOLIŁO! ESL - 1800 dni, CB - chyba dożywotnio, ban na wszystkich polskich serwerach po PB_GUID'ach i nickach, ban na bf.pl i (ponownie przepraszam za wyrażenie) WYPIERDALAĆ!

A administracja forum niech wreszcie zamknie tą żenadę, bo zaczyna się powtarzać szopka a la Headshot! Jest taka stara jak świat zasada "...a jak Cię złapią za rękę, to ją odetnij i powiedz, że nie twoja", wg. której te szmaty zaczynają postępować! Szczerze, to (kolejne wyrażenie...) gówno mnie obchodzi, czy cheat'owaliście na FFA, czy na meczach - co za różnica. Podobnie mam w poważaniu Wasze zapewnienia "ja tylko testowałem". Dla idiotów była jeszcze szansa, ale dla bezczelnych i aroganckich idiotów szansy tej nie widzę.

Aha, i jeszcze jedno: ...AND FUCK ALL CHEATERS!!! :evil:

EDIT:
RedShadow napisał(a):
Może ktoś mi powie skoro pada tyle mądrych rad jak mam wymuszać zakaz używania tagu FoW skoro w prefix można wpisać wszystko?

Tak samo jak PL4FC to załatwiło.

Ostatnio edytowano 28 gru 2006, 16:27 przez jason.paury, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2006, 16:24 

Cytuj:
Ta robicie screeny w corelu a klan glosuje czy wyglada realistycznie czy nie :D

taaa w corelu :P do corela to trza miec umiejetnosci ;p najwyzej to paint :D

Ostatnio edytowano 28 gru 2006, 16:31 przez traitorpl, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2006, 16:26 

Sorry Red ale te forum jest nienormalne kasuja posty gosciu z wildy sie wypowiadal pozniej ja i tych postow nie ma ..... a pisalem jak na bfcentral po ujawnieniu ze gosciu z wildy czituje cala sprawa czarnej listy ucichla..... ehhh

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2006, 16:28 

wogole panie redaktorzy <-- rotfl jakbys troche mial oleju w glowie to bys zamknal ten temat juz ...

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2006, 16:36 

zamknijcie ten temat wyjdzie wam to na dobre

w fowie cziterow juz nie ma chcieliscie to macie KONIEC

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2006, 16:38 

ciebie to juz konkretnie pojebalo Razz nie widzisz tam tagu BTF ? a nie FoW ? mozg ci robaki zjadly ? czy maam cie czytac nei nauczyla ? Razz nie moge takich ludzi jak ty.
Czyżby banik dla BTF się szykował ? :D
Ale polewka :D
A najbardziej mnie śmieszą wypowiedzi naszych mastachów cziterków.
Dali się złapać jak nie powiem kto ale do reklamy Media Markt się nadają :D

Ostatnio edytowano 28 gru 2006, 16:38 przez spadak, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2006, 16:38 

te admin ja kasuejsz posty to forum nie dziala :P a mzoe taki slaby sprzet tu jest ? :D

PS spadak jak cos kur*a cytujesz to uzyj magicznego kodu [.quote][./quote]

bez kropek w srodku zeby nei bylo ;p

PS2 spadak ja nie jestem w BtF jak co ;p zreszta zapraszam na nasza strone to bedziesz wiedzial ;]

PS3 kto chce spara w Project Reality ? :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2006, 16:49 

Prosze nie zamykajcie tego tematu - dawno sie tak nie ubawilem :)
Prosze o jeszcze :))))

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2006, 17:19 

Cytuj:
Sztandarku chlopczyku z zapalkami jak mi udowodnisz ze czitowalem na jakimkolwiek meczu to bedziesz bogiem. Zal mi cie dziecko i nie placz juz bo mozesz mi zjechac z dzika jak chcesz. Wczorajszy mecz byl nagrywany i sprawdzany pb wiec uuu zonk hahahahah. Pozatym TP musialoby zlozyc skarge a na jako taka sie nie zapowiada. Nie trafiles.

Admini są powiadomieni więc nie ciesz się cheatuszku bo bana na ESL masz w drodze, a będe się starał żeby zbanowali na zawsze cały ten wasz folwark zwierzęcy pod nazwą Btcoś tam.

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2006, 17:36 
Moderator forum

Bany w drodze. Ale potrwa z dwa dni bo musze wyjechać i już nie mam czasu robić listy przygłupów...

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2006, 17:39 

A Kreoz też nie powinieneś głosu zabierać bo też na czarnej liście jesteś a wczoraj wojowałeś aż miło.

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2006, 17:49 
Oldboy Battlefield.pl

Z pobieżnej treści znalazłem jednego delikwenta do bana:
- AmnemonPL

Czekam na dalsze informacje od moderatorów, kto tutaj podpadł i na pewno zostanie ukarany, bo mi się nie chce czytać tego g** dalej i jeszcze raz...

Pozdrawiam i zamykam!!

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Strefa czasowa: UTC + 2