Teraz jest 14 wrz 2025, 00:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 137 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2007, 16:08 

No cóż ,tu akurat masz 100% rację.

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2007, 16:22 

krylova, scar > all misiaczki :)
jak wbijam na gamesnet to żal mi tych co grają z unlockami i się wkurzają że zabijam ich nie używając żadnego unlocka (prócz granatów )

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2007, 16:50 

Exil napisał(a):
nie używając żadnego unlocka (prócz granatów )

właśnie prócz granatów

to jest najgłupszy unlock wg mnie ma za duze pole razenia choc nie pogardze czasem celnym rzutem i pięcioma fragami :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2007, 17:06 

SCAR FTW!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2007, 17:07 

co? granat ma duże pole rażenia w 2142?wole żarty.. w czasie IIwojny granaty odłamkowe miały większy "splash" damage niż to coś w grze

za duży zasięg i damage na piechote ma w/g mnie ten moździeż z transportera,ma większy i mocniejszy splash damage/zasięg niż taki sam strzał z działa czołgowego

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2007, 17:59 

według mnie voss jest lepszy jak ktoś gra na rambo ale jesli chodzi sie przy scianie i ostroznie albo gdy sie jest w bazie wroga baur jest lepszy, po za tym baur w moim odczuciu ma najmocniejsze pociski w grze ( po za snajperkami i broniami mechanika)

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2007, 18:15 

Janek=PL= napisał(a):
mylisz sie dla mnie i dla najlepszych klanow na swiecie licza sie punkty to punkty daja ci wysokom pozycje na statystykach i dzieki temu kazdy cie chwali. Najlepsi chca miec w swoim klanie graczy ktorzy sa super medykami i ktorzy bardzo dobrze rozdaja amunicje. Co z tego jak zabijesz wroga a super medyk podbiegnie i go wyleczy i cie zabije...

Dziecko drogie w zyciu nie widzialem zeby jakikolwiek klan sie kierowal statami kogos. Nie staty swiadcza o kims ani unlocki tylko to jak gra i jak sie zachowuje na servie. To w jaki sposob zabija i jak wspolpracuje z teamem. Mozesz byc kiepskim graczem jednak teamplay moze ci to nadrobic. Co mi po gosciu ktory jest super wymiataczem itd. jak on nie umie grac w zespole?? Wiem to z doswiadczenia (jestem odp. za rekrutacje w Exavs w sekcji bf1942 i fh) To tyle mojego monologu.....

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2007, 18:22 

Janek=PL= napisał(a):
mylisz sie dla mnie i dla najlepszych klanow na swiecie licza sie punkty to punkty daja ci wysokom pozycje na statystykach i dzieki temu kazdy cie chwali. Najlepsi chca miec w swoim klanie graczy ktorzy sa super medykami i ktorzy bardzo dobrze rozdaja amunicje. Co z tego jak zabijesz wroga a super medyk podbiegnie i go wyleczy i cie zabije...

najlepsze klany grają bez unlocków- nigdy nie widziałem nikogo z Wildy, Dignitasu czy GT biegających z Vossem czy Baurem- w CB gra się raczej bez unlocków, w ESL najwyżej z modem. Pozatym klanowcy żadko bywają wysoko w statystykach (wyjątek JabbaH :wink: ) bo spędzają więcej czasu na serwerach nierankingowych (spary, taktyki itp.) więc nie nabijają dużo punktów. Jeśli jakiś klan zwraca uwagę na statystyki graczy to znaczy że nie jest to najlepszy klan na świecie :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2007, 18:25 

Największe zdziwienie w poście Janka we mnie wzbudziło to że potrafi :shock: używać opcji cytat, bo na resztę bzdur lepiej nie patrzeć albo popatrzeć i się pośmiać...

Edit: Zapewne kuzyn mu pomógł cytować... :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2007, 18:45 

Janek to w rzeczywistosci ktos inteligentny kto robi z siebie posmiewisko i kompletnego debila - zal.pl dla takich ludzi. Moze czuje sie przewartosciowany i obniza swoj poziom ? :D :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2007, 18:58 

Panowie czy Wy nie widzicie, że ktoś kto zna się na tej grze zrobił sobie fake pt. Janek i szydzi z was? Zamiast olać to Wy jeszcze podsycacie jego głupotę.

PS Wątpię aby Janek poprostu był tak głupi.

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2007, 19:06 

ale my też mamy niezłą zabawę i obie strony są zadowolone:P

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2007, 20:02 

Polemizował bym nie wiem czy admin jest zadowolony z kasowania kolejnych postów Janka :p

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2007, 21:03 

ja odblokowalem baura jako 1 nowo brn w karieze bfa i mocno sie zawiodlem gdy wziolem kita od goscia z lks voss odrazu poczulem sie lepiej xD ps jest celniejszy ma wiecej naboi

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2007, 21:26 

@Janek : dokładnie, obie strony są szczęśliwe, my na niego plujemy i go obśmiewamy a on spokojnie obniża swoją wartość :D

@Topic : mam pewien problem ze zdobyciem L KS Vossa (staty..)ale o tym napiszę w dziale Problemy :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 137 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2