Teraz jest 15 sty 2025, 01:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 231 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2006, 14:53 
Redaktor Battlefield.pl

myślisz że to łatwe i przyjemne? zmontuj więc. Poza tym jak wyciągnąć od niego materiały skoro się nie odzywa?

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2006, 15:17 

niemowie ze to latwe.... tylko po co krecic nowy filmik , znowu ludzi zbierac skoro materialy juz sa.... a jestem pewien ze sa osoby ktore bylyby wstanie podjac sie tego zadania aby to zmontowac :)... niemowie ze to latwe(powtarzam :D )

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2006, 15:51 

Hej,

Widze, ze niektorzy nie ogladali wczorajszej relacji z meczu Polska - Węgry. HSTV chcialoby przejac projekt. Myślę, że wielokrotnie udowadnialiśmy że na montażu znamy się dobrze, a moja wiedza na temat battlefield'a jest nie mniejsza niż Pixela.

Jedyne czego potrzebujemy to demo z servera, gdzie nagrywaliscie zdjecia do "Szakala". Mam nadzieje, ze Pixel je udostepni. Oczywiście, mamy zamiar trzymać się scenariusza i wszlekie poczynania konsultować z 90s.

Czas relizacji filmu: 2-3 tygodnie. Nie było jeszcze projektu, za który byśmy się wzieli i go nie zrealizowali. Głowa do góry. Nie chcemy aby ten był pierwszym :P
Mam nadzieje, ze tak i scena, jak i 90s nie ma nic przeciwko naszemu zaangazowaniu się w produkcję szakala.

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2006, 15:55 

no to GL&HF tylko najpierw wykombinujcie to demko od Pixela bo on coś chyba niezbyt chętny do kontaktu jest :D

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2006, 16:38 

Setor88 napisał(a):
ale przeciesz materialy sa teraz trzeba je tylko od pixela wyciagnac i zmontowac jakos ladnie :)

Nic nie wiadomo :/ Pixel mogl polozyc na to lache i usunac wszystkie nagrania...

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2006, 16:38 

no niewszyscy ogladali... powodzenia w odzyskiwaniu tasm (prawdy) od pixela, no i w montazu :D

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2006, 17:11 

Problem nie leży tylko w samym montażu.potrzebna jest bardzo mocna maszyna.
Naszym zamiarem,Pixela i moim było ukazanie szczegółów jakie gra oferuje,do tego dynamiki akcji to wszystko połączone z ciekawym scenariuszem który mógłby mieć miejsce w obecnym czasie.
Jestem pewny że Pixel nie usnął materiałów.
Mój poprzedni dysk się całkiem rozsypał,więc nie posiadam ani scenariusza ani listy osób które brały udział w projekcie.
Mam nadzieje że to wszystko nadal posiada Pixel.

W tym filmie miały być sceny kręcone na żywo które następnie zostały by wmontowane w grę.
Jedna wiem że powstała nie wiem co z drugą.
Do tego miał być dograny lektor i w fazie końcowej napisy po angielsku.

Tak wiec pracy jest bardzo dużo a sprzęt potrzebny bardzo mocny.do tego nie chodzi o samo poskładanie klatek i by z muzyka fajnie współgrało.
Kto pamieta zwiastun ten wie ze w filmie musza się znajdowac przerywniki,dynamiczne zmiany kamer itp.to wszystko jest czasochłonne.

Ale jak uda się HSTV zdobyć materiały,i będziemy wiedzieć na czym stoimy to z chęcią pomogę.

Nie będę ukrywał że ten projekt leży mi na sercu,bo wielu ludzi się w to zaangażowało i wiele czasu mu poświęciliśmy.
Tak więc służę jak mogę.

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2006, 17:15 

mocna maszyna jesli ktos ma megalomanie nagrywania wszystkiego w full detalach i nie wiadomo jakiej rozdzielczosci. Ja nie widze w tym sensu.

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2006, 18:53 

Czy ja wiem czy taka mocna? Fraps na procku 2 rdzeniowym tak mocno nie obciaza jak na starych typach wiec moze nie jest tak zle ;]

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2006, 19:00 

LUDZIE OBOJĘTNIE, Wezmy sie w kupe i zróbmy to... ustalanie szczegółów na końcu, napierw dorwać, znaczy poprosić pixela o materiały.

Nie masz szans... :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2007, 02:30 
Redaktor Battlefield.pl

a piksel z uśmiechem na twarzy poda ci materiały na srebrnej tacy...

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2007, 02:50 

_Dominiko_PL napisał(a):
a piksel z uśmiechem na twarzy poda ci materiały na srebrnej tacy...

zakładając że nie wyjeb!@ dysku z materiałami za okno :P Jeśli chodzi o filmy z BF2 to moje oczy skierowane są na "Sands of Fire" http://www.battlefield.pl/komentarze/?id=1865. Zwiatun po prostu boski :lol: :) Mimo tego nadal trzmam kciuki na "Szakala"

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2007, 03:24 

Pixel zwakosił nagrania i wyjechał do Hollywod kończyć dzieło razem ze Spielbergiem. Mówiąc inaczej - szakal pixel was wydymał ;D

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2007, 17:30 

Jetsesmy po rozmowie z Pixelem. To co dalej bedzie z szakalem, zalezy od 90s. Czy chce dalej czekac ( czas niekoreslony) na produkcje pixela - pixel powiedzial ze nie porzucil szakala, czy da nam szanse zrealizowania tego projeku.

Pozdrawiam, sawik

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2007, 22:17 

Chciałem by Pixel dokończył co zaczął,ale po stwierdzeniu że ma całe życie na dokończenie spraw,to nie oszukując się wiem że go nigdy nie skończy.
Dla tego jak ma to niech udostępni wszelkie materiały i oby nowemu montażyście więcej dopisało szczęścia.
Jak to mówią „tak ładnie jadło i zdechło” to wszystko co na temat szakala można na dzień dzisiejszy napisać.
Nie widziałem prac chłopaka który się tego podjął,nie wiem jakie ma obeznanie z w sprawie kręcenia filmów na BF.Ale mam nadzieje że będzie mógł liczyć na pomoc Pixela bo z bólem stwierdzić trzeba że to jedyna osoba na tej scenie która dysponuje taką wiedzą i umiejętnościami.

I niech go za to!!!! :)

Szkoda że tak wyszło,wiele czasu poświęciłem na napisanie scen,scenariusza,kręciliśmy w 64 osoby chyba z 5 albo 6 godzin. Już nie wspomnę o plakatach pracy grafików i wszystkich tych którzy postanowili pomóc.
I szkoda że taki syf wokół tego powstał,bo to mógłby być dobry początek na kręcenie filmów z fabułą i na pełnym wygarze a nie jakiś parchów które się walają po necie z moimi na czele.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 231 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2