Teraz jest 23 lis 2024, 21:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2007, 20:34 
Redaktor Battlefield.pl

Jan_Twardowski napisał(a):
Zdjeto mi bana z NSZ, mimo wszystko dziekuje.

A to Raiven miedzy innymi dla Ciebie, ss zrobiony dzisiaj na NSZ (zwroc uwage na komendanta) i nawet nie byl to koniec rundy.

Obrazek

Nie zebym mial cos do Artmane, chce tylko udowodnic swoja racje.

Nie znasz anegdoty o adminie?

1. Admin ma zawsze racje
2. Jeżeli Admin nie ma racji, patrz punkt pierwszy.

Osoby z [NSZ] mogą u robić na swoim serwerze co chcą. Wkońcu za niego płacą, a Ty musisz przyzwyczaić się do ich reguł.

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2007, 23:34 

Cytuj:
Ty przynajmniej za cos dostałeś bana. A ja dostalem bana na serwie CQF za jak to okreslił jeden z czlonkow CQF "osobicie nie zrobiłeś nic złego, dostałeś bana z automatu za tag va" No tak takie żeczy to tylko w Polsce

A widzisz Grubber jakbys zostal w plackach to nie mialbys takiego problema :P

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2007, 00:18 
Redaktor Battlefield.pl

ja tam na razie pożegnałem się z polskimi serwerami i śmieje się prosto w ryj takim jak np. zuromil czy NoobMasterSoldier, którzy teraz pewnie op*****ą kogoś innego :lol:

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2007, 00:02 

Ja sobie wczoraj szukałem jakiegoś servera z Wake only i znalazłem takie coś:

"(coś po niemiecku)Noobs Welcome!!"
Dalej w informacji jak sie wczytywało pisze ze: "Starsi gracze maja pomagac młodym graczom BF2".

Tylko kurcze jak sie wczytuje mapa nie da sie zrobic screena wiec nie mam dowodu...

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2007, 21:58 

Hej,
Praktycznie na serwerki PL nie mogę się dobić więc biegam na innych i jak dotąd tylko raz spotkałem się z kopem- tylko za to że zgłosiłem się na komendanta :roll:
Też myślałem o poszukaniu serwerka dla początkujących i po kilku próbach dałem spokój- prawie wszędzie jest ostra rozgrywka i nie ma co marzyć że przeciwnik będzie miły i da się załatwić bo jesteś nowy i uczysz się grać :).
Granie wśród najlepszych wyrabia 8)

(tylko się nie śmiejcie z wyników - staram się a gram dopiero od tygodnia :D)
Pozdr.

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2007, 23:04 
Spamer!

1. archeolog
2. co to wnosi ? :stupid:

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2007, 23:28 

Polecam NSZ jestem poczatkujacym graczem i pogralem sobie troche z Sofem i bylo zajefajnie nawet paury gral ale czemu pod fejkiem??

Pozdro ziomki

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2007, 08:59 

Arti_lodz napisał(a):
Hej,
Praktycznie na serwerki PL nie mogę się dobić więc biegam na innych i jak dotąd tylko raz spotkałem się z kopem- tylko za to że zgłosiłem się na komendanta :roll:
Też myślałem o poszukaniu serwerka dla początkujących i po kilku próbach dałem spokój- prawie wszędzie jest ostra rozgrywka i nie ma co marzyć że przeciwnik będzie miły i da się załatwić bo jesteś nowy i uczysz się grać :).
Granie wśród najlepszych wyrabia 8)

(tylko się nie śmiejcie z wyników - staram się a gram dopiero od tygodnia :D)
Pozdr.

mily i da sie zalatwic ? :mrgreen: ...

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2007, 16:09 

DiPlomata napisał(a):
Polecam NSZ jestem poczatkujacym graczem i pogralem sobie troche z Sofem i bylo zajefajnie nawet paury gral ale czemu pod fejkiem??

Pozdro ziomki

A czemu Ty atrus grasz pod fakiem moze się w takim razie wytłumacz ? i nie pierdziel że jesteś początkującym graczem...

