Arjen --> ten film był do dupy. Podkreśle jeszcze, że muzyka tak pasowała jak kalosz do sernika, więc żeby jeszcze bardziej to [cenzura] dałem czardasza. Poza tym, nie podpisałem się pod tym filmem jako MÓJ

Tylko [cenzura] Greymana uściślając jego całą prace do "rest of polish FH players". Sam podpisałem MONTAZ- Gambit, no bo jak by nie było, czardasza ja zmontowałem

To taki sam przykład jak - directed by Greyman - polish soldiers, to dobre nie.
A teraz druga sprawa, której tak Arejn nie możesz się doczekac, a po której ktoś napsize posta, że prywatne sprawy załatwiamy poza forum.
Otóż Greyman pisząc pan G pisał chyba o sobie, bo wszystko bardzo ładnie pasuje

A jak jest takim miłośnikiem żydów to niech [cenzura] do Izreala i zobaczy jak się sprawy mają, a nie tak jak teraz gówno wie o problemie, a się rzuca bo przeczytał w Gazecie wyborczej, ze biedni żydzi są w Polsce prześladowani.
Co do Niemców to ich plany były tak samo doskonałem jak każde inne genialne operacje II wojny światowej. Na przykład amerykanie:
- Zarzucimy ich czołgami, aż niemcom skonczy się amunicja
Anglicy:
- Zrzucimy ludzi na spadochronach gdzie się da. Zajmiemy 5 głównych mostów, potem 5 mniej głównych a następnie 5 jeszcze mniej głównych i może Niemcy się nie zorientują co robimy.
Rosjanie:
Po co nam 20 000 oficerów, którzy mogą coś knuc. Lepiej ich wybijmy i zróbmy nowych. A do tego czasu wysyłajmy Niemcom zborze, to może nas nie zaatakują.
Francuzi:
Zbudujmy linię w której będą kina, baseny i solaria, a na sam jej widok Niemcy uciekną. A gdy to nie wyjdzie zbudujmy czołgi co mają 4 biegi do tyłu by szybko [cenzura] i jeden do przodu gdyby zaatakowali nas od tyłu.
Polacy:
Po co grupowac czołgi. Lepiej wyślijmy każdy do oddzielnej kompanii i niech bronią zapasów wody i żywności na tyłach, gdyby komandosi niemieccy chcieli nas tam zajśc. Pozostałe czołgi wyposażyc w dwie wierze, byśmy mogli siekac niemców na prawo i lewo jak już wjedziemy w okopy seelow.
[cenzura] by Lailonn