Teraz jest 23 lut 2025, 11:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 lis 2006, 15:09 

Postawiłem sobie świeży system. Zainstalowałem BF2 + 1.4 i lipa.
Gra działa offline, mogę sobie pograć z botami, natomiast przy próbie połączenia z jakimkolwiek serverem gra się zawiesza! Pozostaje okno z listą serverów, muzyka cichnie i nie mogę już nic zrobić. Przy odrobinie cierpliowości udaje mi się jedynie wrócić do pulpitu....
Nie wiem co robić, reinstalowałem już 2 razy grę, nie chcę stawiać na nowo systemu.
Czy zna ktoś jakiś sposób?
Próbowałem już usuwać łatki ale nie pomogło,firewalla i antywira też odinstalowałem...
:/

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 03:16 

zobacz czy xp domyslnie nie zablokowal ci BF2 na firewall'u systemowym ale to maloprawdopodowne, jak reinstalujesz to najpierw usun folder battlefield 2 z moich dokumentow tylko zapisz sobie gdzies nick'a i haslo do profilu, zebys nie zapomnial

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2007, 18:58 

Kurde mam to samo wiesza mi sie gra niestety nie moge wrocic do pulpitu twardy reset offline dziala ok
Przeinstalowałem gre wywalilem wszystko z "moich dokumentow" wylaczylem antywirus i firewall i nie pomaga,zaloguje sie na serwer i nie zdąże wybrac broni i zwis kompa.

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2007, 21:27 

Wiesz miałem podpobny problem , jeżeli "podkręciłeś" kompa , to weź przywróć to domyślnych ustawień. Mi po przetaktowaniu zaczał się wieszać tylko bf2 , ale jak odtaktowałem to już wszystko ok:)

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2007, 22:09 

IRAS napisał(a):
Kurde mam to samo wiesza mi sie gra niestety nie moge wrocic do pulpitu twardy reset offline dziala ok
Przeinstalowałem gre wywalilem wszystko z "moich dokumentow" wylaczylem antywirus i firewall i nie pomaga,zaloguje sie na serwer i nie zdąże wybrac broni i zwis kompa.

już gdzieś o tym pisałem miałem podobnie u mnie powidował to PB miałem nforce 4 i to była wina chipsetu dopiero po updejcie sterowników mainborda zaczeło działać, a cała gra przestała mi działać z nienacka jak się zuopdejtował PB

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2007, 17:16 

już gdzieś o tym pisałem miałem podobnie u mnie powidował to PB miałem nforce 4 i to była wina chipsetu dopiero po updejcie sterowników mainborda zaczeło działać, a cała gra przestała mi działać z nienacka jak się zuopdejtował PB[/quote]

Miales racje mam plyte Gigabyte na NForce 4 Ultra sciaglem z oficjalnej strony sterowniki do chipsetu Nforce 4 i problem zniknoł gralem na serwerach i nic nie wiesza sie juz. Dzieki za pomoc ja bym sie nie domyslil ze to wina Chipsetu,gdyz gralem wczesniej na tym kompie ale plyta mi sie uszkodzila i mialem dluzsza przerwe teraz kupilem nowego BF2, wtedy gra mi dziala bez problemu , moze patch 1.41 cos namieszal kiedys gralem na 1.2

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2007, 08:26 
Redaktor Battlefield.pl

Na moim nForce 4 nie było problemów... BTW bsm zmień sygnaturkę! 200kb :lol:

I'm as cold as the cold wind blows

Strefa czasowa: UTC + 2