Kod:
1    Battlefield 2    480de99f    DiPlomat.eu    (hidden)    2007/04/09 14:07:31 to
2007/04/11 10:06:28
2    Battlefield 2    480de99f    VooDoo::Atrus    (hidden)    2006/03/16 12:27:04 to
2006/09/24 16:02:00
3    Battlefield 2    480de99f    [3C]Atrus    (hidden)    2005/12/06 13:55:03 to
2006/03/08 13:37:55
4    Battlefield 2    480de99f    Wilda^Atrus.cs4u    (hidden)    2005/09/28 12:40:09 to
2005/11/29 14:13:39

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 14:42 

klucz kolego kupilem na allegro :!: :!: kto to jest Atrus??? jak widzisz kolego z SOF dopiero zaczyna przygode z bf2 i jezeli mnie spawdzales to znaczy ze lamie POZDRO ZIOM

PostNapisane: 29 lip 2008, 13:15 

Własnie... tez mam ten problem - chciałem pograć na jakimś polskim serwie, nauczyć sie grać od rodaków (chociaż znam angielski bardzo dobrze) ale wiadomo - po polsku łatwiej sie dogadać. wszedłem na pl4fc, uprzedziłem ze jestem nowy, a chłopaki pojechali mnie jak chcieli, a na moje pytanie czy mozna sie tutaj czegoś nauczyć jeden z szanownych kolegów odpowiedział 'No pewnie - umierać buehehehehe'.
Oto jest zachowanie starszych graczy wobec nowych - nabijanie sobie statów na low skillowych zawodnikach jest łatwe i przyjemne, prawda? :stupid:

Twoja stara zbiera łuski na Wake Island :D

PostNapisane: 29 lip 2008, 14:59 

Lol krolewno wybacz ale czego oczekiwales ? Uczysz sie grajac a nie placzac na forum , jestes nowy ok , ale co to zmienia ? Takich jak ty jest sporo , co oczekujesz ze ktos sie toba specjalnie zajmie :mrgreen:

ps poza tym jesli dolaczasz do skladu , squad leader czeka na resp na nim druzyny , informuje o tym , a ty lezszy plackiem na wysepce na waku i "snajpisz" sobie nie dziw sie ze ktos ci cos powie albo cie oleje , to tak na marginesie , pierwsza rada :mrgreen:

PostNapisane: 29 lip 2008, 16:51 

Duncon masz racje, juz sie troche poprawiłem... A odnośnie tamtego na Wake Island to moge sie usprawiedliwic - po pierwsze starałem sie chronić artylerie bo w tamtym momencie co rusz wysadzali ją, a po drugie - na południowo wschodnim krańcu wyspy stał czołg wroga i ostrzeliwał tę wysepke z respawnem - to dlatego leżałem i nie chciałem łba podnosić.

Ale tak jak powiedziałes - nie powinienem sie spodziewać lekkiej przeprawy. No i staram sie, przed chwilą miałem całkiem niezły jak na nooba wynik na tle całego teamu.

A przy okazji - jak skomentujesz zachowanie graczy klanu uprawiających spawnkilling i na mnie? Tak sie składa że dokładnie w tej samej rozgrywce.

Tymczasem dzieki za wskazówki i prosze o dalsze.

PostNapisane: 29 lip 2008, 21:55 

nie pamietam i nie wiem o co ci chodzi z tym sprawkilingiem ,przytoczylo to co mi sie przypomnialo a propo nauki itd

wszelkie rady itd sana forum bo tematy podobne byly , poszukaj i poszytaj a tak graj i sluchaj innych poprostu

PostNapisane: 29 lip 2008, 22:51 

dzieki, bede czytał, grał i słuchał innych :)

a tak w ogóle to zaraz dostane awans hehehe... na STARSZEGO SZEREGOWCA lol :lol:

No ale coż, od czegos trzeba zaczynać - na NSZ zostałem miło przyjęty, nie potraktowali mnie jak świeżego mięsa do ownienia - polecam świeżym graczom, to wysoko postawiona poprzeczka, ale mozna sie sporo i szybko nauczyć od najlepszych.

Jeszcze raz dzięki Duncon, do usłyszenia i mam nadzieje zobaczenia na serwie.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2