Teraz jest 17 lis 2024, 08:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2006, 19:22 

COLS_[PL] napisał(a):
zkaczekajmy na przyjście profesjonalisty
ETCS Uncle Blues

nie lubie być profesjonalistą. wszyscy czegoś ode mnie chcą. caly czas na gg piszą. na x fire na maila - we wszystkich sprawach! Wujek wyrocznia! Ja pie@$^(@#le! mam juz tego serdecznie dosc! :evil: Myślicie, że byłem profesjonalista w sprawie Track IRów jeszcze miesiąc temu? NIE! :x Nie wiedziałem na ten temat NIC. Zupełnie NIC. Od czego są google, od czego jest metoda prób i błędów? od czego jest aaarrggghhhhh!!!

:wink:

Tak jak już pewnie się domyśliliście. Nie ma na to 'latanie' jednej, dobrej recepty. Trzeba kmbinować z różnymi opcjami w Cam2Pan. :roll:
COLS_[PL]: RE INI: włączasz NView i odpalasz grę. Tyle. Powinien sie stworzyć. mało fps na kamerce? zmniejsz naświetlanie - do światła IR nie jest potrzebne a fpsy wzrosną.

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2006, 19:29 

dzięki za podpowiedź. Zadziałało !

tylko teraz muszę pogrzebać w ustawieniach.

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2006, 23:17 

musze chyba zainwestowac jednak w kabel usb bo na baterie to nie ma sensu zaduzo z tym roboty zdaza sie ze nie styka czasami i wogole :P

Ta ja to mam szczeście grzebałem w ustawieniach i grzebałem powoli "zaczynało" hmm działać no i dusza przestal wogole Ił reagowac na moje wygibasy głową :P

Kurde a tak poztym to ta moja dioda chyba miga ale przeciez nie powinna bo z jakiej racji ( kółko na ekranie raz jest mniejsze raz wieksze a nie idealnie male :( )

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2